Met wie van One Direction ga jij lopen?

Het is een zonnige middag zoals voorspeld. Je zou je moeder helpen in de tuin... Maar je kon haar toch overtuigen om een middagje met je vriendinnen op stap te gaan. En wat rond te hangen
Maar waar jullie heen zouden gaan witsten jullie nog niet. Eén ding stond al vast. Dit zou een middagje vol geflirt enzo worden...

~ Have Fun ;p

Mogelijke uitkomsten

Harry Edward Styles (29 x uitgekomen)

Na een uurtje sta je te dansen bij het podium op het festival. Het is er echt heel heet. Je wilt nog een slok nemen van je mojito maar merkt dat die nu al leeg is. Die had je best snel opgedronken. Met het lege glas gebaarde je naar je vriendinnen dat je naar de tent toe ging om wat bij te vullen...
Er werd er veel geduwd en getrokken. Een gigantisch grote man duwde je wat aan de kant. Voor hem was het mss een duwtje maar voor jou kwam die hard aan. Zo hard zelfs dat je tegen iemand aanbotste. Het bier vloog over je shirt van 1D heen. "I'm so sorry..." zei de persoon. Het was een jongen. Zijn stem klonk schor. En klonk je bekend voor. Maar je kon er maar niet opkomen van waar... Hij droeg een zonnebril. "It's Ok. I think I needed that..." Een glimlach verscheen op zijn lippen.
"Come with me..." zei hij plots. Voor je nog maar iets kon zeggen, nam hij je arm vast en trok je mee de tent uit. Zijn aanraking bezorgde je een rilling over je hele lichaam.
Ook al waren jullie de tent al uit, hij had nog steeds je arm beet. "I think you won't lose me now..." zei je. "I know. But it's for when you would run away..." "Than you have to catch me." HIj moest lachen.
Hij stopte aan een tent. Je had geen flauw idee wat hij van plan was. "I'll give you a shirt off mine." "That's very kind of you, but..." Maar hij was al in zijn tent verdwenen. Voor je kon knipperen met je ogen stond hij alweer voor je. Hij gaf je een witte shirt met een V-hals. Zonder na te denken deed je je huidige shirt uit en trok het zijne aan. Hij bestudeerde je. "You look cute in it." Hij keek naar je andere shirt, die van 1D. "1D,huh?" Je knikte. "So who is your favorite?" Daar hoefde je niet over na te denken. "Harry." Een glimlach sierde zijn lippen. "Really?" Je knikte. "Really. I would love to meet him. But the tickets are sold out already..." "I know him very well." Je schrok even. "Would he like me?" Vroeg je zonder erbij na te denken. Hij trok zijn wenkbrauwen op en grijnsde. Zijn gezicht kwam dichterbij het jouwe. "Yes, He does..." Nu kon je zijn ogen zien en wist je het. "O god. It's you..!" Je kon geen woord meer uitbrengen door izjn hand ide hij snel op hou mond drukte. Hij smokkelde je zijn tent binnen. 'Ssssstttt..' Zijn gezicht was dicht bij het jouwe. Met zijn hand nog steeds op je lippen.

Liam James Payne (27 x uitgekomen)

