A High School Camp Week With One Direction [PART 2]

2-5-'12 Top #2 wisselend. Hier is PART 2. Hoe hoger in de top, hoe sneller er misschien een vervolg komt?
Amajj, we kunnen toch wel wat meer kudo's & reacties krijgen... motiveert mee xxNiallLove


Oke. Ik heb besloten dat er morgen een PART 3 komt, maar dan moet ie wel weer in de top komen. Deal? xxo

Niet veel later ben ik in slaap gevallen. Ik heb heel vast geslapen wat normaal anders niet lukt, waarschijnlijk door de kus die ik heb gekregen.

'Doe het nou!' hoor ik iemand naast me fluisteren. 'Maar ze ligt zo lief te slapen' hoor ik een andere stem fluisteren. 'Ik doe het wel' zegt weer een andere stem. Al snel hoor ik waar ze het over hebben en val ik uit bed omdat er een Misthoorn naast m'n oor toetert. 'En bedankt' mompel ik terwijl ik op de grond lig. 'GOOOEDEEMOORGEEN!' schreeuwt een stem die me heel bekend voor komt. 'MARCUUUS!' schreeuw ik en sta op om achter hem aan te rennen. Marcus is een van mijn betere jongens vrienden in de klas.

'Waarom maakte je me op die manier wakker en waarom zo vroeg?' vraag ik als we een kwartier later met z'n 8'en aan het ontbijt zitten. 'Nou, we gaan vandaag weg, over een uur moet iedereen klaar staan dus ik dacht, laat ik mijn maatje maar even wakker maken' zegt hij triomfantelijk en neemt een hap van zijn croisantje. 'Wat gaan we doen?' vraag ik vrolijk verder. 'Weet ik veel, de stad in dacht ik' zegt hij en kijkt op zijn horloge. 'Ik ga naar m'n eigen huisje en me ff omkleden' zegt hij al wijzend naar z'n t-shirt en trainingsbroek. Hij loopt het huis uit en iedereen zegt hem nog gedag.

'Nou jongens, we zien jullie vanavond weer' zeg ik en zeg de 5 jongens gedag bij de deur. 'Ja, veel plezier vandaag' zegt Niall en kijkt me lachend aan. 'Jullie ook met wat jullie dan ook gaan doen' zeg ik en loop de deur uit. 'Bye' hoor ik nog achter me en loop dan door naar de verzamelplek waar we met de bus naar de stad gaan.

'Het was echt supergezellig' zeg ik met 2 tassen in m'n handen tegen Noor. 'Ja inderdaad maar ik ben echt afgepeigerd' zegt ze zuchtend. 'Nog even door zetten, we zijn bijna bij het huis' zeg ik en zie de blokhutvilla al in zicht komen. 'Kom nou' zeg ik en druk al op de bel en kijk naar Noor die half over de grond kruipt omdat ze zo moe is. De deur zwaait open en ik word van achter opgetild.

Mogelijke uitkomsten

Niall Horan (212 x uitgekomen)

Snel draai ik m'n hoofd om en kijk in het schattige gezichtje van Niall. 'Hello my lady' zegt hij en geeft me een vlinderzacht kusje op m'n mondhoek. 'Kom Noor' zeg ik en zie dat Zayn haar al op heeft getild omdat ze op het gras in slaap was gevallen. 'Ik breng haar evne naar onze kamer' zegt hij grinnikend en loopt de trap op. 'Ik breng even m'n spullen naar boven en dan kom ik weer naar beneden' vermeld ik aan Niall en ren naar boven. 'Zo daar ben ik weer' zeg ik en plof op een van de stoelen die op het terras staan neer. 'Leuke dag gehad?' vraagt Zayn terwijl Liam een glas wijn voor m'n neus zet. 'Heel gezellig' zeg ik en begin in geuren en kleuren het verhaal te vertellen.

