One Shot, of story?

Een one shot met onbekende personen of een story maken ^^.

Mogelijke uitkomsten

One shot, (23 x uitgekomen)

Hij was kwaad, woedend, de deurkruk protesteerde krakend toen hij er woedend in kneep, hij wilde bij haar zijn, zachtjes door haar haren strelen, kusjes op haar voorhoofd drukken en ‘Merry Christmas’ in haar oor fluisteren. Maar hij had die kans gehad, en verspild. Nu was zelfs de gedachte aan haar te pijnlijk, de druk op zijn hart zorgde ervoor dat hij in elkaar zakte en zijn hand eindelijk de deurkruk los liet. “Ik mis je.” Zijn woorden waren slechts een fluistering maar hij was er zeker van dat iemand hem hoorde. “Ik heb vannacht over je gedroomd.” Meteen nadat hij dat gezegd had begon hij zachtjes te lachen, wetend wat voor reactie zij hier op zou geven. “Nee geen vieze.” Waarschijnlijk had ze hem alsnog geslagen, zachtjes en met pretlichtjes in haar ogen. Maar niet vandaag, vandaag was ze bij hem, de persoon die stiekem altijd haar nummer één geweest was. Zelfs toen hij die kans had.
Met nieuw hervonden kracht stond hij op en klopte het onzichtbare stof van zijn broek. Zijn meisje, hij moest haar nog één keertje zien. Drie zoenen op haar wang drukken, haar fijne feestdagen wensen, hém een hand geven en dan glimlachend naar huis toe gaan.

Hij greep zijn schoenen, floot zachtjes en trok toen zijn jas aan, het was koud buiten, zelfs voor hem. De sneeuw die zachtjes kraakte onder zijn voeten galmde door de lege straten. Iedereen zat in hun warme huizen, samen met hun familie of geliefde. Maar hij niet, nee hij moest het één keer tegen haar zeggen. Eén keer maar, het was meer dan hij verdiende.

Ben je benieuwd hoe dit verder gaat? Het verhaal komt zondag online!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • KimKhaos

    Omg die one shot is echt vet mooi! Ik wil derest ook lezen+kudo voor jou :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?