Hoe sta jij ervoor als je 40 bent?

Altijd al willen weten hoe je ervoor staat met je leven als je 40 bent? Of ben je nu al bang dat alles gaat mislukken? Ben je een feestbeest of een huismus? Verhuis je naar een ver land of krijg je een rijke echtgenoot en doe je verder nooit meer wat?

Find out! Test.

Mogelijke uitkomsten

Feestbeest (21 x uitgekomen)

Oh mijn god. Ja, jij houdt wel van een feestje. In je jeugd party je er al op los en als je student bent dan breekt de hel los. Compleet ontspoord en elke week wel een kater. En ook al is dit natuurlijk fantastisch, vergeet niet wat je talenten zijn en dat je later ook nog wat moet. Maar tot die tijd; ENJOY!

Huismus (22 x uitgekomen)

Ojee, integenstelling tot het Feestbeest heb jij je zaakjes keurig geordent. Dit is deels positief, maar een beetje saai ben je wel later. Een vrouw of man, kinderen, huisje-boompje-beestje, veel anders doe je niet meer. Al vele jaren dezelfde vrienden en met Oud&Nieuw maar 1 oliebol. Kom op! Kom uit die sleur! Je kunt veel leuker leven en alles alsnog overzichtelijk houden!

Big Spender (7 x uitgekomen)

Oeioeioei. Zie je jezelf later al rijden in een luxe limousine? Dat word het helemaal! Of je nu zelf rijk word of een rijke partner krijgt en of je het nu kunt betalen of niet; jij houdt van geld uitgeven en dat blijf je doen, no matter what. Pas op dat je niet verslaafd raakt aan gokken en dan komt alles wel op zijn pootjes terecht.

Sporter (8 x uitgekomen)

Als kind al in voor sport, en dat ben je nu nog steeds! Als je fanatiek blijft, gemotiveerd en je talent hebt zal je je doel bereiken en in de sportershemel belanden. Blijf goed tegen je verlies kunnen en krijg je kinderen? Wees ook eens een keertje thuis, dat is leuk voor ze.

Professor (6 x uitgekomen)

Geleerd dat ben je zeker. Na je middelbare school haal jij met gemak je VWO-diploma en finisht zeker 2 studies. Documentaires op TV zijn je specialiteit en je bent bovenal geïnteresseerd in alle high-tech onzin van wie dan ook. En ook al heb je dan uitvindingen gedaan en nobelprijzen gewonnen, of net aan je neus voorbij zien gaan; tot het hart van een partner ben je niet snel doorgedrongen. Ga eens naar een cafétje of onderneem iets nieuws, zo zal de ware zeker een keer langskomen wandelen.

Moeder / Vader (34 x uitgekomen)

Kinderen gaan voor alles. Jij wilt voor hun beste toekomst en brengt ze dan ook met plezier naar school, sportclubs en muzieklessen, staat vroeg op om het onbijt te maken en leest elke avond voor. Je staat voor je kind klaar als ze het moeilijk hebben en zorgt voor een stabiele factor in hun leven. Pas op dat je jezelf niet te veel weg gaat cijferen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • joo

    wahaaah feest beest !! (hoera)

    1 decennium geleden
  • RinKagamine

    huismus :D

    1 decennium geleden
  • slimshady

    Huismus hahahahaha

    1 decennium geleden
  • Nagaa

    Moeder/vader (:

    1 decennium geleden
  • xMrsTommo

    :X

    Professor, maa rik kom haast nooit in de biblio :X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?