'Wow, Louis, dat ziet er echt superlekker uit' zeg ik als hij en Harry de keuken komen uitlopen met allemaal lekkere hapjes. 'ETEN!' hoor ik vanuit de woonkamer en Noor komt het terras op lopen. 'Ook hallo Noor' zegt Liam lachend en trekt haar op schoot. 'Nee nee, wacht' zegt ze en staat op om een hapje te pakken. 'Nu wil ik wel op school zitten' zegt ze en laat zich op zijn school zakken. 'Zullen we een spelletje doen?' vraagt Harry als alle hapjes op zijn. 'Oke, welk spel?' vraag ik en kijk hem vragend aan. 'Seven minutes in heaven?' stelt hij lachend voor. 'Zullen we dat morgenavond doen? Ik ben nu echt heel erg moe' zeg ik gapend. 'Is goed' zegt hij licht teleurgesteld. 'Ik ga dan maar eens naar boven, ik ben echt moe' zeg ik en sta op en wens alle jongens weltrusten. 'Ik ga met je mee' zegt Niall en wenst ook iedereen weltrusten. Weer staan we samen onze tanden te poetsen. En na een uurtje liggen we allebei op bed. 'Niall' fluister ik. 'Yes, wat is er?' vraagt hij. 'Ik kan niet slapen omdat ik het koud heb' fluister ik zachtjes. 'Wacht even hoor' zegt hij en ik hoor wat geschuifel in de kamer. 'Wat doe-' ik heb al snel door wat hij doet als ik m'n bed voel inzakken. 'Beter?' vraagt hij als hij zijn armen om me heen heeft geslagen. 'Veel beter' zeg ik grijnzend. 'Wil je alsjeblieft voor me zingen?' vraag ik zacht. 'Welk nummer?' vraagt hij en ik denk na. 'More Than This?' vraag ik zachtjes en ik voel hem knikken. Zachtjes begint hij te zingen en met zijn zoete stem val ik niet later licht in slaap. 'Goodnight' fluistert hij nog en geeft een kus op m'n kruin en trekt me nog dichter tegen zich aan.

Als ik de volgende ochtend wakker word merk ik dat ik nogsteeds in Niall's armen lig. 10:34 geeft de grote klok in de kamer aan. Zacht draai ik me om en kijk naar de slapende Niall. 'Don't stare at me' fluistert hij zacht. 'Waarom niet en hoe wist je dat?' vraag ik verbaasd. 'Ik was al wakker en gewoon niet naar me staren' zegt hij en geeft me een knuffel. 'Waky waky lovebirds!' horen we Louis vanaf de gang vrolijk zeggen en hij opent de deur. Een vertederend geluidje verlaat zijn mond. 'Komen jullie eten? (j/n) jij bent vrij vandaag he, dat kwam die begeleider vertellen' zegt hij vrolijk en rent weer terug naar waar hij vandaan kwam. 'Nou, dan kunnen we iets leuks gaan doen met z'n alle of wij twee samen' stelt Niall voor. Dat is inderdaad een goed idee' zeg ik en stap het bed uit om me aan te kleden en een half uur later samen met Niall aan het ontbijt te verschijnen en daar te discussieëren over wat we gaan doen vandaag.

Harry Styles (242 x uitgekomen)

Snel draai ik m'n hoofd om en kijk in het lachende gezicht van Harry. 'Hello cutie' zegt hij en geeft me een kus op m'n mondhoek. 'Kom Noor' zeg ik en zie dat Zayn haar al op heeft getild omdat ze op het gras in slaap was gevallen. 'Ik breng haar evne naar onze kamer' zegt hij grinnikend en loopt de trap op. 'Ik breng even m'n spullen naar boven en dan kom ik weer naar beneden' vermeld ik aan hem en ren naar boven. 'Zo daar ben ik weer' zeg ik en plof op een van de stoelen die op het terras staan neer. 'Leuke dag gehad?' vraagt Zayn die ook weer terug komt terwijl Liam een glas wijn voor m'n neus zet. 'Heel gezellig' zeg ik en begin in geuren en kleuren het verhaal te vertellen.

