Wie ben jij van Magnus Chase?

Ontdek hier wie je bent uit de reeks Magnus Chase. Hier kunnen spoilers in staan. Het gaat over de belangrijkste personagew van de eerste drie boeken.

Mogelijke uitkomsten

Magnus Chase (2 x uitgekomen)

Je bent het hoofdpersonage. Je bent een zoon van Freyr en je gaat in hoofdstuk 7 dood. Je woont in het Walhalla.

Samirah Al Abbas (1 x uitgekomen)

Ik hoop dat ik het juist geschreven heb.
Jij bent Sam. Je bent een dochter van Loki en je bent verloofd met Amir. Je bent een moslima, maar toch geloof je in de Noorse goden. Je bent soms nogal agressief en je houdt van vliegen.
Je bent een walkure.

Alex Fierro (2 x uitgekomen)

Je bent de halfbroer/-zus van Sam en Loki is je moeder. Je bent genderuïde. Je bent geweldig, maar één groot (eigenlijk maar 1m 60 maar ik moet niets zeggen)
Je wapen is een draad om klei mee te snijden / wurgkoord. Je bent gestorven toen je aangevallen werd door wolven en door Sam naar het Walhalla gebracht. (Natuurlijk verdieping 19)
Je hebt groen haar.

Jack (0 x uitgekomen)

Jij bent Sumabrandr, het zwaard van de zomer. Ofwel Jack. Je bent het zwaard van Magnus. Je kan vliegen, in je eentje vechten, zingen en weet heel veel over (vrouwlijke) wapens.

Blitzen (0 x uitgekomen)

Je bent een modieuze dwerg die goed mooie maliënkleren en expando eenden kan maken. Je versteent als je te lang in de zon blijft. Je bent de beste vriend van Hearth en je moeder is Freya.

Hearthstone (1 x uitgekomen)

Je bent een dove elf die goed is met runnestenen. Je hebt een heel moeilijke jeugd gehad. Je vader is door jou in een dode draak veranderd.

Mallory Keen (2 x uitgekomen)

Je bent heel agressief. Je bent een dochter van Frigg. Je woont in het Walhalla op verdieping 19 en je bent samen met Halfbroed Gunderson. Je bent gestorven terwijl je met je gezicht een bom onschadelijk probeerde te maken die je zelf in een bus vol kinderen geplaatst had nadat Loki je opstookte. Jou wapen zijn de werpmessen die je van Frigg gekregen hebt.
Je volledige naam is Mallory Audrey Keen en vandaar ook je bijnaam Mack.

Halfbroed Gunderson (0 x uitgekomen)

Je bent een halfiets die op verdieping 19 in hotel Walhalla woont. Je bent het vriendje van Mallory. Je bent heel groot.

TJ (0 x uitgekomen)

Je bent een zoon van Tyr. Je bent gestorven in de Amerikaanse burgeroorlog en daarna kwam je in het Walhalla op verdieping 19 terecht. Je houdt ervan om heuvels in te nemen en je favorite wapen is je bajonet. Jij bent heel fanatiek.

X (2 x uitgekomen)

Jij bent een halftrol. Omdat niemand je naam kan uitspreken, noemen ze je X.

Maar eigenlijk ben je stiekem Odin die wilde zien hoe ze in het Walhalla omgaan met halftrollen. Je bent geïnfiltreerd op verdieping 19. ;)

Anabeth Chase (6 x uitgekomen)

Jij bent het nichtje van Magnus.
Jullie hebben elkaar sinds jullie vijfde niet meer gezien en dan vraagt oom Randolph jullie plots om hem te zoeken. Je ontmoet Magnus bij de begrafenisondernemer, naast de doodskist met zijn lijk erin. Dan ontdek je dat hij eigenlijk dood is en probeer je hem te helpen. Je bent zowat het enige levende mens waar hij nog contact mee heeft.

En eigenlijk ben jij een Griekse halfgod die veel meer avonturen beleeft dan Magnus. Je bent een dochter van Athena.

Randolph (5 x uitgekomen)

Jij bent de oom van Magnus. Zijn moeder heeft hem altijd voor jou gewaarschuwd, maar toch breekt hij bij je in!
Je bent geobsedeerd met Noorse mythologie en je weet dat het Zwaard van de Zomer op de bodem van de rivier ligt en dat het eigenlijk van Magnus is. Wanneer je hem helpt om het te nemen, gaat hij dood.
Je bent je vrouw en dochters verloren door Loki, maar toch help je hem als hij je belooft dat je ze terug mag zien. Uiteindelijk ga je dood doordat je Loki's bevelen opvolgt en zwaardgeesten (of zo iets) boos maakt door het zwaard te trekken waar er vrouwen bij zijn en verdwijn je in de grond.

Einde (doeg)

Nu kan je voor altijdbij je vrouw en dochters zijn in Helheim :)

Amir (0 x uitgekomen)

Jij blijft eerder op de achtergrond. Je werkt in 'Fadlan's Falafel'. Nadat Magnus dakloos geworden was, kreeg hij van jou vaak restjes falafel. Je bent verloofd met Sam en toen je Bifröst, de regenboogbrug zag en te horen kreeg hoe het in elkaar zat, was je ingestort als Magnus je niet genezen had. Je hebt vlieglessen voor Sam geregeld.

Otis (2 x uitgekomen)

Jij bent de helft van de bokken van Thor. Je bent soms depressief en soms overenthousiast. Over het algemeen dus gewoon vervelend. Je therapeut wordt gek van je. Maar wie is er nu niet depressief als je elke dag wordt opgegeten? Je broer is nog erger.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Lorem

    Alex Fierro.
    Vind het wel een geweldige quiz, ik ken alleen niemand... (Ik loop achter op cultuur. XD)

    3 jaar geleden
  • Megaeraaa

    Ik ben Anabeth

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?