Welke superfruit ben jij? Deel 3

DEEEL 3!!

Van de Superfruit Quiz.
Er komen figuren van Superapparaten voor in dit verhaal!

Mogelijke uitkomsten

Henk de Druif (7 x uitgekomen)

Naar de schok die heb gekregen van Jochem zit ik weer tv te kijken. 'JOCHEM... JOCHEMM!!' schreeuw ik.'WAT NOU WEER' hoor ik uit de gang.'IK WIL EEN ANDERE ZENDER'.'DAN LOOP JE NAAR DE TV, KLIKT OP HET KNOPJE RECHTS EN DAN ZIT JE OP EEN ANDERE ZENDER'.'WIL IK NIET DAN MOET IK WEER LOPEN'.'LUILAK'.Als ik dat hoor spring ik van me bed, en loop ik naar de Tv.Als ik op het knopje wil drukken hoor ik van rechts:'Zie je nou wel, je bent gewoon LUI'.'Jochem ga weg!'. Ik kijk Jochem boos aan en druk op het knopje.'Zonder mij kan je gewoon niks' zegt Jochem terwijl hij op me bed probeert te springen.'Wat heb je eigenlijk met me huiswerk gedaan?' zeg ik vragend.'Ik heb het verscheurd,in de brand gestoken en daarna in de zee gedumpt' zegt hij trots.Ik word knal rood en lijk net wel een vulkaan druif.'JOCHEM... JOCHEM... JOCHEM, JIJ GAAT ER AAN!!' en zo snel als ik kan spring ik naar het bed.Even later word ik wakker en zie ik een grote deuk in de muur.'Spring dan ook niet' zegt Jochem.

Harry de Sinaasappel (10 x uitgekomen)

Wat ik net van Anouk hoorde,daar schrok ik wel van.Ik liep nadenkend het huis uit.*Pling* 'IK KOOP EEN BLOEMETJE VOOR DER'. Zo snel als ik kan ren ik naar de Bloemist.Ik koop een bos met 20 rozen en ren dan snel naar huis.Thuis aangekomen bel ik aan.'Please Anouk doe open,doe open!'. Als de deur opengaat staat Coen er.'Kon je zelf niet de deur openen' zegt hij brommerig.'Nee!! want dat kan niet'.Ik sprint naar binnen en ren naar Anouk's kamer.Ik klop aan.Geen geluid.'Anouk ben je er?' zeg ik hoopvol.'NEEE!!' hoor ik uit de kamer.Ik zucht en met tegenzin maak ik de deur open.Ik schrik zo erg dat ik de deur met een klap dicht doe.'Dat.. i..s..Xander...d..e....WEEGSCHAAL :O'.'Waarom vind het een superapparaat nou mooier dan mij. Huilend smijt ik de rozen weg en ren zo snel mogelijk naar beneden.

Janel de Appel (1 x uitgekomen)

Zoenend brengt Willem me thuis.'Dag mop' zegt ie en zet me voor de voordeur.'Daag poepie'. Ik zwaai hem nog uit totdat hij uit zicht is.Ik droom nog even over onze Date.Ik had de prijsvraag gewonnen van: Hoe win je een prijsvraag. Toen zijn we naar de snackbar geweest, hebben we een milkshake gekocht en hebben we de zon onder zien gaan op het strand. Toen het al wat donker werd, deed hij een kampvuur aan.Hij had een leuk bandje ingehuurd en samen genoten wij van de muziek. Ik ben slapend in zijn armen gevallen. Rond een uur of 9 s'morgens werd ik wakker. Ik keek naar het gezicht van Willem en glimlachte.'Geen douche' zuchtte ik.'Wel hoor' zegt Willem die nu ook wakker is.'Waar dan' vraag ik.'De zee natuurlijk'. Ik glimlach.'Wie het als laatste is ,moet het ontbijt betalen'.Als ik dat laatste hoor sprint ik naar de zee. Nek aan nek race en uiteindelijk win ik!'OMELET!' juibel ik van vreugde.Willem kijkt me lachend aan.

Coen de Meloen (1 x uitgekomen)

Na dat ik het hoofdstuk heb gelezen ben ik in slaap gevallen.Droom een nachtmerrie dus ben ik weer snel wakker.*Ding dong,fling flong*.'De bel' roept Loes.'Ik ga wel' roep ik.Ik loop snel naar de deur en doe open.Dan zie ik Harry daar staan.'Kon je zelf niet open doen' zeg ik brommerig.'Nee!! want dat kan niet' roept hij en hij sprint langs me.Ik kijk verbaasd en doe de deur weer dicht.Als ik hem naar boven zien gaan, zie ik de 20 rozen.'Anouk' denk ik gelijk.Anouk?.. Nee... Niet.. ANOUK!!. Ik wil nog ff na schreeuwen maar als ik de rozen naar beneden zien vallen en Harry naar huilend naar beneden zien gaan, hou ik me mond.Ik zucht weer.'Wat zijn pubers toch ongelovig kwetsend'. Ik loop weer naar de bank en sla het boek weer open.Hoofdstuk 3: Hoe ga je om met pubers die een andere hebben gekwets.