'Wow, Louis, dat ziet er echt superlekker uit' zeg ik als hij en Harry de keuken komen uitlopen met allemaal lekkere hapjes. 'ETEN!' hoor ik vanuit de woonkamer en Noor komt het terras op lopen. 'Ook hallo Noor' zegt Liam lachend en trekt haar op schoot. 'Nee nee, wacht' zegt ze en staat op om een hapje te pakken. 'Nu wil ik wel op school zitten' zegt ze en laat zich op zijn school zakken. 'Zullen we een spelletje doen?' vraagt Harry als alle hapjes op zijn. 'Oke, welk spel?' vraag ik en kijk hem vragend aan. 'Seven minutes in heaven?' stelt hij lachend voor. 'Zullen we dat een andere keer doen? Ik ben echt supermoe' hoor ik Noor naast me klagen. 'Ik ga dus slapen' zegt ze en wenst iedereen een goede nachtrust. Zayn zegt dat hij met haar mee gaat waarop gejoel van ons volgt. 'Oh, stop it you idiots' hoor ik Noor nog zeggen en daarna vertrekken ze naar boven. 'Liilii! Kun jij nog even m'n wijntje bijvullen?' vraag ik en geef hem mijn glas. 'Ik ga ook slapen' zegt Niall en nadat Liam terugkomt met mijn glas wijn zet ook hij dat ie gaat slapen. 'Well, dan zijn alleen wij nog over' zeg ik en kijk Harry aan. 'Zullen we een filmpje kijken?' stelt hij voor en een half uur later zitten we samen Love Actually te kijken. Ik let niet echt op de film maar concertreer meer meer op Harry. Hij pakt de afstandsbediening en zet de film op pauze. 'Oke dame nu is het genoeg, kom hier' zegt hij en begint me te zoenen. 'En nu ga je de film kijken' zegt hij als zijn lippen de mijne verlaten. 'Nee nee echt niet' zeg ik protesterend en ga bij hem op school zitten met elk been aan weerszijde. 'Zozo' zegt hij lachend en ik druk mijn lippen op de zijne. 'Ik ben moe Harry' zeg ik na een half uur knuffelen, lieve woordjes en kusjes 'Kom we gaan naar boven' zegt hij en hij tilt me op. Hij zet de TV uit en loopt door naar boven.

Hij legt me op bed neer en ik voel hoe de vermoeidheid m'n lichaam overheerst. 'Weltrusten Harry' fluister ik. 'Weltrusten sweetheart' zegt hij en staat op. 'Harry!' roep ik op fluistertoon. 'Yes?' zegt hij en draait zich met een ruk om. 'Kusje?' zeg ik en trek een pruillipje. 'Gek kind' zegt hij lachend. Hij komt over me heen hangen en geeft me nog een zacht kusje. 'Weltrusten' zegt hij en ik lig al te slapen.

Als ik de volgende ochtend wakker word merk ik dat ik nogsteeds in Harry's armen lig. 10:34 geeft de grote klok in de kamer aan. Zacht draai ik me om en kijk naar de slapende Harry. 'Wake up honey' fluister ik zacht. 'Waarom?' murmelt hij. 'Het is al half elf' zeg ik en geef hem een kusje. 'Waky waky lovebirds!' horen we Louis vanaf de gang vrolijk zeggen en hij opent de deur. Een vertederend geluidje verlaat zijn mond. 'Komen jullie eten?, Enneh, (j/n) jij bent vrij vandaag he, dat kwam die begeleider vertellen' zegt hij vrolijk en rent weer terug naar waar hij vandaan kwam. 'Nou, dan kunnen we iets leuks gaan wij twee samen' stelt Harry voor. 'Dat is inderdaad een goed idee' zeg ik en stap het bed uit om me aan te kleden en een half uur later samen met hem aan het ontbijt te verschijnen en daar te discussieëren over wat we gaan doen vandaag.

Louis Tomlinson (90 x uitgekomen)

Snel draai ik m'n hoofd om en kijk in het gezicht van Louis. 'Hello my lady' zegt hij en geeft me een kus op m'n mond. 'Kom Noor' zeg ik en zie dat Zayn haar al op heeft getild omdat ze op het gras in slaap was gevallen. 'Ik breng haar even naar onze kamer' zegt hij grinnikend en loopt de trap op. 'En ik breng even m'n spullen naar boven en dan kom ik weer naar beneden' vermeld ik aan Louis en ren snel naar boven. 'Zo daar ben ik weer' zeg ik en plof op een van de stoelen die op het terras staan neer. 'Leuke dag gehad?' vraagt Zayn terwijl Liam een glas wijn voor m'n neus zet. 'Heel gezellig' zeg ik en begin in geuren en kleuren het verhaal te vertellen.

