wat voor een vriendin ben jij?

Deze test maakt jou duidelijk of je alleen aan jezelf denkt, of teveel aan vriendinnen, of je aan jezelf en vriendinnen denkt. Doe de test en je komt er gauw achter wat jij bent...[face=courier][/face]x(doeg)

Mogelijke uitkomsten

Goede vriendin! (18 x uitgekomen)

Je bent een goeie vriendin, je denkt niet alleen aan jezelf, maar ook aan andere. Je komt op voor je vriendinnen, zij laten jou dan ook niet in de steek. Je bent ook goed te vertrouwen :) maar pas op, je moet niet teveel aan andere denken. denk ook eens aan jezelf want sommige mensen irriteren zich eraan als je zoveel bemoeit met hen.

misschien iets te egoïstisch? (0 x uitgekomen)

Jammer hoor je denkt echt veel aan jezelf, de kans is dat (veel) andere denken dat jij dat ene tutje bent van de klas, omdat je alleen maar aan jezelf denkt. Maar misschien is dat niet eens zo? denk gewn een x aan andere en laat jezelf ook zien.. misschien zien andere je dan wel zitten?

Je laat je zelf te veel doen. (7 x uitgekomen)

Waarom laat je jezelf zoveel doen?? ga je echt alles voor je vriendinnen doen? je bent toch hun hondje niet? ze moeten zelf maar iets pakken of doen. En zelf laten ze je alles doen maar als je vraagt of zij tijd hebben voor jou zeggen ze nee. Zijn dit wel je echte vrienden? over gebruiken ze je.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?