The night before

Je wordt wakker in een vreemd bed. Je herrinerd je niet van wat er gisteren gebeurd is. Wat deed jij gisteren nacht? En wie ligt er naast jou?

Mogelijke uitkomsten

Naast een psygopaat (47 x uitgekomen)

Je wordt wakker met een spygopaat in je bed. Je ene arm is vast gemaakt aan het bed. De andere aan de man. Je ziet dat je helemaal verwond bent en een hoop bloed bent verloren.

Gisteren was je op een feestje met vrienden. Opeens trakteerde een man je op een drankje. Je merkte dat hij al de hele avond naar jou zat te kijken met zijn vrienden. Je nam het drankje toch aan maar wat je niet wist was dat hij een pilletje in je drankje gedaan had. Je verloor de controle over jezelf en hij lokte je mee naar zijn wagen.

Een thuis nam hij zijn handboeien en bond jou vast aan het bed. Je was bijna helemaal bewusteloos. Hij kerfde zijn naam in jou arm.

Naast een Japans meisje (67 x uitgekomen)

Oh ja, je was vergeten dat je in Japan verbleef. Een Japanse vriendin vond het niet erg dat jij bij haar bleef slapen. Je mocht gerust bij haar in het bed geen probleem dus.

Gisteren had jij een paar vrienden van het meisje leren kennen in Tokio. Je had het er erg naar je zin, maar had een beetje te diep in het glaasje gekeken. Jullie kwamen beiden dronken thuis, met een black-out als gevolg.

Naast je baas (64 x uitgekomen)

Je werkt nog maar net bij een tijdschrif. Jij bent verantwoordelijk voor een artikel. Je baas vond het zo goed dat hij je hulp vroeg voor een speciaal project voor in het tijdschrif. Jullie werkten zo hard dat jullie in slaap vielen.

Naast je baby (36 x uitgekomen)

Je wordt wakker en ziet je kindje in je armen liggen. Je bent pas bevallen van een dochtertje. Proficiat trouwens!

Je dochtertje lag de hele nacht te wenen en kon maar niet in slaap vallen. Daarom nam je je kindje maar in bed. Het kindje had een beetje dorst dus warmde je melk op. Er was nog een beetje melk over, toen je baby genoeg had. Daar dronk jij de rest op. En viel je als een blok in slaap, net als je baby.

Naast een onbekende man (in positieve zin) (9 x uitgekomen)

Je hebt gescoord vanacht! Deze man liep je tegen het lijf, en kreeg je je bed in. Of wacht even, in zijn bed... Aan zijn kleding te zien is er meer gebeurt dan alleen slapen...

Je was aan het wandelen met je hondje in de avond. Opeens kwam hij voorbij met zijn grotere hond. Hij vroeg of je niet mee wilde naar het hondenpark. Zodat zijn hond met jou hond kon spelen. Je stemde meteen toe en had een gezellige avond. Jullie gingen daarna naar huis, maar spraken een paar uur later al af voor op een café te gaan zitten. Je dronk een beetje te veel, en begon zonder het te beseffen te flirten. Geen verdere uitleg nodig denk ik!

Naast je vriend(in) (39 x uitgekomen)

Je had gisteren een gezellige avond met je lief. Jullie hebben gezellig een hapje gegeten en een filmpje bekeken. Zo een avond wil je wel meer!

Je was gisteren erg gestresd omdat je vriend(in) voor het eerst lang kwam bij je thuis. Je kookte lasagna maar die brande aan. Je lief vond dat niet erg, zelfs een beetje schattig. Jullie keken daarna naar een film en vielen in slaap...

Naast een onbekende man (in negatieve zin) (3 x uitgekomen)

Je wordt wakker naast een dikke man. Holy shit! denk je bij jezelf. Jaja, zou ik ook doen hoor...

Je leerde hem kennen in de frituur. Je vriend had het zonet uitgemaakt en je wilde je verhaal kwijt. Een dikkerd wilde gerust luisteren naar je verhaal, in ruil voor eten. Uiteindelijk vlogen jullie aan de fles. Jij omdat je verdrietig was, en hij omdat hij van jou gezaag wilde af zijn. Jullie gingen naar huis, maar vielen op de grond. Jullie slaapten als roosjes. Maar dan was jij de roos en hij de doorn!

Naast je vrienden (15 x uitgekomen)

Je gaf een feestje dat uit de hand is gelopen. Je kijkt in de zetel en ziet je vrienden liggen. Je denk bij jezelf dat het meegevallen is, qua gasten. Tot je een nieuwe lading mensen in de keuken, badkamer en in alle slaapkamers vind!

Je ouders gingen samen hun huwelijk vieren op hotel voor een weekend. Dus wilde jij een feestje geven bij je thuis. Je maakte veel plezier. Alleen had je niet verwacht dat echt iédereen zou komen. Uiteindelijk werd het een nachtmerrie omdat iedereen alles stuk maakte. Toen je moeders vaas gebroken was viel je flauw. Je vrienden legden je in de zetel, en gingen er later bij liggen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (41)

  • Disenchement

    M'n baas lol! Leuke manier van schrijven omg ik ben verliefd op je schrijfstyle.(H)

    1 decennium geleden
  • LJP

    Japans meisje..

    1 decennium geleden
  • Roceanity

    lol geweldige quiz
    kudoo ;D

    1 decennium geleden
  • ilseh95

    japans meisje... xD

    1 decennium geleden
  • Picturesque

    Japans meisje, haha

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?