'Wow, Louis, dat ziet er echt superlekker uit' zeg ik als hij en Harry de keuken komen uitlopen met allemaal lekkere hapjes. 'ETEN!' hoor ik vanuit de woonkamer en Noor komt het terras op lopen. 'Ook hallo Noor' zegt Liam lachend en trekt haar op schoot. 'Nee nee, wacht' zegt ze en staat op om een hapje te pakken. 'Nu wil ik wel op schoot zitten' zegt ze en laat zich op zijn school zakken. 'Zullen we een spelletje doen?' vraagt Harry als alle hapjes op zijn. 'Oke, welk spel?' vraag ik en kijk hem vragend aan. 'Seven minutes in heaven?' stelt hij lachend voor. 'Zullen we dat morgenavond doen? Ik ben nu echt heel erg moe' zeg ik gapend. 'Is goed' zegt hij licht teleurgesteld. 'Ik ga dan maar eens naar boven, ik ben echt moe' zeg ik en sta op en wens alle jongens weltrusten. 'Ik ga met je mee' zegt Louis lachend en wenst ook iedereen weltrusten. Weer staan we samen onze tanden te poetsen. En na een uurtje liggen we allebei op bed. 'Louis' fluister ik. 'Ja, wat is er?' vraagt hij. 'Mag ik bij jou liggen' fluister ik zachtjes. 'Wacht even hoor' zegt hij en ik hoor wat geschuifel in de kamer. 'Wat doe-' ik heb al snel door wat hij doet als hij me optilt en me neerlegt op zijn bed. 'Beter?' vraagt hij als hij zijn armen om me heen heeft slaat en de dekens hoger optrekt. 'Veel beter' zeg ik grijnzend. 'Vind je het leuk dat ik en Noor er zijn?' vraag ik zacht. 'Tuurlijk, anders lag ik nu niet hier met jou in mijn armen' zegt hij en ik denk na. 'Dat is zo, anders had ik nu niet bij deze knapperd in bed kunnen liggen' giechel ik zachtjes en ik voel gewoon dat hij een glimlacht op zijn gezicht heeft staan. Zachtjes begint hij te zingen en met zijn zoete stem val ik niet later licht in slaap. 'Goodnight' fluistert hij nog en geeft een kus op m'n kruin en trekt me nog dichter tegen zich aan.

Als ik de volgende ochtend wakker word merk ik dat ik in Louis' armen lig. 10:34 geeft de grote klok in de kamer aan. Zacht draai ik me om en kijk naar de slapende Louis. Ik ga met mijn vingers langs zijn goed gevormde kaaklijn 'Don't do that, that tickles' fluistert hij zacht. Ik gniffel even om het gezicht wat hij dan trekt. 'niet lachen' zegt hij en geeft me een knuffel. 'KOM JONGENS! IK WIL ETEN EN ALS JULLIE NIET KOMEN DAN GAAN WE NOG NIET ONTBIJTEN!' horen we Niall vanaf de gang schreeuwen en hij opent de deur. Een vertederend geluidje verlaat zijn mond. 'Komen jullie eten? (j/n) jij bent vrij vandaag he, dat kwam die begeleider vertellen' zegt hij en rent weer terug naar waar hij vandaan kwam. 'Nou, dan kunnen we iets leuks gaan doen met z'n alle of wij twee samen' stelt Niall voor. Dat is inderdaad een goed idee' zeg ik en stap het bed uit om me aan te kleden en een half uur later samen met Louis aan het ontbijt te verschijnen en daar te discussieëren over wat we gaan doen vandaag.

Liam Payne (130 x uitgekomen)

Snel draai ik m'n hoofd om en kijk in het lieve gezicht van Liam. 'Hello my lady' zegt hij en geeft me een knuffel. 'Kom Noor' zeg ik en zie dat Zayn haar al op heeft getild omdat ze op het gras in slaap was gevallen. 'Ik breng haar even naar onze kamer' zegt hij grinnikend en loopt de trap op. 'Ik breng even m'n spullen naar boven en dan kom ik weer naar beneden' vermeld ik aan Liam en ren naar boven. 'Zo daar ben ik weer' zeg ik en plof op een van de stoelen die op het terras staan neer. 'Leuke dag gehad?' vraagt Zayn terwijl Liam een glas wijn voor m'n neus zet. 'Heel gezellig' zeg ik en begin in geuren en kleuren het verhaal te vertellen.