Terwijl je je fiets uit de garage haalde voelde je je gsm trillen. Het was je vriendin. De plannen waren veranderd. Een zucht verliet je mond. Jullie waren gisteren nog maar gaan feesten en daar had je niet nog eens zin in. Nog zo hard had je geprobeerd om hen te overtuigen om toch naar het park mee te gaan. Dan zou je wel op je eentje gaan...
Ondertussen had je je fiets al buiten gezet. De zon scheen op je bleke huid, misschien zou je nog wel een kleurtje krijgen. Voor je zag je vijf jongens fietsen. Alle vijf droegen ze een zonnebril.
Je lette niet op waardoor je te laat merkte dat het licht op rood gesprongen was. De remmen werkten ook niet meer zoals het hoort. Met een klap bots je tegen de laatste jongen.
Tot je opluchting verandert het licht weer naar groen. Door zijn zonnebril heen zie je dat hij je wat in de war aankijkt. "Sorry." fluister je zacht voor je snel wegfietst.
Eindelijk kwam je aan in het park. Je fietste door naar je vaste plekje aan het meer. Daar kwam je altijd tot rust. Je zet je fiets aan de kant. Nog voor je je kon omdraaien viel hij om op de grond. Langzaam ga je op zo'n plank waar vissers meestal op zitten zitten en doe je je schoenen uit. Langzaam laat je je voeten in het frisse water zakken. Je moest denken aan die jongen. Ook al had je hem niet echt kunnen zien... Toch deed hij iets met je...
Plots begint het hout te kraken. Geschrokken kijk je achter je. Het was hem. Was hij achter je aangefietst? Of was dit puur toeval?
"So, you almost killed someone and then you just go away, huh?" Je moest lachen. "I did'nt killed you?" "But, you almost did..." Ook hij doet zijn schoenen uit. Voorzichtig komt hij naast je zitten. En stopt ook zijn voeten het frisse water in.
Plots krijg je een idee. Bijna vermoord dus... "Wanna know the difference between what i did and 'almost killed'?" Niet begrijpend keek hij je aan. Met al je krachten duw je hem het water in. Wanneer hij boven komt kijkt hij je duivels aan. Plots voel je twee armen om je middel vastgrijpen. Die armen trekken je het water in.
Zijn zonnebril is verdwenen. Nu zie je het en weet je het dus zeker. Het is... "Liam... I knew it was you." fluister je. Hij draagt je in zijn armen. "And who are you?" "Well, i'm a killer." fluister je terug. De glimlach die al op zijn lippen te vinden was werd nog breder. Zijn zachte hand streelt over je wang...

Louis William Tomlinson (26 x uitgekomen)

Je zou een middagje gaan shoppen met vriendinnen. Geweldig! Iets trilt in je broekzak. Gsm dus. Nieuwsgierig open je het berichtje. Ze zouden je opwachten… Waar zouden ze je opwachten? Dit deden ze nu altijd. Afspreken en dan net niet vertellen waar. Gekke meiden.
Ook al wist je dat je fiets niet meer in zo’n goede staat is, toch zou je er gebruik van maken. Dan zou je er veel sneller zijn. Je fietst door de druk bezette straten. Drukte ben je wel gewoon, maar dit is gewoon chaos. Iets verderop sla je dan ook maar een klein steegje in. Die had je al eens genomen. Zo hoef je toch niet in deze gevaarlijke drukte te fietsen.
Plots maakte je fiets een vreemd geluid. En voor je het wist lag je al op de grond. Moest jou weer overkomen. Dit had je eigenlijk wel een beetje kunnen voorspellen met zo’n oude roestbak.
Met al je macht probeer je om die fiets van je af te duwen. Wat pijn deed aan je benen. Ze zaten vast bij de ketting. Wat je ook probeerde of deed, je kreeg ze maar niet los. Man wat weegt die stomme roestbak zwaar.
Zonder dat je het gemerkt had stond er een jongen met een muts en een zonnebril voor je. Terwijl hij voorzichtig probeerde om de fiets van je af te halen zei hij: “And what happend to you, beautiful?” Je lachtte. Wanneer hij hem van je afgehaald had, duwde hij je fiets ver weg in een hoek en trok je rechtop. Even bleef hij je ondersteunen aan je schouders. “Are you Ok?” vroeg hij wat ongerust. “I think so?” hij grijnsde.
“Where were you going to?” vroeg hij plots. Je vond je evenwicht terug en kon weer zelfstandig staan. “To the shopping- centre.” Hij lachte. “I’m also going to that direction.” Dit is geweldig. Je hoopt dat hij met je mee zou gaan naar het centrum. “Would you like to join me?” Hij haalde zijn schouders op en knikte.
Al snel kwamen jullie aan in het shopping centrum. Onderweg vertelde hij over alles en nog wat. Je begreep hem en je had het gevoel dat hij jou ook begrijpt. Zoiets had je nog nooit gevoeld. Het was alsof het echt klikte. Van beide kanten.
Hij gebaart naar het ijsjeskraam. Daar had je wel zin in. “I’ll pay.” Zei hij terwijl hij je er mee naartoe trekt. “That’s very sweet of you.” Na enkele minuten trok hij je weer mee. Dit keer buiten aan de fontein. Langzaam schuif je wat dichter. Hij doet hetzelfde en jullie botsen wat tegen elkaar aan. Je geniet volop van het chocolade ijsje en van zijn aandacht.
Nadat je ijsje op is en je merkt dat hij zijne ook al verdwenen is, spetter je hem nat met wat water. Wat met een klein beetje water begon veranderde al snel met handen vol met water. Julllie zijn beiden al behoorlijk nat. Plots neemt hij je polsen vast en trekt je mee de fontein in. Het water was fris. Je merkt dat je bovenop hem ligt in de fontein. Nu zie je het. Je ligt op Louis Tomlinson. Je hangt boven zijn gezicht. Voorzichtig glijd zijn hand over je wang...

