Wat voor een vakantie zou bij jou kunnen passen?

Ja, daar ben ik weleens benieuwd naar.
Welke vakantie zou perfect zijn voor jou? Of gewoon leuk zijn voor jou?
Is het een luie vakantie met een cocktail aan het witte strand waar een schitterende blauwgroene zee aangrensd, of heb je liever een skivakantie.
Lekker knus in een huisje met z'n allen, de kachel hoog opgestoken en vroeg in de ochtend op de skipiste staan met je ski's onder je voeten en hup, zo de helling af.
Natuurlijk zijn dit zomaar even voorbeeldjes, maar het geeft je een idee wat voor een soort van uitkomsten er kunnen zijn.
Nou, veel plezier met het maken van deze quiz! :)

xx


Ohja, de uitkomsten hoeven natuurlijk niet te kloppen hè? :)

Mogelijke uitkomsten

Luie en zonnige vakantie (301 x uitgekomen)

Een zonnig land en geen verplichtingen, dat is waar jouw hoofd naar staat. Even helemaal jezelf zijn, vrij van school, misschien zelfs wel zonder ouders op vakantie en jouw zomer kan niet meer stuk!
Het liefst zit jij lekker aan het strand met je vriendinnen, bruin worden door de zon en jongens spotten. Af en toe even een cocktailtje erbij en hopla, jouw perfecte vakantie.
Als het dan donker wordt, ben je nog lang niet moe en hetgeen wat je dan gaat doen is niet moeilijk te raden. Je gaat natuurlijk nog even lekker feesten! Het vakantiegevoel is er en je geniet optimaal van de vrijheid die je hebt.
Met je vriendinnen heb je de tijd van je leven!

Drukke, maar toch relaxte vakantie (196 x uitgekomen)

Jij hebt geen moment rust in je vakantie, maar toch blijf je heel relaxed.
Je feest de hele nacht door en overdag bezoek je alle leuke bezienswaardigheden, maar wel op je eigen tempo. Je slaapt uit tot ongeveer 2 uur in de middag en gaat pas naar bed rond 7 uur 's ochtends.
Samen met je vriendinnen maak je je van tevoren klaar voor de discotheken en dans je tot je erbij neervalt.
Maar toch heb je er soms genoeg van en laat je het feesten voor wat het is voor een dag, misschien nog wel meer, maar je blijft genieten van je vakantie.
Even rondhangen bij het zwembad met je vrienden en een glaasje cola erbij. Zonder ouders op vakantie, ideaal toch?

Ontspannen en een soort van historische vakantie (111 x uitgekomen)

Een lekkere rustige vakantie. Met je ouders of met je vriendinnen, het maakt niet uit. Je houdt er wel van om naar stadjes te gaan, vooral van die oude stadjes, je kan hun charme niet weerstaan en hebt er dan ook veel zin in als je hoort dat jullie naar dat ene stadje gaan wat zo lekker dicht in de buurt is en jij al een tijdje in het vizier had gehad.
Het is ook wel weer zo dat je toch niet elke dag naar zulke stadjes wilt gaan en toch ook eens lekker aan het strand wil zitten of in het zwembad wilt gaan. Dan pas is het de perfecte vakantie en ben je de hele zomervakantie blij.
Dit is gewoon de leukste vakantie die je ook met je ouders kan doen. Toch heb je je vrijheid en je hebt ook leuke historische dingen gezien die je met alleen je vriendinnen misschien nooit zou hebben bezocht?

Sportief en toch zonnige vakantie (69 x uitgekomen)

Jij bent echt een mens die gemaakt is voor ski's. Vandaar dat je ook het liefste de sneeuw opzoekt, je ski's aantrekt en net als je bent aangekomen op je bestemming meteen van de piste af skied.
De zon zorgt dat het niet té koud is in de sneeuw en een gezellig hutje met je vrienden is ook niet zo ongezellig. Lekker après-skiën en feesten in een van de discotheken in de buurt.
Je komt lekker gebruind terug en je bent helemaal fris van de sneeuw waarin je urenlang hebt geskied. Het was buitengewoon de beste vakantie die je ooit had durven dromen.
Wanneer je het sneeuw voor even hebt gehad, daal je af naar een van de steden die dichtbij je vakantie adres zijn en je bezoekt daar de bezienswaardigheden, gaat uit eten en nog veel meer. Kortom: het is toch een super vakantie, of niet?

Statistieken

Statistieken

Reageer (100)

  • viri11

    Druk maar toch relaxte vakantie (dance)

    1 decennium geleden
  • TheEmo

    Ontspannen en een soort van historische vakantie

    1 decennium geleden
  • Kinean

    Ontspannen en een soort van historische vakantie x] ja vast.

    1 decennium geleden
  • MissSwaggerx

    Lui en zonnig ^^

    1 decennium geleden
  • MuQi

    luie en zonnige vakantie.. ohyeah.
    ik vroeg me af hoe een zeeëgel eruit zag, dus ging ik het even opzoeken. oke interessant denk je nu, eigenlijk wel een beetje.
    xoxo.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?