'Wow, Louis, dat ziet er echt overheerlijk uit' zeg ik als hij en Harry de keuken komen uitlopen met allemaal lekkere hapjes. 'ETEN!' hoor ik vanuit de woonkamer en Noor komt het terras op lopen. 'Ook hallo Noor' zegt Liam lachend en trekt haar op schoot. 'Nee nee, wacht' zegt ze en staat op om een hapje te pakken. Snel kruip ik over de bank en ga op Liam's schoot zitten. 'Nu wil ik wel op school zitten' zegt ze en draait zich om. Haar gezicht vertrekt als ze mijn ziet zitten maar begint dan toch te grinniken en laat zich op Harry's schoot zakken. 'Zullen we een spelletje doen?' vraagt Harry als alle hapjes op zijn. 'Oke, welk spel?' vraag ik en kijk hem vragend aan. 'Seven minutes in heaven?' stelt hij lachend voor. 'Zullen we dat morgenavond doen? Ik ben nu echt heel erg moe' zeg ik gapend. 'Zeikert' hoor ik Liam naast me fluisteren. 'Pardon?' zeg ik en kijk Liam aan. 'Wat zei je?' zeg ik. 'Ik zei 'zeikert'' zegt hij met de nadruk op zeikert. 'Je moet je smoel houden' zeg ik boos en sta op van de bank. 'Ach, houd zelf je mond, er komt toch niks zinnigs uit' zegt hij en kijkt me boos aan. Ik sta op en wil naar hem toe lopen om hem een klap te geven maar word tegen gehouden door Noor die me meetrekt naar boven. 'Jij gaat hier ff rustig worden en je niks van liam aantrekken' zegt ze en loopt naar de badkamer en komt terug met een bekertje water. 'Hoorde je wat hij zei?' zeg ik en sta op en loop door de kamer heen. 'Ik ga weer naar beneden oke?' vraagt ze dan en ik knik en ze loopt weg. Zuchtend plof ik neer op bed. Ik sluit m'n ogen maar mijn rust word na 5 minuten verstoord en de deur word opengezwaaid en de persoon die van mij part nu naar de maan kan lopen stapt binnen. Hij negeert me en loopt door naar de badkamer. Ik sta op en begin me zuchtend uit te kleden. Net als ik in alleen m'n lingerie sta komt Liam in alleen boxer aanlopen. Ik kan m'n blik niet van hem afhouden en laat mijn blik over hem heen glijden. Hij zet een stap in mijn richting en ik zet een stap achteruit. Zo gaat het door tot ik de bedrand tegen m'n knieholtes voel en achterover op het bed val. Ik sluit mijn ogen en voel dat Liam boven me hangt. Zijn adem glijd over mijn nek heen. Zachtjes geeft hij een kusje en kust over m'n kaaklijn naar mijn mond en daar stopt hij. Ik open mijn ogen en kijk in zijn bruine kijkers. 'I'm sorry for what i said' zegt hij zacht en spijt is in zijn ogen af te lezen. 'It's okay' zeg ik en teken met mijn vingertoppen kleine krullen cirkels op zijn blokjesbuik. Zo glijden mijn vingers naar boven en mijn hand ligt nu in zijn nek. Ik trek hem ietsjes naar mij toe en glimlach. 'Kis me' zeg ik en dat laat hij zich geen tweede keer zeggen. 'Spend the night with me' zeg ik en geef hem nog een kus. We gaan zo nog even door en we vallen daarna in slaap.

Als ik de volgende ochtend wakker word merk ik dat ik Liam's armen lig. 10:34 geeft de grote klok in de kamer aan. Zacht draai ik me om en kijk naar de slapende Liam. 'I love you' fluistert hij zacht. 'I love you too' zeg ik zachtjes terug. 'Was je al wakker?' vraag ik gapend. 'Waky waky lovebirds!' horen we Louis vanaf de gang vrolijk zeggen en hij opent de deur. Een vertederend geluidje verlaat zijn mond. 'Komen jullie eten? (j/n) jij bent vrij vandaag he, dat kwam die begeleider vertellen' zegt hij vrolijk en rent weer terug naar waar hij vandaan kwam. 'Nou, dan kunnen we iets leuks gaan doen met z'n alle of wij twee samen' stelt Liam voor. Dat is inderdaad een goed idee' zeg ik en stap het bed uit om me aan te kleden en een half uur later samen aan het ontbijt te verschijnen en daar te discussieëren over wat we gaan doen vandaag.

Zayn Malik (152 x uitgekomen)

Snel draai ik m'n hoofd om en kijk in het knappe gezicht van Zayn. 'Hi handsome' zegt hij en geeft me een liefdevolle kus. 'Kom Noor' zeg ik en zie dat Harry haar al op heeft getild omdat ze op het gras in slaap was gevallen. 'Ik breng haar evne naar onze kamer' zegt hij grinnikend en loopt de trap op. 'Ik breng even m'n spullen naar boven en dan kom ik weer naar beneden' vermeld ik aan Zayn en ren nadat ik hem nog een kusje heb gegeven naar boven. 'Zo daar ben ik weer' zeg ik en plof op een van de stoelen die op het terras staan neer. 'Leuke dag gehad?' vraagt Zayn naast me terwijl Liam een glas wijn voor m'n neus zet. 'Heel gezellig' zeg ik en begin in geuren en kleuren het verhaal te vertellen.

