Wat voor een ruiter ben jij?

Houd jij van springen en sensatie, houd jij van hard rennen en dure prijzen, of ga jij voor de elegante piaffes en de hoge hoedjes?
Doe de Quiz en ontdek jouw paardrijtalent!

Mogelijke uitkomsten

Springruiter (159 x uitgekomen)

Jij houd van springen. Een zijn met je paard en hem helemaal leren kennen, dat is meer jouw richting. Je vind het niet erg om fouten te maken of om een keer hard op je zitvlak terecht te komen. Jij houd wel van hoge geldprijzen en rond de wereld reizen om wedstrijden te doen. Let op: als je er een keer afvalt, stap meteen weer op of je durft het niet meer!

Dressuurruiter (13 x uitgekomen)

Jij houd van dure pakjes en nette hoedjes. Dressuur, dat is helemaal jouw ding. Je paard mooi opmaken, manen vlechten en er zelf ook tiptop uitzien. Jouw idool is waarscheinlijk Ankie van Grunsven.
Let op: piaffes, afgebogen galopperen en hoge hoedjes zijn echt het topniveau. Dat haal je niet zomaar, dus wees geduldig!

Renruiter (4 x uitgekomen)

Jij houd van spanning en gevaar. Je vind het niet erg om iedere dag in de sportschool te zijn om je beenspieren te trainen, als je die niet al hebt! Je ving=d het niet erg om eraf te vallen; integendeel. Als jij er af valt en het paard word eerste, heb je toch gewonnen. daar draait het om bij jou: winnen!
Let op: als je eraf valt terwijl je kopruiter bent, kun je vertrapt worden en ernstige verwondingen oplopen. Denlk goed na over deze tak van ruitersport!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • sceddykonijn

    jeeeeee springruiter! mijn leven!

    1 jaar geleden
  • xIrwin

    springen, haha, idd, leukste wat er is! :D

    1 decennium geleden
  • Celin

    Springruiter, dacht al zo iets ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?