Blessing in disguise || One Direction

“Ik ga!” roep je naar je ouders en je loopt naar buiten met een boodschappentas bij je. Vrolijk loop je over straat op weg naar de supermarkt. Als je de hoek om loopt hoor je opeens iemand schreeuwen. “Aan de kant! Pas op!” schreeuwt een jongensstem en als je je wilt omdraaien om te kijken welke idioot daar zo schreeuwt fiets er iemand met een rotgang langs je heen en val je op de grond. “Ugh, eikel” mompel je als je de schaafplek op je been bekijkt. Je klopt je kleren af en loopt dan toch maar door naar de supermarkt.
“Eieren, suiker, chips.. Nope, niks vergeten” mompel je en je loopt naar de uitgang van de supermarkt. “Hé, wacht even” roept iemand van achteren en je draait je om. Tot je verbazing staat daar de jongen die je net omver reed. “Please, wacht even” Hijgt hij als hij naar je toeloopt. “Wat moet je” vraag je lichtelijk geïrriteerd. “Sorry dat ik je net omver reed, maar ik was aan het racen met een vriend want we wouden alle twee niet de afwas doen en toen gingen we racen en ik keek niet waar ik heen ging en toen reed ik jouw omver” ratelt hij in 1 stuk door als hij naast je staat. “Het maakt niet uit” glimlach je dan toch maar, want eerlijk is eerlijk, hij is zeker niet lelijk. “Laat me het goed maken, ik neem je vanavond mee uit” glimlacht hij en hij kijkt je lief aan. “Dat lijkt me erg leuk” zeg je en je kan de grijns op je gezicht niet onderdrukken. “Kom vanavond weer naar de supermarkt om acht uur” zegt de jongen en hij geeft je een knipoog en hij loopt weg. Een beetje overdonderd kijk je hem nog na. Dat ging makkelijk. En je loopt weer verder naar huis. Als je zit te denken aan vanavond schiet je opeens iets te binnen: Je weet z’n naam nog niet eens…

Check hier deel twee!
[http://www.quizlet.nl/quiz/376818/blessing-in-deguise--one-direction--deel-2//pink]

Mogelijke uitkomsten

Harry Styles (78 x uitgekomen)

Als je om acht uur bij de supermarkt aan komt staat je mystery guy al op je te wachten. Hij staat tegen een muurtje aangeleund terwijl hij met z’n mobiel bezig is. Je bijt op je lip. Zou hij zelf wel eens door hebben dat hij er zo super sexy uit ziet? Als je dichterbij komt kijkt hij van z’n telefoon op en glimlacht hij gelijk wanneer hij je ziet. “Hi” zeg je een beetje verlegen. “Hi, beauty” zegt hij met een grijns op z’n gezicht. Je glimlacht en loopt met hem mee. “Waar gaan we naartoe?” vraag je nieuwsgierig. “Dat zie je wel” zegt hij mysterieus en je haalt je schouders op. “Oh trouwens, we zijn nog wat vergeten vanmiddag” zegt hij dan opeens. Je kijkt hem vragend aan terwijl hij z’n hand naar je uitsteekt maar dan schud je toch maar z’n hand. “Harry Styles, aangenaam” zegt hij grijnzend. Je grijnst terug “Aangenaam meneer Styles, Ik ben (……JN….)” en je schud z’n hand stevig.
Nadat jullie een poosje hebben gelopen en gepraat komen jullie bij een verlaten gebouw. “Weet je zeker dat dit veilig is?” vraag je twijfelend. “Ja, kom mee” zegt Harry en hij pakt je hand en trekt je mee naar boven. Als jullie eenmaal boven komen valt je mond open van verbazing, er ligt een kleed op de grond en er ligt een mand met lekkers en kaarsjes zijn overal. “Wauw” zeg je vol verbazing. Harry grijnst en neemt je mee naar het kleedje. “Je hebt wel echt moeite gedaan” zeg je en Harry grijnst vol trots. “Ik wou het gewoon graag goedmaken” zegt hij. "Dat is wel gelukt" zeg je en je glimlacht en drukt een kus op z'n lippen

Zayn Malik (53 x uitgekomen)

Je komt al hijgend bij de supermarkt aan om tien over acht. “Sorry dat ik zo laat ben” verontschuldig je je hijgend. “Maakt niet uit” zegt hij terwijl hij z’n spiegel weglegt. Je lacht en hij begeleid je naar een taxi die iets verderop staat te wachten. “Dus, waar gaan we naartoe?” vraag je “Nee, wacht! Eerst wil ik weten hoe je überhaupt heet!” zeg je er nog snel achterna. “Eeh, Ja, dat zijn we vanmiddag een beetje vergeten” zegt hij. “Ik ben Zayn, Zayn Malik” zegt hij en je schud z’n hand. “Ik ben (……JN…..)” zeg je en je glimlacht lief. “Dus meneer Zayn Malik, waar gaan we nou naartoe?” vraag je en je kijkt hem lief aan. “Je zult wel zien” zegt Zayn en hij geeft je een knipoog waardoor je toch wel een beetje moet blozen.
“Dit is echt geweldig” zeg je terwijl je tevreden aan een ijsje likt en uitkijkt op de haven. Zayn knikt en kijkt tevreden naar de bootjes die voor jullie dobberen. Als jullie er na een poosje nog zitten zie je Zayn opeens naar je been staren. Je probeert zijn blik te vangen en je kijkt hem vragend aan. “Is dat van vanmiddag?” vraagt hij met een pijnlijke blik. “Jeah..” mompel je. “Het spijt me echt” “Het maakt echt niet uit, ongelukken gebeuren” zeg je en je glimlacht. “Er is wel iets goeds uitgekomen” zeg je terwijl je over het water uitstaart. Zayn kijkt je vragend aan. “Ik heb jou ontmoet” zeg je en je drukt zachtjes een kus op z’n mond.

