Wie ben jij van Doctor Who?

Doctor Who is in Nederland niet erg populair, aangezien het een Brits programma is, geproduceerd door de BBC. In Nederland is het dus niet te zien. Maar het is wel mega-super-awesome, dus daarom vind ik dat deze serie een quiz verdiend! Welk karakter uit het vijfde en zesde seizoen ben jij?

Mogelijke uitkomsten

The Doctor (132 x uitgekomen)

Jij ben the Doctor! Je hebt 10 levens achter de rug, en bent nu dus de elfde Doctor. Je reist rond met de TARDIS om planeet Aarde te redden van buitenaardse zaken. Je bent letterlijk een mad man with a box. Een bijzonder gevoel voor humor, zeer intelligent, onvoorspelbaar en avontuurlijk; dat past wel bij jou!
Fez's are cool.

Amy Pond (52 x uitgekomen)

Jij past het best bij Amy Pond! Je bent Schots, maar woont in Engeland. Net zoals de Doctor ben jij erg avontuurlijk, zelfstandig en je hebt een pittig karakter. Je geeft nooit op en bent zeker niet bang.

Rory Williams (4 x uitgekomen)

Jij past het best bij Rory Williams. Je hebt een hart van goud, en je droom is om dokter te worden. Toch ben je soms een beetje knullig, onzeker en je zou liever een rustig en normaal leven leiden. Je grote liefde Amy denkt daar alleen anders over, en haar laat je nooit in de steek.

River Song (33 x uitgekomen)

Jij bent River Song! Je hebt een erg pittig karakter, stoer, maar ook intelligent. Je bent heel erg dapper en vecht voor het gene dat je dierbaar is, wat je daar ook voor moet opgeven. Er zijn vele mysteries en vragen over jou, maar desondanks ben je erg betrouwbaar.

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • Timelady

    Amy! :D

    4 jaar geleden
  • Timelady

    Amy! :D

    4 jaar geleden
  • Terreur

    River Song! Spoilers, sweety. :3

    1 decennium geleden
  • geleninja

    Amy!!! a crying roman with a baby, definitely cool!!

    1 decennium geleden
  • destielarry

    Amy <3 well i'm part scottish

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?