Welke vrouw uit "Meespeelverhaal op Beauxbatons ben jij?

Na het awesome D&D is beauxbatons mijn lievelingsverhaal :)
Dus daar wil ik ook een quiz over maken :)

De mogelijke uitkomsten zijn:
- Lorraine
- Amalia
- Bells
- Celina
- Dacile
- Cateline

Mogelijke uitkomsten

Dacile (1 x uitgekomen)

Jij bent Dacile.
Dacile is een beetje apart, en gek, en ze zingt graag haar rare zelfbedachte liedjes, maar ze is heel aardig, en kan best ook heel normaal doen.
Ze is meestal wel vrolijk, en laat dat ook zien, maar ze kan wel verdrietig zijn, alleen laat ze dat niet zo zien.
Ze is dapper, en wil de 'cirkel' , de zes uitverkorenes tegen de nieuwe Voldemort, waar ze zelf niet bijhoort, beschermen.
Ze is degene die iedereen hoop geeft en opvrolijkt met haar vrolijke en gekke gedrag.
Wees maar trots dat je op Dacile lijkt (A)

Celina (6 x uitgekomen)

Jij bent Celina.
Verlegen en onhandig, al kent ze wel iemand die nog veel onhandiger is. Celina kan goed tekenen en zingen, en ze kan goed leren. Ze is vriendelijk en probeert haar vrienden te helpen, alleen gaat dat soms fout. Dat is niet erg, ze moet het alleen proberen te voorkomen.
Celina zit in Serpentard, het franse Slytherin, waar ze qua karakter helemaal niet thuishoort, maar het heeft met haar familie en een bepaald erfstuk te maken. Oeh... Spannend :)
Lees het verhaal maar (A)
http://harry-potter-rules.hyves.nl/forum/5369416/RCY6/Meespeelverhaal_op_beauxbatons/#show_reactions_1=2&hub_threadlist_1=1&mb=&__state__=3

Cateline (7 x uitgekomen)

Jij bent Cateline.
Ze is erg klein, en mager, maar onderschat haar niet. Ze is sterker dan ze eruit ziet. Cateline is slordig en onhandig, maar dapper, en slim.
Net als Celina kan ze goed tekenen, en ze kan goed duelleren.
Iedereen beschouwt Cateline als iemand die altijd de hoop erin houdt en weet wat te doen, terwijl Cateline zelf heel anders over zichzelf denkt.
Er zijn ook wat dingen waar Cateline slecht in is, en voor al die dingen heb je je handen nodig, en Cateline is niet zo handig. Ze valt daardoor ook erg vaak. Maar ze laat zich daardoor niet uit het veld slaan, en een vijand moet haar nooit onderschatten.

Klarabella 'Bells' (8 x uitgekomen)

Jij bent Bells.
Bells is lief en ze kan goed toveren. Ze is echter wel koppig, en eigenwijs op de raarste momenten. Ze heeft ook de neiging om in de problemen te komen.
Bells is goed in zwerkbal, en ze kan goed rondjes draaien en dingen uitstellen, vooral als dat vervelende dingen zijn.
Ze houdt van bezweringen, en ze is slecht in opvoedkunde.
Bells heet eigenlijk Klarabella, maar ze houdt niet van die naam. Ze heeft een tijdje gedacht dat ze Klara heette, en daarna heeft ze het weer in Bells veranderd.

Amalia (3 x uitgekomen)

Jij bent Amalia.
Ze is vrolijk, naief, inzichtrijk, vooruitstreven, charismatisch, attent, houd van haar vrijheid, heel ijverig (school/werk) en heeft toch bindingsangst.
Ze is goed in contact leggen met mensen, piano spelen (dit doet zel al sinds haar 6de), fotografisch geheugen en ze heeft een grote plantenkennis door haar oma. Ze is niet zo goed in praktische vakken, denkt ze zelf, maar eigenlijk valt dat best mee. Haar oma heeft Amalia geleerd over planten en hun krachten, hierdoor is ze goed in Kruidekunde. Ook heeft haar oma dit zelf als vak gegeven vroeger op Beauxbatons voordat ze dement begon te worden.

Lorraine (6 x uitgekomen)

Jij bent Lorraine.
Ze is lief, behulpzaam, gul, eigenwijs, goedlachs, slim, hardwerkend, heeft het hart op de tong.
Ze is goed in leren, vrienden maken, Zwerkbal.
Lorraine komt uit een groot gezin, met negen kinderen, en vindt dat erg gezellig, al wil ze soms haar broers op een boot naar Amerika zetten.
Lorraine is niet zo goed in waarzeggerij, wat ze meteen heeft laten vallen, maar ze is wel goed in Voorspellend Rekenen, Verweer tegen de Zwarte Kunsten, en Kruidenkunde.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Nian206

    Ikke Cateline (A)
    Wat vreemd ;)(:

    1 decennium geleden
  • xFangirlx

    Jeej, ik ben Dacile (A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?