Zayn Jawaad Malik (37 x uitgekomen)

Je vriendinnen waren al iets aan het doen. Ze zeiden dat ze een verrassing voor je hadden. Iemand stond je op te wachten bij het zwembad. Wat zouden die nu weer voor je geregeld hebben. Stiekem hoopte je dat het je vriendje zou zijn... Het was al een tijdje geleden dat je nog van hem gehoord had. Het moest gewoon hem zijn.
Aan de ingang van het zwembad zie je een jongen met een zonnebril staan. Het is niet hem, maar hij kijkt je wel aan. Het is een stuk. Je passeerd naast hem en doet je best om hem niet aan te kijken. Terwijl je hem echt moet aankijken. Wanneer je naast hem ben gepasseert kun je het toch niet laten om achter je te kijken. Hij lacht naar je me een prachtige glimlach. Je draait je volledig om en loopt nu achteruit. Je houd je hoofd wat schuin terwijl je lacht naar hem,en denkt hem te herkennen. Maar het kon hem niet zijn. Je slaat de gedachte weg, draait je om en loopt verder naar de ingang toe.
Dan zie je hem. Het is je vriendje. Maar... Er staat een blondharig meisje tegen de muur. Zijn handen zitten om haar middel. Voor je ogen kust hij zijn lippen pasioneel op de hare. Dit kon toch niet?
Nog steeds stond je daar verstijfd naar hen te kijken. Al van in het begin dat jullie samen waren had je al betwijfeld of dit niet zou gaan gebeuren. Hij stond echt bekend als een playerboy. Wel dat had je nu ook ondervonden. Het was nog maar drie dagen aan...
Plots stopt hij de kus. Dan ziet hij je staan. Je ogen beginnen waterig te worden. Hij komt op je af gelopen. Maar nog voor hij bij je in de buurt komt ren je weg. Hij kon het vergeten. Keer maar terug naar je blondine. Player dat je bent...

