In welk District hoor jij thuis?

Altijd al willen weten waar jou plaats is in Panem? Test hier in welk District jij thuis hoort!

Mogelijke uitkomsten

District 1 (34 x uitgekomen)

Jij komt uit District 1. In District 1 worden Luxe Producten gemaakt. Elke deelnemer van THG uit District 1 is een Beroepstribuut.

District 2 (33 x uitgekomen)

Jij komt District 2 dat betekent o.a. dat je loyaal bent aan je vrienden. Jou district traint beroepstributen en kan zeer goed metselen.

District 3 (21 x uitgekomen)

District 3 is jou thuis. Zij staan bekend om hun technologie. De meesten kunnen dus ook wel in THG daar gebruiken van maken bijvoorbeeld om energie op te wekken.

District 4 (5 x uitgekomen)

Het District van de visserij is jou district. Hier worden ook beroepstributen getraind.

District 5 (7 x uitgekomen)

Het district van Energie opwekking en het district waar weinig kinderen leven. Jij komt uit District 5.

District 6 (8 x uitgekomen)

Jij hoort in District 6 oftewel het grootste District van heel Panem. District 6 staat bekend om het maken van transportmiddelen, terwijl de meesten niet van reizen houden.

District 7 (6 x uitgekomen)

Het District dat bij de parade al veertig jaar als boom verkleed gaat: District 7, bekend om hun hout. Hierdoor hebben zij een groot voordeel bij THG doordat ze bomen kappen met een bijl.

District 8 (49 x uitgekomen)

District 8 staat bekend om hun kleding. Ze zijn zeer vriendelijk en zijn super close met hun familie. Ze vinden THG ook helemaal nergens op slaan en zijn eigenlijk te aardig voor THG.

District 9 (19 x uitgekomen)

District 9 is jou thuis, zij staan bekend om hun graan. District 9 is één grote stad.

District 10 (11 x uitgekomen)

Jij en de anderen van District 10 zijn de aller gezondste van heel Panem. District 10 produceert vee. De tributen weten dus hoe ze mensen moeten slachten.

District 11 (26 x uitgekomen)

District 11 is een zeer vriendelijk volk en heel hecht. Ze zijn heel sterk of kunnen zich juist heel goed verstoppen. Ze staan positief in het leven. District 11 staat bekend om hun landbouw.

District 12 (14 x uitgekomen)

District 12 staat bekend om hun mijnbouw. In THG zijn ze heel goed in het doden van Beroepstributen. De mensen in District 12 zijn niet zoals in andere districten heel close met elkaar. Het is het armste district.

District 13 (73 x uitgekomen)

Jij woont in District 13, oftewel het district van kernenergie. Ook maakten zij atoombommen maar die zijn afgepakt. THG hebben jullie nooit hoeven mee te maken. Ze zijn vriendelijk, maar een erg onderdrukt volk.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?