Welk fantasy wezen ben jij?

Iedereen heeft zo weleens zijn fantasieën. Maar altijd wel verschillend.
Máár, ben je niet benieuwd welk fantasie figuur het beste bij jou past? Kom er hier achter. (Ik ga beoordelen vanuit de boekenreeks Fallen, Twilight en The Vampire Diaries(filmversie))
Btw; Staat de uitslag je niet aan? I'm sorry, het is toch maar een quiz die niet altijd de goede antwoorden heeft! Neem het me niet kwalijk!
Xx

Mogelijke uitkomsten

Vampires (194 x uitgekomen)

Voor vampires is het drinken van bloed (en dan meestal ook nog mensenbloed) erg kenmerkend. Vampires kunnen erg genieperig zijn en zijn meestal op alles voorbereid. Ze zijn gevaarlijk en onvoorspelbaar. Toch heb je ook "goede" vampires. Die leven vaak van dierenbloed al is dat nog zo moeilijk.
Extra's: vampires kunnen superhard rennen zodat ze voor het menselijk oog onzichtbaar zijn, sommigen kunnen in de dromen van een andere vampire komen en die zo verdraaien naar hun beeld wat zij willen. Je bent onmenselijk sterk, je gevoelens worden enorm uitvergroot.
Ben jij in het echt een fan van de vampires? Laat het me weten in een reactie! Dat zou ik erg leuk vinden! Of had je liever een andere uitkomst?

Werewolves (222 x uitgekomen)

Als werewolf ben je erg gehecht aan je roedel. Alle werewolves leven dan ook in een roedel, in je eentje is het moeilijker om te overleven. Ook hecht je waarde aan je territorium en wilt dus absoluut niet dat iets of iemand de mensen op jóúw territorium iets aandoet en je doet er ook alles aan om die te beschermen. Je vijanden zijn dan ook echt de vampiers, omdat die van mensenbloed leven en overal jagen.
Extra's: als werewolf heb je een mensen- en wolvengedaante, je kan veranderen wanneer je wilt. Je spieren zijn ook enorm sterk, je kan de meest zware dingen tillen, je hebt ongeveer evenveel kracht als een vampier. Ook is heb je een goede neus, je ruikt werkelijkwaar alles, ook heb je een verscherpt zicht wat goed te pas komt bij het snelle rennen in je wolvengedaante.
Ben jij in het echt een fan van de werewolves? Laat het me weten in een reactie! Dat zou ik erg leuk vinden! Of had je liever een andere uitkomst?

Angels (470 x uitgekomen)

Als angel behoor je aan de goede kant. Maar al hoorde je voor de val aan de goede kant, konden je vrienden je nogal verraden hebben door over te stappen naar de slechte kant, de kant van de duivel/lucifer/etc. Maar jij niet, jij bent na de val trouw gebleven aan het goede.
Extra's: angels zijn enorm snel en voelen dingen goed aan. Ze zien er prachtig mooi uit en kunnen mensen verblinden als ze hun ware aard laten zien, maar als ze dat laten zien, verbranden de mensen ook door hun schoonheid. Dat is iets waar angels mee moeten leven, want hun geheim mag immers niet ontdekt worden. Ook kunnen ze hun vleugels intrekken en uit hun schouderbladen laten groeien zodat ze kunnen vliegen en als angel heb je daar echt wel behoeftes voor!
Eigenlijk hebben angels en demons dezelfde extra's, het enige waar ze in verschillen is de kant die ze vertegenwoordigen.
Ben jij in het echt een fan van de angels? Laat het me weten in een reactie! Dat zou ik erg leuk vinden! Of had je liever een andere uitkomst?

Demons (80 x uitgekomen)

Als demon handel je vanuit het kwaad. Je hebt dan ook niet voor niets de kant van de duivel/lucifer/etc. gekozen na de val. Zodra je kon kiezen, heb je meteen gekozen voor het slechte. Dat je hebt gekozen voor het slechte, maakt je niet meteen in en in slecht, want er is immers geen duidelijke lijn tussen goed en slecht, nietwaar?
Extra's: demons zijn enorm snel en voelen dingen goed aan. Ze zien er prachtig mooi uit en kunnen mensen verblinden als ze hun ware aard laten zien, maar als ze dat laten zien, verbranden de mensen ook door hun schoonheid. Dat is iets waar demons mee moeten leven, want hun geheim mag immers niet ontdekt worden. Ook kunnen ze hun vleugels intrekken en uit hun schouderbladen laten groeien zodat ze kunnen vliegen en als demon heb je daar echt wel behoeftes voor!
Eigenlijk hebben angels en demons dezelfde extra's, het enige waar ze in verschillen is de kant die ze vertegenwoordigen.
Ben jij in het echt een fan van de demons? Laat het me weten in een reactie! Dat zou ik erg leuk vinden! Of had je liever een andere uitkomst?

Statistieken

Statistieken

Reageer (155)

  • Elsketjee

    Werewolf (H)(H)(H) alleen sta ik er alleen voor...

    9 jaar geleden
  • immy123

    vampires, cool!

    9 jaar geleden
  • OwlWitch

    Vampires!!!

    9 jaar geleden
  • sexyvamp

    angels...dank je...ben ik blij mee(A)

    9 jaar geleden
  • Lypophrenia

    Angel, vind Werewolfes leuker;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?