Whose familymember could you be? || 1D

Van wie zou jij een familielid kunnen zijn?
Louis,
Niall,
Liam,
Harry
of
Zayn
?
Zet in reactie wie je haddd. ;D

Mogelijke uitkomsten

Louis' Zusje (222 x uitgekomen)

Je zou makkelijk Louis' zusje kunnen zijn.
Allebei dezelfde humor en altijd vrolijk. ( :

Best memory:
~ Een avond toen Louis eindelijk een keer thuis was na al dat touren hebben jullie de hele avond op de bank gezeten. Je hebt verteld wat er allemaal was gebeurd in de tijd dat hij weg was, hoe het op school ging, met de familie en alles daaromheen. Louis vertelde over de tour. Hij was je niet vergeten en pakte een doos met daarin allemaal spulletjes die hij voor je had gekocht in de tijd dat hij weg was. Er zaten te gekke dingen bij, cd's, dvd's. Onder de dvd's zat Taken en zelfs The Lion King en omdat jij niet veel van geweldadige films hield keken jullie naar The Lion King. Louis maakte elke scene wel een grap waardoor jullie de helft van de film niet hebben gezien. Je had popcorn gemaakt om het op te eten, maar in plaats daarvan begon Louis ermee te gooien en lag het hele huis onder. Jullie hebben heel veel gelachen en het was de beste filmavond ooit.

Lees ook mijn story: Lifechanging ~ Niall Horan

Niall's Nichtje (301 x uitgekomen)

Niall's Nichtje, perfect.
Jullie lachen allebei om alles.
En stiekem ben je ook een beetje lui.

Best memory:
~ Jullie hebben heerlijk gegeten bij nando's. Jij was al klaar na 10 minuten omdat je niet zo veel eten had. Niall was nog maar op de helft, maar hij had dan natuurlijk ook veel meer eten dan jou. Toen hij eindelijk klaar was gingen jullie naar huis en heeft Niall je de hele middag gitaarles gegeven. Hij leerde je verschillende liedjes zoals: What Makes You Beautiful && The A Team en je vond het harstikke leuk. Je kent nu nog niet alle noten en hoe je precies moet spelen. Maar toch vond Niall dat je het heel goed deed. En omdat hij wist dat hij niet veel tijd meer zou hebben om op bezoek te komen, heeft hij zijn favoriete gitaarpick aan jou gegeven zodat je aan hem kon denken. De rest van de dag heeft hij alleen nog maar met jouw gelachen en ervoor gezorgt dat je dit nooit meer zou vergeten.

Lees ook mijn story: Lifechanging ~ Niall Horan

Zayn's Zus (176 x uitgekomen)

Zayn's zus.
Er goed uitzien, dat is belangrijk voor jou.
Zelf ben je ook heel rustig en stil. Maar als je met je vrienden bent ben je opeens heel open en druk.

Best memory:
~ Het was alweer je verjaardag, Zayn was op tour dus je verwachtte al dat hij niet zou komen, tot opeens de bel ging. Je rende naar de deur en deed open waar Zayn in de deuropening stond. Je kreeg tranen in je ogen van blijdschap. Zayn knuffelde de je zacht en kwam naarbinnen. Jullie gingen samen op de bank zitten en Zayn haalde een hele grote taart uit een doos. Hij zong heel mooi Happy Birhtday voor jou.
Nadat iedereen taart had gehad was er nog een halve taart over, de taart was ook zo groot. Omdat je er niks mee kon gooide je een stuk taart in Zayn's gezicht. Hij lachte keihard en gooide een stuk terug. Iedereen begon nu mee te doen en binnen de kortste keren had iedereen taart in zijn gezicht en was het huis vies.
De rest van de dag zorgde Zayn ervoor dat het je beste verjaardag ooit zou zijn, en dat was het ook.

Lees ook mijn story: Lifechanging ~ Niall Horan

Liam's Zusje (197 x uitgekomen)

Liam's zusje.
Je bent altijd degene geweest die alle verantwoordelijkheid op zich nam.
Je geeft stiekem meer om anderen dan om jezelf maar je vind het niet erg.

Best memory:
~ Liam had 1 dag vrij van tour. Jij had wel verwacht dat hij naar Danielle zou gaan, maar in plaats daarvan vroeg hij of je mee wilde naar de kermis. Jij zei natuurlijk gelijk ja. Bij de kermis aten julie samen een suikerspin. Na een tijdje vroeg Liam of je mee wou gaan in het spookhuis. Eigenlijk wilde je dat niet maar je ging toch mee. Eenmaal in het spookhuis was het heel donker. Je werd heel bang want je wist ook al niet waar Liam was. Je schreeuwde keihard Liam's naam. Opeens voelde je 2 armen om je heen komen. 'Het is al goed' had hij gezegd. Samen liepen jullie zo door het spookhuis en vond je het eigenlijk best wel leuk.

Lees ook mijn story: Lifechanging ~ Niall Horan

Harry's Zusje (225 x uitgekomen)

Harry's zusje.
Niet altijd dezelfde krullen als Harry, maar wel even lief.
Dezelfde humor en waarschijnlijk ook dezelfde hobby's.

Best memory:
~ Jullie hadden een vrij weekend en hadden daarom een familiedagje. De hele familie was er. Opa, Oma, Oom, Tante. Jullie picnikten met zijn allen in het park. Jij en Harry renden naar de speeltuin en gingen vervolgens op de schommel. Jullie deden een wedstrijd met wie er het hoogste kon schommelen en je won het bij far.
Harry probeerde nog hoog te komen, maar het lukte niet. Hij ging maar gewoon stil zitten en hij keek je na. Totdat er een kabel van Harry's schommel brak. De schommel ging scheef en Harry viel in het zand op de grond. Er zat overal zand, op zijn kleren, in zijn haar. Je moest er erg om lachen en hij zelf ook. Harry besloot jou maar te duwen op de schommel en het was een hele leuke familiedag.
Alleen werd jullie moeder boos toen ze Harry onder het zand zag zitten...

Lees ook mijn story: Lifechanging ~ Niall Horan

Statistieken

Statistieken

Reageer (142)

  • TomlinsonL

    Harry! Klopt helemaal, louis mag dan wel mn favo zijn maar ik denk toch dat ik meer lijk oo harry. Qua gedrag en uiterlijk (niet dat ik mezelf nu knap ga noemen ofzo) maar ik heb echt precies hetzelfde haar als harry, alleen is dat van mij langer en blond en ik heb ook groene ogen ik doe ook de meest domme dingen en ga altijd helemaal los als het kan!

    9 jaar geleden
  • golfkidniall

    ik krijs als je nu op deze quizzen terug kijkt oh my g od echt help me

    9 jaar geleden
  • Oikia

    Liam's zusje!

    9 jaar geleden
  • Babysteps

    Harry's zusje (a)

    9 jaar geleden
  • chanyeoI

    Liam's zusje!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?