Jack de Banaan (3 x uitgekomen)

Ik kijk nog verbaasd naar me Smartphone.'Alles goed Jack?' zegt Vrendia.'Ja hoor' zeg ik. Ik doe me Smartphone in me tas en buig ik weer achter over in me strandstoel.Als ik wat mooie fruitsoorten langs me zie lopen zit ik weer rechtop.
Hola Mujeres(Betekend in het Spaans: Hallo meiden).Giechelend lopen ze verder. Tevreden ga ik weer liggen.'Chameur ben je' zegt Geo die nu rechtop zit.'Jaa, weet je Geo, Players zijn sukkels,Verlegen boys zijn zielig en Chameurs zijn amazing' zeg ik trots.'Uitslover' zegt Vrendia.Ik kijk haar beledigend aan.'Sorry boy' zegt ze.Ik glimlach.'Mogen we naast jullie zitten?' zegt een onbekend meisje.'Tuurlijk kom gezellig naast liggen' zegt Geo die voor mij is.'Laat haar maar' denk ik in mezelf

Anouk de Grapefruit (10 x uitgekomen)

'Kom op Anouk, laat me in je hart komen' zegt Xander tegen me.'Nee laat me met rust' zeg ik boos.Ik wil de deur dicht doen als hij zijn voet tussen de deur en de muur.'Nee, ik laat je niet gaan'. Ik zucht en doe de deur open.'15 minuten' zeg ik.Ik zie hem glinsteren en hij rent naar binnen.Ik loop naar de keuken waar hij me op de voet volgt.'Kan je ff wat ruimte tussen ons creëren' zeg ik. Hij kijkt treurig maar doet een stap achter uit. Ik pak drinken en schenk twee glazen in. Ik drink het op en loop naar boven.'Wacht op mij'.'Waarom' zeg ik terwijl ik op de helft van de trap ben. Hij sprint achter me aan. Eenmaal in me kamer aangekomen kijkt hij me ondeugend aan.'Nee' zeg ik. Ik hoor weer voetstappen op de trap.'Wie nu weer' denk ik in mezelf.De persoon klopt aan.Ik negeer het geklop en ga verder met een boek.'Anouk ben je er?' hoor ik vanuit de gang.Ik zucht diep en schreeuw:'NEEE!!'.Dan gaat de deur open.Ik zie in een oogwenk Harry staan maar die veranderd voor de deur.Met een klap gaat de deur dicht. Ik kijk verbaasd Xander aan die zijn schouders ophaalt.

Loes de Kiwi (4 x uitgekomen)

*Ding,Dong Fling flong'. 'De bel' roep ik.'Ik ga wel' hoor ik vanuit de woonkamer. Ik pak me jas en ga via de achterdeur het huis uit. Ik pak me fiets en doe het hek open. Ik doe me jas dicht en trap me van het erf af. Als ik 15 minuten later de zee in zicht krijg krijg ik kriebels in me buik.'Heey Loes' hoor ik van achteren.Ik kijk achter om en zie Nina.'Heeey Nien'. Ik rem wat af zodat Nina naast me fietst.'Waar ga je heen' zegt Nina.'Zee' ik wijs met me vinger naar de donkerblauwe lijn in de verte.'Ik ga mee' zegt Nina blij.'Let's go' roep ik. Als we even later bij de zee zijn is het al erg druk. We zetten onze fietsen in de fietsenstalling en lopen naar de strandtent. Als ik 2 biertjes heb besteld zie ik Troy de Tv staan. Ik fleur helemaal op. Terwijl ik naar Troy zit te kijken pak ik 2 sokken aan.'Geef die sokken hier!' roept een Ananas.'Sorry' zeg ik en ik pak de 2 biertjes. Ik betaal en loop naar Nina.'Troy de tv is er' zeg ik opgetogen.'Dus, wat boeit mij dat' zegt Nina wat nerveus.Ik kijk haar raar aan maar drink me biertje op. Als het wat donker word zeg ik dat ik ga. Ik pak me jas en loop naar me fiets. Even later rij ik naar huis.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Trendy

    Xander is een superapparaat. Een Weegschaal ;)

    1 decennium geleden
  • Altaria

    Wie is Xander? Kudo!

    1 decennium geleden
  • Trendy

    Nina is een Perzik!

    1 decennium geleden
  • HiIson

    Loes de Kiwi!! <3
    Wat is Nina nou weer.. =P

    1 decennium geleden
  • mystery_chan

    Jack de banaan xD Ik dacht gewoon aan Jack Sparrow!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?