Welk Bleach personage ben jij?

Iedereen heeft weleens van Bleach gehoord en/of volgt de serie. Wil jij weten welk personage van Bleach het beste bij jou past? Dan is deze quiz precies wat je nodig hebt!

Mogelijke uitkomsten

Ichigo Kurosaki (25 x uitgekomen)

Jij bent Ichigo!
Jij bent een doodgewone tiener. Nouja, doodgewoon? Je kunt geesten zien, maar dat is nog lang niet alles. Naast je normale leventje verricht jij het werk van een Shinigami!
Net als Ichigo ben je zeer koppig, af en toe een kluns en loop je altijd met een chagrijnige kop over straat. Bijna elke morgen lig jij in te worstelen met je vader, waar je altijd een discussie mee voert. Buiten dit ben je zeer loyaal tegenover je vrienden, en zul je alles op alles zetten om je naasten te beschermen. Hierdoor ben je heel dapper en heb je een sterke wil en veel doorzettingsvermogen.

Rukia Kuchiki (26 x uitgekomen)

Jij bent Rukia!
Je bent opgegroeid in een arm gebied, maar je bent geadopteerd door een rijk gezin. Ondanks dit ga je veel om met mensen van een 'lagere' klasse. Sommige beschrijven je als iemand met een gesloten hart, wat aangeeft dat je niet vaak praat over je gevoelens met je vrienden. Wel ben je trouw aan je naasten, waardoor je niet zo gauw iemand in de steek zal laten. Je hebt een rare obsessie voor alles dat met konijnen te maken heeft, zelfs je tekeningen hebben vaak dat thema.

Orihime Inoue (6 x uitgekomen)

Jij bent Orihime!
Je bent vriendelijk, gevoelig, maar zeer zorgzaam. Net als Orihime, zul je niet vaak iemand de rug toekeren, of het nou je vriend of vijand is. Soms ben je nogal naïef en heb je vaak geen idee waar mensen het over hebben, maar sta je er goed voor met je punten op school. Je hebt je eigen gevoel voor humor ontwikkelt, waar de meeste compleet niks van zullen snappen. Ook van je aparte smaak als het op voedsel aankomt, snappen de meeste niet veel. Mensen beschrijven je als een echte dagdromer, hoewel je vaak snel weer vergeet waar je over hebt gedroomd...

Yasutora Sado (Chad) (18 x uitgekomen)

Jij bent Chad!
Je bent het stille type, die vaak geen emotie toont. Je bent zeer loyaal voor je vrienden, en vecht zonder angst. Je bent vaak het mikpunt van pestkoppen, omdat je bijna nooit terugvecht. Alleen als iemand anders het doelwit is van het pesten, kom jij in actie. Verder heb je een zwak voor schattige knuffels en andere voorwerpen. Je bent gek op muziek, je bent zelfs in het bezit van een basgitaar, maar je kijkt bijna nooit tv.

Uryu Ishida (6 x uitgekomen)

Jij bent Uryu!
Je bent vooral een stil iemand, maar als er meerdere mensen in de buurt zijn, probeer jij je cool te gedragen. In een gevecht hou jij altijd het hoofd koel en probeer je een strategie te verzinnen. Verder ben je een expert als het op naaien aankomt. Je repareert met plezier de knuffels of kleren van vrienden, maar je bent vaak geneigd een nieuw patroon ervan te maken. Trots is bij jou zeer belangrijk, dat is dan meestal waar je ook voor vecht. Je bent de laatste Quincy op aarde en hebt een ontzettelijke haat voor Shinigami, ook al vecht je vaak met ze mee om de balans in de wereld te behouden.

Renji Abarai (23 x uitgekomen)

Jij bent Renji!
Je bent een heel dynamisch typje. Op het ene moment denk je te hoog van jezelf, maar als je verslagen bent in een gevecht kan je zeer depressief raken. Toch ben je een zelfverzekerde en vastbesloten vechter. Je bent bereidt om te vechten, zelfs te sterven, voor waar je in gelooft, en kom je heel gevaarlijk over voor degene die je in de weg staan. Meestal draag je een witte bandana om je voorhoofd, die de tattoo's erachter bedekken. Ook op je borst en buik zit je onder de tattoo's.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • edward7elric

    Uryu (yeah)

    8 jaar geleden
  • SnoopyTheDog

    Ik kom uit op sado, maar ik ben een meisje! mwhaha

    1 decennium geleden
  • xLoux

    renji?but i'm a girl :(
    what ever gr8 quiz (Y)
    en je krijgt een kudo van me :D

    1 decennium geleden
  • JoyceMonster

    Rukia
    Hoewel ik geen obsessie voor konijntjes heb kan het wel eens kloppen xd

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?