Nog steeds ben je aan het rennen. Tot je plots tegen iemand aanrent en in zijn armen valt. Hij hield je in zijn armen. Je bent buiten adem van het lopen. "Heey, heey. What's wrong?" vraagt de stem. Dit kon niet waar zijn. Het was echt hem. Geschrokken ruk je je los uit zijn armen. Je staat voor DE Zayn Malik.
Het was dus echt hem dat je daarstraks had gezien. Je had het dus niet gedacht of gedroomd het was gewoon zo.
"I'm fine." zei je terwijl je in je ogen wreef. Hij deed zijn zonnebril af en keek je met een bezorgde blik aan. "I don't believe you..." zei hij zacht terwijl hij dichter bij je kwam staan. Zijn armen lag hij op je armen. Je keek naar de grond. Maar zijn vinger tilde je gezicht weer op zodat je hem wel aan moest kijken...
"It's my boyfriend. I just saw him kissin with another girl." "He's a jerk, then. I'm sorry." "No you don't have to be. I'm over him now." lachte je. Op zijn lippen verscheen er ook een prachitge glimlach.
"Where is he?" vroeg hij. "Over there at the pool intrance..." "I'll be your date." zei hij. Je keek hem ongelovig aan. "Really?" vroeg je zacht. "Let's go." zei hij. Je voelde hoe hij je hand vast nam. Hij begon naar de ingang te wandelen.
Je stopte. En meteen stopte hij naast je. "What's wrong?" "Nothing. But if you are my date, this has to look real." zei je met twijfeling in je stem. "Than we have to make it look real." zei hij. Vanuit je ooghoek keek je naar je ex. Hij keek naar jullie. "He's wachting..." zei je. "Great." zei hij zacht. Hij drukte kusjes in je nek. Waardoor je moest lachen.
Hand in hand liepen jullie langs de ingang. Je zou hem geen blik geven. Nu was Zayn je date.

Niall Jams Horan (11 x uitgekomen)

Je gaat met enkele vriendinnen naar Nandos. Het zou je eerste keer zijn. Je vriendinnen zouden je daar opwachten. Snel stak je je oortjes in en vertrok je te voet. Het zou een leuke avond worden. Snel stapte je door. Het was niet heel ver dus was je er al bijna.
Na een 10-tal minuutjes kwam je er al aan. Meteen omhelsden jullie elkaar. Het was al avond en jullie hadden honger gekregen. Snel gingen jullie Nandos binnen.
Wanneer je binnenkwam zag het er echt gezellig uit. Je voelde dat iemand naar je keek. Automatisch keek je die richting uit. Daar zat een blonde jongen met een zonnebril en een pet op. Waarom droeg hij een zonnebril? Hij lachte naar je. Je lachte terug en wendde je je blik af. Waarschijnlijk beelde je je dit in. De gedachte dat het Niall zou zijn... Je sloeg de gedachte weg.
Je bestelde een simpele pizza mozarella. De anderen hadden ook pizza of spaghetti. Jullie deelden wat het eten. Ondertussen waren jullie klaar en voelde je opnieuw dat er je iemand aankeek. Het was opnieuw de mysterieuze jongen van net. Hij lachte verlegen en wendde zijn blik af. Mysterieus en verlegen? Als hij zou zingen zou ik meteen weten of het echt Niall zou zijn of niet...
De man die achter de bar stond nam een megafoon. "Dan is het nu tijd voor onze karaoke. Jullie kunnen niet zelf kiezen. We zullen het duet zingen?" riep hij. Een licht ging door de menigte. En stopte bij jou...
"Komaan. Go Girl!" riepen je vriendinnen. Je ging staan. Wat zenuwachtig stapte je op het kleine podium af. Stiekem hoopte je op de blonde verlegen jongen.
Je durfde niet te kijken. En wanneer je dat wel durfde zag je dat er al iemand gekozen was. Nieuwsgierig keek je naast je. En ja hoor hij was het. Tot zover ging alles goed. Nu enkel het liedje nog.
Op het bord verscheen er dat het een liedje zou worden van 1D. Dit was gewoon puur geluk. Je kende alle liedjes van 1D natuurlijk vlot vanbuiten. Het werd Everything About You!
Je moest beginnen met het liedje in te zetten. Tot aan het refrein daar moest hij mee zingen. Samen zongen jullie. Je deed je best om zijn stem te horen. Zonder veel succes.
Na het refrein moest hij zingen. In spanning keek je hem aan. Het was echt Niall. Ik moest aan het dromen zijn. Als het zou was dan was dit echt een prachtige droom. Dus moest ik er maar van genieten zolang die duurde.
Om het toch zeker te weten kneep je jezelf. Het was geen droom. Het was echt...
Hij deed zijn zonnebril af en je keek in zijn prachtige ogen. Samen zongen jullie verder...

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?