In welk tijdperk pas jij?

In welk jaar had jij geboren kunnen zijn? Gebaseerd op je interesses en gewoontes kun je testen in welk tijdperk jij het beste past. Zit je hier goed, of zou je gelukkiger zijn met een sterke Romein naast je? Zie je jezelf in de prehistorie op grote dieren jagen, of houd je meer van de verfijnde kunst uit de Renaissance? Test het hier!

Mogelijke uitkomsten

De Prehistorie! (30 x uitgekomen)

Jij zou het best passen in de prehistorie. Je weet jezelf goed te redden met wat je hebt en houdt niet zo van tierelantijntjes. Als een sterke jager, of een behendige verzamelaar, zou jij prima passen in het primaire leventje van de holbewoners.

De Middeleeuwen! (44 x uitgekomen)

Jij past het beste in de middeleeuwen. Je wilt graag veel zelf doen en probeert hou dan ook vrolijk te blijven. Je kan een beetje bazig zijn maar zorgt wel altijd dat je vrienden zich goed blijven voelen. Als koning van een klein dorp zou jij het prima doen!

De Klassieke Oudheid! (19 x uitgekomen)

Jij past het beste in de klassieke oudheid. Je ziet er graag goed uit en bent misschien een beetje perfectionistisch. Populairiteit is voor jou heel belangrijk, en terecht, want je verovert geen mooie landschappen, zonder leger. Je zal je thuisvoelen bij de gladiatoren, keizers en legeraanvoerders.

De Renaissaince! (34 x uitgekomen)

Jij past het best in de renaissance. Je bent creatief en houdt van pracht en praal. Je bent nieuwsgierig en gedreven om nieuwe dingen uit te vinden. Als kunstenaar of uitvinder zou jij het prima doen tussen de vele hervormers.

De Nieuwe Tijd! (99 x uitgekomen)

Heb jij even geluk! Jij past het beste in het nu. Jij weet hoe dingen in elkaar steken en accepteert dat. Toch blijf je smachten naar iets nieuws en probeer je alles mooier en sneller te maken. Met een baan die iets toevoegt aan de hedendaagse economie of het bestuur, zal jij het prima doen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (17)

  • Gwenbvsrga

    Yay ik hoor in deze tijd muhahahaha. Mijn vader zou denk ik idd beter passen in de prehistorie

    9 jaar geleden
  • Lisanneeee

    De nieuwe tijd

    1 decennium geleden
  • Summerday

    De middeleeuwen, lijk me heel gaaf!
    Maar alleen voor een dag- of week.
    Maar ik hou toch wel van deze tijd (:

    1 decennium geleden
  • Dahlias

    Jepp, de nieuwe tijd.

    1 decennium geleden
  • Elevens_Eggos

    De Middeleeuwen

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?