bladiebladiebloeeeeeeehoee

word jij melig of ben je het al. Test het hier!!!!

Mogelijke uitkomsten

Melig!!!! (27 x uitgekomen)

Bladiebladiebloeeeeeeeeeeeeeeeh, net als mij ben je altijd heel vrolijk en verzint woordjes die nergens op slaan. Je ligt vaak dubbel en soms kan je daardoor ook niet stoppen met lachen.

Ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk, ik ben gewoon heel vrolijk zo vrolijk was ik nooit!!! yeaaaaah . Weetje wat ook een melig makend liedje is
http://www.youtube.com/watch?v=dZs79bi9buY
ow geweldig, of deze dan:
http://www.youtube.com/watch?v=VEGHsphp2LM&feature=related
oke en nu ga ik voor jullie zingen: Ze houden van lachen en ook van het leven de moomins. Ze houden van wolken om daar op te zweven, de moomins. Ze zijn altijd vrolijk. Ze zijn altijd blij, de moomins die zijn er voor jou en voor mij. De moomins, de moomins. Ze houden van lachen en ook van het leven de moomins. Ze houden van wolken om daar op te zweven, de moomins. Ze zijn altijd vrolijk. Ze zijn altijd blij, de moomins die zijn er voor jou en voor mij. De moomins, de moomins, de moomins.

En nu denk jij vast: die is knetter gek!! En dat klopt, maar ik hoor dat wel van meer mensen!!! Oke ik ben echt heel vrolijk!! Jullie hebben vast nog niet genoeg van mijn mooie zang talent??!!! Nou speciaal voor jullie komt hier weer een melig makend liedje:

http://www.youtube.com/watch?v=CFkqBxlaCxk oke daar ga ik dan:

Een lepel is een ding daar kun je pap mee roerenhij helpt je ook om de baby mee te voeren, gewoon heel handig maar je moet je niet vergissen Je zuld wel zien dat er ook rare theelepels zijjjjjjjjjjjjjjn!! Zeg mij waar die is! Ik zoek al zoveel jaaaaaaaaar de lepel van goud(yeah dat is een vork maar even goed ben vrolijk) hij moet er zijn, maar wie verteld me waaaaaaaaaar. Daarmee tover ik een glimlach op je wangen (hoe kan je nou een glimlach op iemands wangen toveren??) De goude lepel schitterd in mijn droom (maar er maar vork van) En iedere droom moet je in een potje vangeeeeeeeeen. De goude lepel roerd alles daarin vrolijk rond!! De goude lepel roerd alles daarin vrolijk rond. ECHT WAAR.

LET MAAR OP!!! (verander dat lepel maar in vork!!!!)

best vaakmelig (15 x uitgekomen)

Jij bent niet melig, maar er zijn wel eens van die dagen waarop je heel erg hard kan lachen. Denk aan de leuke dingen die je meemaakt, maak lol met vriendinnen dan zul je zien dat je helemaal in een deuk lig.

gewoon (13 x uitgekomen)

Jij bent op dit moment gewoon jezelf. Je kunt soms helemaal dubbel liggen om een grap. Als je melig wilt worden (want misschien wil je het niet) kun je liedjes luisteren van zangers of zangeressen die je helemaal niet leuk vind, maar voor de grap gewoon lekker hard meezingen!! Succes!

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • Janet_Christina

    Best vaakmelig xx

    1 decennium geleden
  • PurpleCloud

    De moomins!!!! Ik ben al een maand op zoek naar hoe die serie heette!! Thank you!!!!!! :D

    1 decennium geleden
  • GOTOSLEEP

    mellig:)

    1 decennium geleden
  • Pareltje

    Best vaak melig^^

    1 decennium geleden
  • wiesp02

    Ik zou melig moeten zijn.
    Habedehasade

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?