Seven Minutes In Heaven

Je kijkt je beste vriendin zenuwachtig aan. Er zitten vijf jongens in de woonkamer, die allemaal stuk voor stuk gespannen kijken naar de voorwerpen op de tafel. Je laat je blik langs de jongens gaan. Levi, Sander, Wayne, Kevin en Chris
Eigenlijk ben je wel benieuwd naar de personen achter de voorwerpen.
'(YN), pak maar een voorwerp,' roept een van de meiden.
Zenuwachtig sta je op. Je kijkt van de voorwerpen op de tafel naar de jongens.

Mogelijke uitkomsten

Chris (6 x uitgekomen)

Terwijl je het elastiekje stevig in je hand houdt loop je naar de grote kledingkast, waarin een bak met popcorn staat en twee stoelen. Je hebt de deur nog geen drie seconden gesloten of hij gaat open. Je glimlacht bij het zien van Chris. Je voelt de vlinders van binnen opkomen.
'Ready?' vraagt hij wat overbodig. Zenuwachtig sta je voor hem en bijt op je lip. Hij komt naar je toe en streelt langs je kaaklijn.
'Niet zo zenuwachtig. Ik eet je niet op. Daarvan zou ik spijt krijgen.'
Bloed kruipt omhoog en je wangen verschieten van kleur. Je weet niet wat je uit moet brengen. Je wilt je mond open doen om iets te zeggen, maar Chris heeft zijn lippen al op de jouwe gedrukte. Omdat je je mond al een klein beetje los had, proef je direct zijn tong in tegen de jouwe. Gewillig ga je verder in op zijn zoen. Zijn hand, die langs jou kaaklijn lag, gaat verder omhoog naar je haar, waar hij je zachtjes achter je oor masseert. Zijn andere arm heeft hij om je heup geslagen. Je kan je handen niet achter laten en slaat ze om zijn nek. Met je vingers speel je met zijn haar.
Na een, veelste korte tijd, wordt er geklopt op de deur, dat jullie nog een halve minuut hebben. Hij laat je los en laat zijn voorhoofd steunen tegen de jouwe. Jullie ademhaling is het enige wat er te horen is in de ruimte.
'Dit doen we nog eens over,' zegt hij met een lieve glimlach.
Alleen al bij de woorden smelt je. Je knikt veelbelovend, voordat de deur met een zwaai los gaat.

Kevin (29 x uitgekomen)

Terwijl je de ring om je vinger doet, die veelste groot is, loop je naar de kast. Je verbaast je over het feit dat iemand zulke grote vingers kan hebben. Terwijl je nog vol bewondering naar de gouden ring kijkt, zie je initialen in de ring. Als je ze wilt lezen, gaat de deur los. Met een lach kijk je naar Kevin in de deuropening.
'Is die van jou?' vraag je verbaasd.
Hij knikt. 'Van mijn opa geweest,' zegt hij er vol bewondering achterna. Je kijkt hem lachend aan. Je wist dat hij gevoelig was, maar dit is wel heel bijzonder. 'Wat lief.' zeg je vol bewondering. Hij kijkt je blozend aan. Hij gaat naast je zitten, op de stoel. Je hebt meer bewondering voor de ring dan voor Kevin naast je.
'(YN), eu het is Seven minutes in heaven.'
Blozend kijk je op van de ring. Je voelt je direct schuldig tegenover hem. Je draait naar hem toe en drukt je lippen op de zijne. Hij schrikt even van de plotselinge verandering, maar zoent je terug. Terwijl je zoent, ben je verbaasd over de zorg die hij in de zoen teweeg brengt. Hij is zo lief.
'Zeven minuten zijn om!' klinkt er een gil. Verschrikt laat je Kevin los.
'Jullie hebben niet eens geklopt.'
'Wel!' brengt de groep in de reden. Met een rood hoofd loop je de ruimte uit.

