Wie van Blue Dragon ben jij?

Op welk karakter van Blue Dragon lijk jij het meest?
Kom er nu achter!

Mogelijke uitkomsten

Shu (16 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Shu,

je bent eerlijk, kan enorm hyper zijn en je geeft nooit op. Je gaat altijd de strijd aan en stort je in al het gevaar, maar dat kan je ook moeilijkheden opleveren en je vrienden in gevaar brengen.

Shu's shaduw is Blue Dragon, een van de sterkste schaduwen. Hij is zelfverzekerd, moedig en machtig.

Kluke (11 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Kluke,

Kluke is aardig, bezorgd en geöbserdeerd door technologie en robots. Ze is niet van het vechten en wilt vrede brengen in de wereld en haar vrienden beschermen.

Kluke's schaduw is Phoenix, een krachtige schaduw die de macht over het Eeuwige Vuur beschikt. Phoenix zelf is ook niet van het vechten en helpt Kluke om vrede te brengen.

Jiro (10 x uitgekomen)

Jij lijkt op Jiro,

Jiro is intelligent, volhoudend en sarcastisch. Hij zint op wraak, na de moord op zijn ouders en dat heeft voor hem een reden om te leven gemaakt.

Jiro's schaduw is Minotour, een stierachtig wezen dat zeer intelligent is. Hij is altijd vrolijk, sarcastisch en heeft veel kritiek op Jiro. De twee werken goed samen en geven nooit op, hoe gewond ze ook zijn.

Zola (7 x uitgekomen)

Jij lijkt op Zola,

Zola is mysterieus, zwijgzaam, dodelijk en toont weinig emotie. Ze lijkt op alle vragen antwoord te kunnen geven, ze doet zich voor als een goed en betrouwbaar persoon, maar in werkelijkheid is ze slecht vanbinnen.

Zola's schaduw is Killer Bat, een sterke strijder. Hij spreekt niet en maakt zijn mening nooit duidelijk. Het is een wezen van de duisternis.

Bouquet (3 x uitgekomen)

Jij lijkt op Bouquet,

Bouquet is een lid van de Ra Clan, ze is vrolijk maar kan ook serieus zijn. Ze is af en toe moeilijk te begrijpen. Bouquet heeft de kracht van onzichtbaarheid, zo kan ze zichzelf onzichtbaar maken.

Bouquet's schaduw is Hippopotamus, hij is een echte komiek, maar als het op vechten aankomt is hij zwak en nutteloos. Maar vreemd genoeg kan hij zichzelf transformeren in alles wat hij ziet.

Marumaro (6 x uitgekomen)

Jij lijkt op Marumaro,

Marumaro is een jongen van de Devee Tribe. Hij is roekeloos en af en toe dom. Hij is speels en je kan altijd op hem vertrouwen. Marumaro zit altijd in de moeilijkheden, maar doet alles voor zijn vrienden.

Marumaro's schaduw is Saber Tiger, een eervolle schaduw die zeer rechtvaardig is. Hij is vaak bezorgd over Marumaro, wat de twee goed laten samenwerken. Saber Tiger staat bekend om zijn snelheid.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • GOTOSLEEP

    Kluke wel leuk maar de omschrijving past niet bij mij:)

    1 decennium geleden
  • Attina

    Marumaro.

    1 decennium geleden
  • AvatarMargo

    Bouquet :)
    kudoo

    1 decennium geleden
  • NanaWingless

    Zola :3

    1 decennium geleden
  • Nyx

    Marumaro. :3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?