Welke Twilight personage ben jij?

hier kom je het te weten!

Mogelijke uitkomsten

Rosalie (21 x uitgekomen)

Rosalie Hale (Rosalie Lillian Hale)
Eén van de 'dochters' van Carlisle en Esmé. Ze is het mooiste dat je ooit gezien hebt, en is ook gewend om dat te horen. Is jaloers geweest op Bella (toen zij nog een mens was), omdat Bella menselijk was en dat wilde opgeven, maar ook omdat Edward Bella wel wilde hebben en haar niet. Uiteindelijk kunnen Rosalie en Bella wel met elkaar opschieten door hun gedeelde smart om Renesmee.
Doodsoorzaak: Overleed bijna aan haar verwondingen. Toen zij nog mens was, stond zij op het punt te trouwen. Haar verloofde (Royce King) en enkele vrienden mishandelden haar en zorgden er op die manier voor dat zij bijna overleed. Carlisle vond en transformeerde haar.
Gebeten door: Carlisle.
Relatie met: Emmett Cullen.

Esmé (16 x uitgekomen)

Esmé Cullen (Esmé Anne Platt Everson Cullen)
Ze is de adoptiemoeder van de Cullens en de vrouw van Carlisle. Ze heeft de gave onvoorwaardelijk te kunnen liefhebben.
Doodsoorzaak: Verloor als mens haar zoontje doordat ze mishandeld was door haar man tijdens haar zwangerschap. Ze was hier zo kapot van dat ze van een klif sprong. Carlisle vond haar, meer dood dan levend, in het mortuarium van het ziekenhuis waar hij werkte en transformeerde haar.
Gebeten door: Carlisle.
Relatie met: Carlisle Cullen.

Edward (46 x uitgekomen)

Edward Cullen (Edward Anthony Masen Cullen)
Oudste 'zoon' van Carlisle en Esmé. Naast de vampierkrachten (snelheid en kracht), heeft hij ook nog een extra gave: hij kan gedachten lezen.
Doodsoorzaak: Leed aan de Spaanse griep. Carlisle behandelde hem, maar omdat Edward zijn hele familie al verloren had, en op sterven lag, transformeerde Carlisle hem tot vampier.
Gebeten door: Carlisle
Relatie met: Bella Swan.
Vader van: Renesmee.

Bella (32 x uitgekomen)

Bella Swan Cullen (Isabella Marie Swan Cullen)
De hoofdpersoon van de serie. Alle boeken zijn hoofdzakelijk vanuit haar perspectief geschreven (op Midnight Sun na, maar dat boek is nooit uitgegeven omdat hij op internet al te lezen was), alhoewel met name in het vierde deel ook veel geschreven wordt vanuit Jacobs perspectief. Ze is een jonge tiener die bekend staat als een 'gevaarmagneet'. Ze kan Edwards liefde voor haar nooit helemaal geloven. Doordat Bella's gedachten beschermd zijn, is zij vrijwel immuun voor mentale krachten van vampiers (op Alice, Jasper en Renesmee na). Edward (die gedachten kan lezen) heeft Bella's gedachten dus nooit kunnen horen. Wanneer ze vampier wordt in deel vier, blijkt deze eigenschap zich in een zeer krachtige speciale gave te ontwikkelen: ze kan zichzelf én anderen beschermen tegen mentale krachten van andere vampieren d.m.v. een schild. Dit schild kan ze uiteindelijk 'uit zich duwen', waardoor Edward haar gedachten wél kan lezen. Als ze later met Edward trouwt heet ze Isabella Marie Cullen.
Doodsoorzaak: Werd zwanger van Renesmee en overleed bijna tijdens de bevalling. Edward redde haar door een injectie met zijn 'vampiergif' direct in haar hart te spuiten.
Gebeten door: James (deel één, het gif werd door Edward uit daar pols gezogen waardoor ze twee halvemaanvormige littekens heeft) en Edward (deel vier) - waardoor ze vampier werd.
Relatie met: Edward Cullen.
Moeder van: Renesmee.