Sander (64 x uitgekomen)

Met de sleutelhanger nog in je hand, loop je naar de kast. Je bent toch wel benieuwd wat voor romantisch figuur hier achter zit. Je blik valt direct op het bakje met popcorn in het midden van de ruimte. Je loopt er op af en haalt een handje uit de bak. Achter je gaat een deur los en je lacht bij het zien van Sander.
'Hapje?' zeg je met een lach. Hij knikt. Je stopt vlug een stukje popcorn in zijn mond. Als jij je hand weghaalt drukt hij direct zijn lippen op de jouwe. De twee stukjes popcorn in jullie monden, vliegen van de ene naar de ander. Als een van de stukjes blijft hangen verslik je je en schiet los. Sander slaat bezorgt zijn arm om je heen.
'Gaat het?'
Je wilt knikken, maar het stukje zit nog steeds vast.
'Ik krijg geen lucht,' piep je en grijpt Sander vast. Voor je het weet heeft Sander zijn lippen weer op de jouwe gedrukt. Je wilt het van je afslaan, maar merkt dan dat hij het stukje heeft weten los te halen.
'Zo beter?' zegt hij met een lach. Er klinkt een klopje achter je op de deur.
'Volgende keer doen we het over, maar dan zonder popcorn,' zegt hij met een knipoog.

Levi (19 x uitgekomen)

Je pakt de zwarte handschoen vast en loopt ermee weg. Waarom legt iemand daar een zwarte handschoen neer, midden in de zomer? Je sluit de deur achter je en wacht geduldig totdat de deur los gaat. Toch schrik je als de deur plots wagenwijd los gaat, en met een rotgang weer dicht.
'Levi, doe eens rustig.'
'Oh, dus het wordt geen hard-kissing of wilde seks?' zegt hij met een quasi-teleurgestelde blik. Lachend geef ik hem een klap op zijn schouder.
'Ah, je doet me zo veel pijn, nu wil ik een kusje.'
Lachend druk je jou lippen op de zijne. Hij grijpt je vast om je middel en drukt je nog steviger tegen hem aan. Je merkt hoeveel passie hij teweeg brengt in jullie kus, dat je hem bijna niet los wil en durft te laten.
Je hoort zacht de klop tegen de houten deur. Vol tegenzin laat je hem los. Verbaasd kijk je hem aan.
'Zeven minuten zijn, helaas, om.'
'Dan gaan we dan gauw weer overdoen. Alleen mag het dan wel langer zijn dan zeven minuten.'
Blozend geef je hem de handschoen terug en drukt nog een kus op zijn lippen.
Met een vaart gaat de deur los. 'Ja, de zeven minuten zijn nu echt om!'

Wayne (34 x uitgekomen)

Je pakt de brede leren polsband vast. Direct draai je je om en loopt naar de ruime kleding kast, die jullie hiervoor gebruiken. Je kan je niet meer herinneren wie van de jongens de band om had. Voordat je je om kan draaien, om te kijken wie er naar binnen komt, slaan twee armen zich om je middel. Je voelt twee zachte lippen tegen je nek. Van binnen beginnen de vlinders te gieren van opwinding. Toch ben je wel benieuwd naar degene die jou zo passievol aanraakt. In zijn armen draai je om en kijk naar het stoere gezicht van Wayne. Je kan het niet laten en drukt je lippen vol op de zijne. Vol passie zetten jullie de zoen voort. Al snel gaat hij met zijn lippen terug naar je nek en begint zachtjes te zuigen. Je bent bang dat de plek straks zichtbaar word, maar laat het toch gebeuren, omdat je al een tijdje een oogje had op deze knappe jongen.
Dan klinkt er een luide bons op de deur, dat jullie nog een halve minuut hebben. Wayne benut deze kans, om je nog een keer vol passie te zoenen. Jullie zijn nog steeds aan het zoenen, als de deur wijd los gaat, en de groep je met luid gejoel roept. Toch gaan jullie ongestoord door.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Daniek

    Nog meer van deze dingen

    9 jaar geleden
  • Bojanaxx

    Sander = MINE (H)_(H)

    1 decennium geleden
  • SpecialMofo

    Super goed geschreven!
    Ik had trouwens Wayne.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?