7 minutes in Heaven {{Robin Hood Gang

De Robin Hood Gang speelt 7 minutes in heaven. Gewoon om de tijd te doden. Iedereen gaat in de schuilplaats zitten en als eerste is het jou beurt, als gloednieuw lid van de roversbende. Iedereen kijkt je verwachtingsvol aan, benieuwd wat jij uit de mand pakt.

Mogelijke uitkomsten

Robin of Locksley (Hood) (29 x uitgekomen)

Robin staat op, en glimlacht. Zijn heldere ogen glinsteren in het zonlicht dat tussen het bladerdek van Sherwood Forest door valt. Hij neemt je hand, en neemt je mee naar een afgelegen plek in het bos. Zeven minuten hemel op het mooiste plekje van Engeland. Jullie lippen raken elkaar, voorzichtig.




Je koos: Een koperen pijlpunt

Allan A'Dale (4 x uitgekomen)

Allan staat op, grijnst en loopt naar je toe. Je denkt eerst dat hij een grapje maakt. Hij houd altijd iedereen voor de gek, maar dit keer lijkt hij het te menen. Hij neemt je mee het bos in, duwt je rug tegen een boom, en zoent je. Hij is teder, maar vlug. Je voelt zijn lippen en zijn passie. Hij kijkt je aan en hij grijns weer. 'Wat? Niet goed?' vraagt hij, maar je schud je hoofd. Dit is precies wat je wil.



Je koos: Een goudklompje.

Much (27 x uitgekomen)

Much staat op, struikelt over een stukje brandhout, en jij moet hem overeind helpen! Hij lacht om zijn eigen stunteligheid en bloost dan wanneer hij jou ziet. Hij neemt je hand vast, en samen lopen jullie verder het bos in, naar de rivier. Even kijken jullie naar het glinsterende wateroppervlak, en dan zoent hij je. Eerst heel voorzichtig op je wang, en dan, omdat jij het toestaat, op je lippen. Je ziet hoe nerveus hij is, en je glimlacht. Nog één zoen...


Je koos: Een geluksketting met veren.

Will Scarlet (14 x uitgekomen)

Will staat op, zijn ogen glinsteren. Hij neemt je hand en zoent die voorzichtig. Jullie lopen het bos in, richting de rotsen. Het word al donker en je houd hem stevig vast. Hij stelt je gerust, en in het licht van de ondergaande zon dat het gesteente laat glinsteren zoals zijn ogen, zoent hij je.




Je koos: Een hart gesneden uit hout.

Alec of Locksley? (10 x uitgekomen)

Je kijkt het groepje rond, en dan komt ineens Alec uit de bosjes tevoorschijn. Alec is Robins zoontje, en zijn vader kijkt hem bedenkelijk aan. Maar de jonge Alec loopt op je af, glimlacht speels, en zoent je wang. Dan gaat hij weer zitten. Iedereen moet lachen om Alec, die nu rood aanloopt. Dit was eigenlijk als een grapje bedoeld.




Je koos: Een rode appel.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Elsketjee

    Allan, Will en de rest zijn ook cuteee!

    9 jaar geleden
  • maddy


    Much, ik ken dee ven noch neet ind, en den ment dor mig metijn te kenne kusse? saska, wat is dit vur unne quiz? (vond de 2e vroog al wazigg...)

    ut is un kus quiz!! :$

    1 decennium geleden
  • Little_Biatch

    Robin

    ooit overwegen om een deel twee te maken zeker doen!!!

    1 decennium geleden
  • Yuzu

    jeeuh (A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?