Louis Tomlinson (46 x uitgekomen)

Als je om acht uur bij de supermarkt aan komt is je mistery guy er nog niet. Je speelt een beetje op je mobiel en wacht een minuutje. “Madame, uw auto staat gereed” hoor je achter je en je draait je om. Daar staat je mistery guy grijzend naar je te kijken. Je glimlacht en loopt met hem mee. Jullie lopen naar een taxi en stappen in. “Dus.. ik moet je eigenlijk nog iets vragen” begint hij “Hoe heet je eigenlijk?” vraagt hij en hij zette een grappige glimlach op. Je grinnikt “Ik ben (……JN……) , en hoe heet deze charmante meneer?” vraag je bekakt. “Louis Tomlinson aangenaam mevrouw” zegt hij en hij kust je hand. Je voelt het bloed naar je wagen stijgen maar je probeert niks te laten merken.
Na een poosje stappen jullie uit bij een kermis. “Vind je het leuk?” vraagt Louis als hij de glimlach op je gezicht ziet. Je knikt hevig. “Kom we gaan naar het reuzenrad, als je bovenaan bent heb je een prachtig uitzicht over de stad” zegt Louis en hij trekt je mee naar het reuzenrad. De rij is kort dus je hoef maar even te wachten. Jullie stappen in en met schokken komt het karretje in beweging. Stiekem heb je toch wel een beetje hoogtevrees en je kijkt een beetje bang naar beneden bij elke schok die het karretje maakt. Louis lijkt het door te hebben want hij slaat z’n arm om je heen en fluistert in je oor “don’t be afraid, I’ll protect you”. Je glimlacht, kijkt diep in de ogen van Louis en voor je het weet druk je je lippen op die van hem.

Liam Payne (36 x uitgekomen)

Je mistery guy staat al glimlachend naar je te kijken al hij je aan komt lopen. “Je ziet er mooi uit” complimenteert hij je en je glimlacht en bloost een beetje. “Kom, ik heb een leuke avond geplant” zegt hij en hij steekt z’n hand naar je uit. Je pakt z’n hand en jullie lopen naar een klein haventje waar al een bootje voor jullie klaarstaat. “Ik moet je eigenlijk nog wat vragen” zeg je voordat jullie in het bootje stappen “Hoe heet je nou eigenlijk?” vraag je droog waardoor hij keihard in de lach schiet. “Liam Payne, aangenaam” zegt hij terwijl hij je hand schud nu schiet je zelf ook in de lach “(…..YN….) aangenaam meneer” zeg je al lachend.
Na een poosje zijn jullie met het bootje aangekomen in een mooi natuurgebied. Nieuwsgierig kijk je om je heen want je bent hier nog nooit geweest. “Het is hier echt prachtig” zeg je tegen Liam. “Ja de omgeving is mooi ja maar ik zie nog veel mooiere dingen” zegt hij terwijl hij een beetje dichterbij komt. “Oh zoals?” vraag je plagend. “Jij natuurlijk” zegt Liam en hij drukt z’n lippen op de jouwe.

Niall Horan (77 x uitgekomen)

Geamuseerd staat je mistery guy naar je te kijken als je om tien over acht al stuntelend op hakken aan komt lopen. “Sorry dat ik laat ben” verontschuldig je je. “Je entree maakt het al goed” zegt hij terwijl hij moeite doet om z’n lach in te houden. Je schud lachend je hoofd en jullie lopen naar een taxi die al klaar staat. De auto brengt jullie naar een klein meertje. Jullie stappen uit de auto en het eerste wat je doet is naar het zand lopen en je hakken uitschoppen. “Jeaahh, Freedom!” gil je en je maakt een paar sprongetjes.
Jullie lopen naar het water toe en gaan er ver genoeg vanaf zitten zodat je niet nat wordt. “Zeg we zitten hier nou wel zo mooi, maar ik weet nog niet eens hoe je heet” zeg je en je mistery guy grinnikt “Daar heb je een punt, ik ben Niall, Niall Horan” zegt hij “Mijn naam is (…...JN….) en je staart een beetje uit over het water. “Dit is wel een beetje cliché hè, deze date” zegt Niall en je grinnikt. “Hm, valt wel mee, dit is pas echt een cliché” zeg je en je geeft hem een kus op z’n lippen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • Little_Biatch

    vervolg please

    1 decennium geleden
  • Elevens_Eggos

    Harry Styles

    zo romantisch
    vervolg

    1 decennium geleden
  • Dominique03

    Harry Styles ;)

    1 decennium geleden
  • loveHarrySty

    Hazzaaaa!!! Vevolg!!!! Zo romantisch!!!

    1 decennium geleden
  • DarkCastle

    Zaynn!!!(L)

    beter doe je een vervolg,, want, ik wou dat dit echt was, en het is gwn coowl..


    Xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?