Wie van D&D 20 jaar later ben jij (meisjes)?

Ben jij Charley, Julia, Lily, Feliciti, Zoe, Charmy of Rosa?

Mogelijke uitkomsten

Charley (4 x uitgekomen)

Charley Valerie Hale is dapper, maar ze weet wanneer iets te ver gaat. Ze is opgewekt en kan goed piano spelen. Ze is verliefd op Eric Parker, en krijgt daar ook verkering mee. Ze is de reïncarnatie van Charley Potter. Jij bent Charley Hale!

Lily (6 x uitgekomen)

Lily Lupin is dapper, slim, strijdlustig, aardig, alles behalve egoïstisch, op liefde gesteld, onhandig, koppig, komt snel in de problemen en slordig. Ze is goed in duelleren, vechten, tekenen en vermommen. Dat laatste komt doordat ze een Transformagiër is. Ze is de reïncarnatie van Lily Lupin. Jij bent Lily!

Feliciti (2 x uitgekomen)

Feliciti "Lizzy" Parker is de dochter van Aaden en Anne. Ze is lief, grappig en slim, maar kan ook ongeduldig en eigenwijs zijn. Ze is goed in Zwerkbal. Jij bent Lizzy!

Julia (5 x uitgekomen)

Julia James is lief, rustig en slim. Ze kan onzeker en verlegen zijn. Soms is ze ook wat overemotioneel. Ze is precies hetzelfde als Julia Johnson. Dat komt doordat ze de reïncarnatie is. Jij bent Julia!

Rosa (4 x uitgekomen)

Rosa Andrews is de dochter van Denise en Danny. Ze is lief en slim en doet alles voor haar vrienden. Soms kan ze wat verlegen zijn, bijvoorbeeld in het bijzijn van jongens. Jij bent Rosa!

Zoe (2 x uitgekomen)

Zoe Julia Desario is de dochter van Sophie en Noah. Ze is dapper, grappig, aardig en wilt dingen oplossen. Soms is ze door dat laatste een beetje een bemoeial, maar voor de rest kan ze het goed vinden met iedereen. Haar beste vriendin is Julia. Jij bent Zoe!

Charmy (1 x uitgekomen)

Charmy Malfoy is de dochter van Dan en Luna. Ze is vernoemd naar Charley Potter, waar Dan nooit overheen is gekomen. Als iemand eenmaal met Charmy bevriend is, dan doet ze alles voor die persoon. Maar ze blijft toch wel een Malfoy. Ze heeft een tweelingbroer, Alexandro, en ze zijn onafscheidelijk. Jij bent Charmy!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Cudem

    Ik ben Lizzy. Natuurlijk ben ik Lizzy, ik ben altijd mijn eigen persoontjes. Voor wie was die met wat zou je doen als je ergens was waar... ? (ben het alweer vergeten) en dan het antwoord: 'ik zou eerst vloeken'? Want dat is serieus precies wat ik ga doen, want dat doe ik altijd. (eerste reactie op rotsituaties: hard vloeken, dan weten mensen hoe je erover denkt ;D)

    1 decennium geleden
  • Nian206

    ik ben rosaaaaaa(dance)(Nee, Lily fcourse, maar een vriendin van mij had Rosa en Denise (moeder en dochter)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?