What animal lives inside you? + cute pictures!

So, you decided to take this test? c:
Kom er achter welk dier in jou schuil houdt!
Spannend ! ;D

Mogelijke uitkomsten

~ Black Cat ~ (3 x uitgekomen)

Jou uitkomst is een Black Cat!
Je bent mysterieus, je hebt gevoel voor humor en je bent soms wel eens sexy.
Dit dier leeft in jou omdat je gedrag kenmerkend bijna hetzelfde is als een zwart e kat.
Je bent ook elegant en chique, als je iets wilt, dan ga je er voor, op een elegantie manier! (:

Dit is geen slechte uitkomst, je bent gewoon, maar soms heb je je trekjes (;
(pssstt... iedereen hoor!)

~ Brown Cat ~ (0 x uitgekomen)

Jij bent een Brown Cat!
Dat houdt in dat je gezellig bent, weliswaar tevreden met hoe het leven er nu uit ziet voor jou. Als er iets is met anderen, dan komen ze graag naar jou toe, om het te vertellen, want jij bent erg betrouwbaar. Je houdt je aan beloftes.
Je staat sterk in je schoenen en hebt een grote mond maar een klein hartje.
Je bent soms een beetje onhandig, maar omdat je zo goed met andere kunt omgaan is dat snel vergeven.

~ Snowy (snow owl) ~ (10 x uitgekomen)

Jij bent een Snowy!
Beter bekend als een sneeuwuiltje. Nou zal ik je uitleggen waarom, en niet ongelukkig zijn met dit antwoord, je bent uniek!
Maar je bent een Snow owl omdat je verlegen bent. Je bent stil en slim, je bent eigenlijk een beetje weggekropen, bang van de wereld.
(Sneeuwuilen wonen ook in verlaten klokkentoren, omdat het daar lekker stil is)
Komt dat bekend voor? Je houdt van stilte, je bent elegant, mooi en dat weet je niet van jezelf. Je houdt van lezen en schrijven en bent het liefst alleen of met één persoon, hooguit twee.
Jij sneeuwuiltje! (;

~ Panda ~ (3 x uitgekomen)

Jij bent niets anders dan een Panda!
Je bent rustig en bent graag op jezelf, gezelligheid kan bij jou ook wel mee door. Je glimlacht graag, want je vind het leven heerlijk en houdt het graag simpel. Uitslapen, lezen en eten zijn een goeie bezigheid en het liefst slaap je ook in alle rust. Als je problemen hebt, krop je die wel op. Je praat er liever niet over met andere, omdat je wil laten zien dat het simpel en probleemloos kan.
No problem! Je kan het heus aan iemand vertellen en als je dat doet zul je zien dat het een grote opluchting is, schatje.
( Ik had deze uitkomst c; )

~ Fox ~ (0 x uitgekomen)

Jij bent volgens deze test een Fox!
Je bent hard als staal in opmerkingen. Als je in de mood bent, kan je soms wel over de top gaan. Je bent niet echt iemand die geeft om andermans gevoelens, die zijn van hun, niet van mij, denk je. Problemen kan je veroorzaken zonder betrapt te worden, sluw heet dat! Je bent slim en kan mensen manipuleren, je vind het niet echt nodig om je best voor mensen te doen, om wat dan ook. Lui, is niet het goede woord, je wilt gewoon niet de moeite doen. Dat is oké, zo ben ik ook soms, maar pas voortaan een beetje op met wat je zegt of doet, oké? Om je uit de problemen te houden, het is makkelijk om wijs te zijn.
Denk aan iets doms om te zeggen, en zeg het dan niet. Bam, je bent wijs. (;

~ Stray Cat ~ (10 x uitgekomen)

Jij bent een Stray Cat!
Dat is normaal, don't worry. Maar wees niet bang om om hulp te vragen. Ik weet dat je (door deze test ;p) problemen hebt en het er moeilijk mee hebt om het te vertellen aan mensen die om je geven. Je zwerft dus rond en weet niet wat je met je opgekropte emoties moet doen. Dit zijn serieuze problemen, die last zou je niet op je tengere schouders moeten dragen.
Zielige blikken, daar ben je goed in! Een goede kant aan deze uitkomst, je krijgt snel wat je wilt, omdat ze denken dat je het nooit krijgt. Misschien kan het tot misdaad uitbreiden, maar damn! Je bent er goed in! (;

~ Rabbit ~ (3 x uitgekomen)

Hey! Jij bent een Rabbit!
Je bent opgewekt en je weet overal vanaf. Je bent op je hoede en wilt zo min mogelijk uit de problemen blijven, ook al is het een keer te laat komen op school e.d. Je bent snel stressy en weet soms niet hoe je moet ontspannen. Je bent een workaholic! Neem een vakantie (oké die kan je niet nemen als je op school zit -___-) maar probeer zoveel mogelijk van je vrije tijd te genieten. Werk is niet alles! Volg het voorbeeld van de Panda! =w=

~ Puppy / Dog ~ (16 x uitgekomen)

You my dear, are a Puppy / Dog!
Opgewekt, blij, trouw, komen die woorden je bekend voor? Jij bent een hondje. Je bent goed in luisteren naar anderen, maar de rol 'leider' staat je ook goed. Je bent sterk en komt op voor degene waar je om geeft. Je hebt een goed gevoel voor humor en je bent best geliefd door degene om je heen.
Maar je bent best snel geëmotioneerd als er iets fout gaat, of als je iets fout doet. Je snapt dan niet waarom en je zit er dan wel een tijdje mee. Maar wel goed dat je niet al je gevoelens voor jezelf houdt!

~ Tiger ~ (0 x uitgekomen)

Wow! Je hebt een Tiger in je!
Je bent snel, vurig, op je hoede maar vooral liefdegevend.
Je kan goed overweg met degene die jou echter aankunnen.
Je bent niet veel vrienden nodig, als je 3 of 4 goeie hebt, toch?
Je bent goed in sport en prestatie is een groot deel van je belangstelling.
Vrije tijd stop je soms wel eens achterwege, omdat je vind dat je beter kan
dan de rest, en zal ik wat vertellen? Dat ben je stiekem ook...

~ Pinguin ~ (20 x uitgekomen)

Aww jij bent een Pinguin!
Je bent schattig, knuffelbaar, verlegen... Een pinguin dus! Je bent grappig en onhandig, maar dat is niet storend. Probeer soms wel uit de buurt te blijven van mensen met een humeur of problemen waar ze niet over willen beginnen.
Personen die er niet gelijk met jou over hebben, willen het ook niet aan een ander vertellen. Je bent nog wel eens naïef dus vraag je door zonder dat je weet dat je diegene een beetje op z'n zenuwen werkt. Maar geen zorgen, door jou onwetendheid en knuffelbare gezichtje kom je er wel mee weg! (;

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • F4Nina

    ~ Snowy (snow owl) ~ , het klopt helemaal de beschrijving alles !!!!!!!! (A) het beschrijft precies hoe ik ben en wat mn persoonlijkheid is (A)

    9 jaar geleden
  • Strahovski

    Pinguin! Ik vind ze al mijn hele leven leuk!

    En bij het uiltje staat het teken van de Deathly Hallows _O_

    1 decennium geleden
  • LostWithoutU

    Stray cat :P !! (yeah)

    1 decennium geleden
  • DirtyLove

    i am a puppy dog, a puppy puppy dog(flower)

    1 decennium geleden
  • CocoHoran

    PINGUINs zijn cool

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?