Hoe populair ben jij?

iedereen wil natuurlijk wel populair zijn, maar sommige mensen gaat dat beter af. Test hoe populair je bent
p.s.
rea graag(lol)

Mogelijke uitkomsten

populair chickie (5 x uitgekomen)

Ja ja, dat ben je. Verslaafd aan shoppen, make-up, giechelen en jongens. Maar probeer toch wat betere cijfers te halen. Model zijn is lang zo easy nog niet. Misschien wil mevrouw wiskundeknobbel je wel helpen.

easy girl (16 x uitgekomen)

Je hebt genoeg vrienden en genoeg lol. Je cijfers zijn oke en je houdt ook nog tijd over voor je vrienden. Blijf zo doorgaan, toppertje

nerd (6 x uitgekomen)

NERDALARM!! Je haalt de beste cijfers uit de klas but fun? Een beetje make-up kan je sws ook wel gebruiken. Huiswerk is echt niet het belangrijkste op de wereld.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Emilyxrein

    Ijgenlijk klopt da ni want ik ben de enige me de kleding van tieners enzo maar dan zijn er pesters waardoor ik en mijn 2vrindinen gepest worden ik hep wel een hele groep achter me en een goeie vrien die altijd voor mij klaarstaat en mijn vriendje die iedereen wilt in mijn klas dus jah

    1 decennium geleden
  • KittyGellis

    easy girl :D klopt wel denk ik

    1 decennium geleden
  • aardappelx

    er staat populair... nee. en mijn punten zijn best redelijk, maar soms ook heel slecht. (Y) en trouwens dat 'nerd alarm' valt best mee ik ken zoveel slimme mensen die lol hebben en leren ;)

    1 decennium geleden
  • Guernica

    omg ik ben niet populair. ik haal alleen slechte cijfers voor wiskunde en soms natuurkunde. ik leer prima hoor, en ik heb maar 1 echt goede vriendin en mijn vriendje.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?