'Wow, Loulou, dat ziet er echt superlekker uit' zeg ik als hij en Harry de keuken komen uitlopen met allemaal lekkere hapjes. 'TIME FOR SOME FOOOOOD!' hoor ik vanuit de woonkamer en Noor komt het terras op lopen. 'Ook hallo Noor' zegt Liam lachend en trekt haar op schoot. 'Nee nee, wacht' zegt ze en staat op om een hapje te pakken. 'Nu wil ik wel op schoot zitten' zegt ze en laat zich op zijn school zakken. 'Zullen we een spelletje doen?' vraagt Harry als alle hapjes op zijn. 'Oke, welk spel?' vraag ik en kijk hem vragend aan. 'Seven minutes in heaven?' stelt hij lachend voor. 'Zullen we dat morgenavond doen? Ik ben nu echt heel erg moe' zeg ik gapend. 'Is goed' zegt hij licht teleurgesteld. 'Ik ga douchen en dan slapen' zeg ik en sta op en wens alle jongens weltrusten. 'Ik ga met je mee naar boven' zegt Zayn en wenst ook iedereen weltrusten. 'Wat ga je boven doen?' vraag ik halverwegen de trap. 'Douchen' zegt hij en grinnikt zacht. 'Ik ga dan maar in bad' zeg ik en bijt op m'n lip. 'Can i join you?' vraagt hij en ik denk even na. 'Alleen als je je boxer aan houd' zeg ik en loop naar de badkamer waar ik het bad laat vollopen. 'Zayn! Het bad is vol!' roep ik vanuit de badkamer. 'Oke!' krijg ik terug en Zayn komt de badkamer in lopen. Langzaam kleed in me uit en kijk naar Zayn die zicht ook uit kleed. Zijn lichaam is werkelijk goddelijk. 'Kun je het goed zien?' zegt hij en ik merk dat ik aan het staren was. 'Eigenlijk wel' zeg ik en trek als laatste mijn broek uit, ondergoed blijft aan. 'Nee Zayn echt niet' zeg ik als hij me smekend aan kijkt. 'Nou' zegt hij en trekt een pruillipje. 'Je mag blij zijn dat je met me in bad mag zitten' zeg ik en laat me glimlachend in het warme bad zakken. Zayn komt achter me zitten en ik ga tussen zijn benen zitten. Het bad is groot genoeg om tegenover elkaar te zitten maar dit ik 100 keer beter. Als we een half uurtje in bad zitten begint Zayn me kusjes te geven op m'n schouder en vervolgt zijn weg naar m'n nek en achter m'n oor. Ik draai me om en niet veel later zijn we verstrikt in een liefdevolle zoen. 'Ik ga er uit' zeg ik als we nog anderhalf uur in bad hebben gezeten. Na dat ik me heb afgedroogd en mijn pyjama aan heb lig ik bij Zayn in bed en val langzaam in slaap.

Als ik de volgende ochtend wakker word begin ik meteen te glimlachen bij het idee dat ik bij Zayn in zijn armen lig. 10:34 geeft de grote klok in de kamer aan. Zacht draai ik me om en kijk naar de slapende Zayn. Ik ga met mijn vingers over zijn kaaklijn heen en ga door naar zijn kin en strijk zacht met mijn vingers over zijn volle lippen. 'Kiss me' vormt hij met zijn lippen. Al snel zijn onze lippen aan elkaar vast geplakt met lijm. Een speciale lijm genaamd liefde. 'Waky waky lovebirds!' horen we Louis vanaf de gang vrolijk zeggen en hij opent de deur. Een vertederend geluidje verlaat zijn mond. 'Komen jullie eten? (j/n) jij bent vrij vandaag he, dat kwam die begeleider vertellen' zegt hij vrolijk en rent weer terug naar waar hij vandaan kwam. 'Nou, dan kunnen we iets leuks gaan doen met z'n alle of wij twee samen' stelt Zayn voor. Dat is inderdaad een goed idee' zeg ik en stap het bed uit om me aan te kleden en een half uur later samen met z'n tweeën aan het ontbijt te verschijnen en daar te discussieëren over wat we gaan doen vandaag.

Statistieken

Statistieken

Reageer (53)

  • ToscaLover

    Nialler please part3(lol)

    9 jaar geleden
  • MyLittleSecret

    Deel 3 pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaase?

    9 jaar geleden
  • offpindaxx

    Part 3 pleaaassss <3

    1 decennium geleden
  • donna2000

    Niall,
    Part 3 please?!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • xxNouisxx

    Part 3 please!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?