Carlise (2 x uitgekomen)

Dr. Carlisle Cullen
Hij is de oudste vampier van de Cullen-familie en adoptievader van Edward, Alice, Rosalie, Emmett en Jasper. Hij behoort tot de beste dokters van het land, dit dankzij de vele eeuwen ervaring die hij heeft. Hij is vrijwel immuun voor de geur van bloed, aangezien hij al meer dan 300 jaar vecht tegen zijn verleidingen. Hij is de meest vredelievende vampier der vampieren.
Doodsoorzaak: Carlisle zat in een soort vampier-opsporingsteam en was de eerste die een echt 'nest' met vampiers vond. Toen hij tegen hen vocht, werd hij gebeten door een vampier. Hij dook onder, omdat hij wist dat hij nu spoedig een vampier zou worden, iets waar hij van walgde. Omdat hij niemand wilde vermoorden dronk hij niets, waardoor hij almaar zwakker en zwakker werd. Tot hij een keer dierenbloed dronk. Hij vond zo een alternatieve manier om te overleven.
Relatie met: Esmé Cullen.
Baan: Arts

Emmett (20 x uitgekomen)

Emmett Cullen (Emmett McCarty Cullen)
Eén van de 'zoons' van Carlisle en Esmé. Emmetts gave is zijn ongelofelijke kracht.
Doodsoorzaak: Vocht met een beer en raakte zwaar gewond. Rosalie vond hem, en bracht hem naar Carlisle.
Gebeten door: Carlisle (4e persoon).
Relatie met: Rosalie Hale.

Alice (56 x uitgekomen)

Alice Cullen (Mary Alice Brandon Cullen)
De andere adoptiedochter van Carlisle en Esmé. Alice is haar menselijke geheugen bijna volledig kwijt doordat ze lange tijd opgesloten heeft gezeten in een gesticht, maar ze werd als mens nagejaagd door James en een oudere vampier veranderde haar zodat ze niet ten prooi zou vallen aan James. Ze is samen met Jasper op zoek gegaan naar de Cullens, nadat zij hen in de toekomst had gezien. Ze kan in de toekomst kijken. Deze is echter subjectief, en verandert naarmate iemand een andere beslissing neemt. Jacob (weerwolf), Renesmee (half vampier/half mens) en de andere Quileute-wolven zijn de enigen wier toekomst Alice niet kan zien. Doordat Alice de toekomst kan zien, is ze altijd op de hoogte van de nieuwste mode en de beurzen. Zij vindt dat je kleding nooit een tweede keer moet dragen. Door haar zicht op de beurzen zijn de Cullens ook zo rijk.
Doodsoorzaak: Geen, James (de vampier die later ook weer zal opduiken om Bella te vermoorden) zat achter haar aan, waardoor haar 'bewaker' haar beet om haar dood te voorkomen.
Gebeten door: Een vampier die voor haar wilde zorgen. Toen hij doorhad dat James achter haar aanzat, heeft hij haar gebeten.
Relatie met: Jasper Hale.

Jasper (16 x uitgekomen)

Jasper Hale (Majoor Jasper Whitlock Hale)
De adoptiezoon van Carlisle en Esmé. Hij is samen met Alice naar de Cullens op zoek gegaan. Jasper vocht in Zuid-Amerika samen met jonge vampiers in de talloze oorlogen tussen de vampieren in dat werelddeel. Hij is degene die het meeste moeite heeft met het Cullen-dieet omdat hij als kortste vegetariër is. Jasper heeft ook een gave. Hij kan de emotionele sfeer beheersen. Bijvoorbeeld dat je minder bang wordt. Hij is ook een zeer ervaren vechter door zijn jarenlange ervaring als 'vampiergeneraal'.
Doodsoorzaak: Werkte vroeger in het leger (burgeroorlog), en kwam op een dag drie mooie vrouwen tegen, die later vampiers bleken te zijn. Hij werd gebeten en leefde sindsdien samen met de andere vrouwen. Hij leidde jonge vampiers op, tot ze niet meer nodig waren, en vernietigde hen dan. Hij ontsnapte aan de klauwen van Maria met de hulp van Peter en Charlotte. Alice vond hem in een dinner nadat hij in een depressie was geraakt doordat hij de emoties van de personen die hij eet kan voelen.
Relatie met: Alice Cullen.
Gebeten door: Maria

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?