Wat moet jij schrijven?

Schrijf jij later een eigen boek? Of begin jij een tijdschrift? Vind hier uit met welke schrijfkunsten jij beroemd gaat worden?
Het zou leuk zijn als je een reactie geeft met wat je had verwacht en wat je uitkomst is! Veel plezier!;)

Mogelijke uitkomsten

Dagboek schrijver! (40 x uitgekomen)

Een dagboek! Je vindt je eigen leven erg interessant, en zou mensen er graag meer over willen laten weten. In je dagboek schrijven is voor jou ook een manier om je gevoelens van je af te kunnen schrijven. Je kunt het later uitgeven en wellicht wordt je er beroemd mee. Maar je kunt het natuurlijk ook gewoon voor jezelf houden. Het is later altijd leuk om terug te lezen! Een dagboek past daarom het beste bij jou!;)

Tijdschrift! (1 x uitgekomen)

Een tijdschrift! Je vind het leuk als andere mensen jouw verhalen en inspiraties lezen. Juist de variatie in een tijdschrift vind je leuk. Foto’s, mode reportages, verhalen, de afwisseling maakt het voor jou speciaal. Je kunt telkens weer iets nieuws verzinnen, mooie plaatjes opzoeken en de nieuwste weetjes publiceren. Omdat ze zelf ook erg veelzijdig bent, past een tijdschrift goed bij jou!;)

Boeken schrijver! (24 x uitgekomen)

Een boek! Lekker even kunnen ontsnappen aan de gewone wereld. Fantaseren dat je ergens bent, waarvan je niet eens weet dat het bestaat. Of je schrijft over dingen die je zo graag zou willen, maar hoogstwaarschijnlijk niet zullen gebeuren. Juist dit even ‘switchen’ van leven vind je heerlijk! Later zul jij waarschijnlijk een boek gaan schrijven, of misschien ben je er al mee begonnen. Door veel te oefenen en te schrijven, wordt je misschien wel succesvol! Ik ben benieuwd of wij later jouw boek in de etalage zien liggen!;)

Liedjes! (7 x uitgekomen)

Jij houdt ervan om je gevoelens en emotie met muziek uit te drukken. Hele verhalen schrijven vind je niet zo leuk. Liever hou je het gewoon simpel en kort. Als je andere mensen er dan naar hoort luisteren, krijg je er een nog hogere kick van. Misschien ben je ook wel heel muzikaal? In dat geval zou het goed kunnen dat jij later songwriter wordt!;)

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • youareaperf

    Boek schrijven. Ik ben begonnen met een boek te schrijven een tijdje geleden(Y)

    1 decennium geleden
  • RomyLM

    liedjes schrijver oftewel songwriter. duuuuhh ik doe het nu al. dus goede uitkomst.

    1 decennium geleden
  • fcoentrao

    Dagboek :3
    Hoewel ik daar erg in faal..
    /gaat de uitkomst zo manipuleren dat ze tijdschrift schrijven krijgt

    1 decennium geleden
  • DesertRosex

    Dagboek,

    Erg verrassend, want ik hou het niet langer dan twee dagen uit om erin te schrijven. Maar wel
    hele leuke quiz!

    1 decennium geleden
  • Umbra

    Boek!
    Ben net bezig met een boek dat ik naar een uitgever ga sturen ^^
    (Thanks Michelle voor de tip)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?