~ Date met de boys.

Je hebt de avond ervoor een feestje gehad met de jongens van one direction en je beste vriendin. Jullie hebben allemaal nummers uitgewisseld maar vanochtend kreeg je een briefje door de brievenbus waarop stond dat 1 van hun op een date wilde. Welke past bij jou?

Mogelijke uitkomsten

Harry Styles (19 x uitgekomen)

Je draagt een nieuw zwart jurkje en zwarte hakken. Je had je haren mooi opgestoken en je zat in de taxi naar het restaurant. Toen je aankwam zag je een jongen met bruine krullen zitten en je kreeg gelijk een glimlach, je had hem stiekem al vanaf het begin leuk gevonden. Toen je binnenkwam stond hij op en als een echte gentleman schoof hij de stoel naar achter en je ging zitten. Na een heerlijk diner en gepraat te hebben wandelen jullie hand in hand in het park. "[JN], toen ik je voor het eerst zag maakte je me al gelijk gek, ik werd echt gek op je. Wil je alsjeblieft mijn vriendin zijn?" zei Harry, je knikt verlegen en hij kust je op je lippen.

Louis Tomlinson (41 x uitgekomen)

Je werd opgehaald door een taxi en je zit al een tijdje in de taxi. Je stapt uit en komt op een kermis waar het niet heel druk is. Je kijkt om je heen maar je ziet niemand maar je voelt iemand zij armen om je middel slaan. "He" hoor je een hese stem. Je draait je om en ziet daar Louis staan. Je geeft hem een knuffel en jullie lopen samen rond. "Zullen we daar ingaan?" zei Louis en wees naar het reuzenrad. Je knikte en jullie gaan er samen in. Het is een beetje fris en je kruipt tegen Louis aan. Hij slaat zijn arm om je heen en hij kijkt je in je ogen aan. Jullie komen steeds dichterbij en hij zoent je. Je voelt het reuzenrad stil staan en kijkt bang rond. Je kijkt achter je en ziet vuurwerk de lucht in gaan. "Speciaal voor jou babe." fluistert Louis en geeft een kus op je voorhoofd.

Zayn Malik (66 x uitgekomen)

Je draagt je haar in een staart en draagt een jurkje en sandaaltjes. Je komt aan bij het strand en ziet een jongen op een grote steen staan. Je loopt ernaar toe en kucht. Zayn draait zich om met een glimlach. "Hi beauty" zegt hij en staat op, hij heeft een bloem in zijn hand en stopt die in je haar. Je wordt een beetje rood en haakt jouw arm in de zijne. Jullie lopen samen het strand op en je ziet een kleedje liggen met rozenblaadjes erop en kaarsen. Je glimlacht en Zayn gaat zitten en trekt jou tussen je benen en geeft een kus op je kruin. "[JN], Je ziet er mooi uit." zei hij zacht. Je draaide je hoofd en glimlacht naar hem en geeft hem een kus op zijn wang. "Wil je mijn vriendin zijn?" zei hij zacht en je knikt en jullie genieten samen van de zonsondergang.

Niall Horan (35 x uitgekomen)

Na lang twijfelen over je outfit ben je bij de bioscoop aangekomen, je loopt naar binnen en ziet iemand met blond haar zitten en je krijgt gelijk een glimlach op je gezicht. Je loopt zacht naar hem toe. "Boe" zeg je zacht in zijn oor. Hij draait zich met een glimlach om en omhelst je, hij pakt je hand en jullie lopen samen de zaal in. "Welke film is het?" vraag je. Niall noemt een film die je heel graag wil zien en jullie lopen samen naar jullie plek en hij legt zijn arm om jouw schouder. Je kijkt hem aan en raakt verdwaald in zijn mooie blauwe ogen en hij zoent je. Je legt jouw hand op zijn wang en trekt dan langzaam weg. Je rest van de film kan je alleen maar aan zijn mooie blauwe ogen denken en de kriebels in je buik.

Liam Payne (52 x uitgekomen)

Je hoort de bel gaan en pakt snel je tasje en loopt naar de deur. Daar staat Liam met een roos in zijn handen en geeft die aan jou. Je geeft hem een knuffel en jullie lopen samen naar de auto en hij laat je naar binnen. Even later stappen jullie bij een stil parkje uit en je ziet een spoor van rozenblaadjes liggen en jullie lopen er samen over. Aan het eind zie je een meertje en gaat er rustig voor zitten. Achter je hoor je een gitaar maar je ziet hem niet. Je hoort Liam zachtjes What Makes You Beautiful zingen en na afloop geeft die je een lange zoen. "[JN]Ik ben al gek op je vanaf het eerste moment dat ik je zag, wil je mijn vriendin zijn?" vroeg hij. Je knikte en gaf hem een zoen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?