Wat is jouw Gevaar! naam/ welk dier ben jij?

Veel tests hierover zijn er niet, en wil je een Pack beginnen met jouw vrienden, maar je weet geen naam🤔, doe dan deze gemakkelijke quiz

Vind je deze karakters leuk?? Ik schrijf erover

Mogelijke uitkomsten

Jaaglicht (5 x uitgekomen)

Je bent niet in het woud geboren, maar je hebt vrienden gemaakt met een kat en je hebt zelfs je soortgenoten achter je gelaten om je vriendin niet in de steek te laten. Je bent zelfs zo loyaal dat je zusterkat bent geworden van de Kattenpack. Je vrienden kunnen op jouw felle persoonlijkheid en jouw onbreekbare loyaliteit rekenen. Je hebt ook al ontelbare keren een droom van de IJspack gehad, en dankzij jou is de pack al meerdere malen gered.

Sneeuwe (3 x uitgekomen)

Je bent best pittig en kattig, maar zodra het gevecht begint bescherm je jouw Pack met je leven. Je bent begrijpelijk, en lastig in de omgang, maar je bent een beeldschone, succesvolle poes. Ondanks dat je een vos in de Pack hebt gebracht. Je weet altijd wat je moet doen en je bent beste vrienden met Jaagwind. (Zie Jaagwind)

Vederwind (3 x uitgekomen)

Je bent een zachtaardige, lieve, maar toch dappere poes. Je zet alles op alles om je familie te beschermen. Je bent snel teleurgesteld in jezelf als iemand sterft, waar jij niks meer voor kan doen. Je krijgt weinig slaap en de Pack gaat altijd voor. Dat is wat jouw de beste keuze om Sergeant te worden maakt. Maar kijk uit, elke kat heeft slaap nodig. Dus neem wat meer pauze!

Vuurneus (1 x uitgekomen)

Je bent eerzuchtig en nors, maar een goede krijger ben je wel. Je bent familie van een niet zo goed persoon, maar je zorgt ervoor dat jij je kop erbij houdt. Je bent een sterke kat, zowel fysiek als mentaal, en je bent samen met de liefde van je leven.

Voskroon (3 x uitgekomen)

Je bent een erg beschermende moeder, en je blaast tegen elk geluidje dat je hoort. Je bent er beschermend, en kan daardoor vaak kattig overkomen. Maar je bedoelt het goed, en als iemand jouw vriend is kan ie rekenen op bescherming en een fantastische vriend.

Lilaveer (0 x uitgekomen)

Je bent zachtaardig en al ouder dan honderd manen. Je hebt een geweldig leven achter je en je leerling is Packleider geworden, je had niet trotser kunnen zijn. Je hebt iemand die goed voor je zorgt, en je bent dankbaar naar iedereen, maar zelfs jij hebt af en toe je uitbarstingen. Als je dan wind zou zijn, zou alles wegwaaien, zelfs de grond.

Vuurvoet (0 x uitgekomen)

Je bent bazig en een perfectionist, maar dat kan niemand je kwalijk nemen. Je was een keer leider, en toen is er iets gebeurd war je zóó veel spijt van hebt. Je bent gelukkig, maar wel jaloers op iemand die hoger staat dan jij. Je weet dat je het verdient, maar als je iets verdient zegt het niet altijd dat je het krijgt.

Ster (1 x uitgekomen)

Je neemt snel genoegen en je bent wat mysterieus. Toch weet iedereen dat je te vertrouwen bent en dat je er voor anderen bent. Je bent goed in het verzorgen van andere mensen en je spreekt met hogere machten. Je bent lieflijk, maar komt snel in problemen...

Maanklauw (1 x uitgekomen)

Je bent een waardige strijdster, en je kan pijn goed onderdrukken. Zodra je iets wil doe je bijna alles eraan om het te krijgen. Gelukkig gebeurt dat niet vaak. Je bent tevreden en gelukkig. Maar er is een, iémand om het zo maar te zeggen, dat je telkens in de war brengt. Je kan je erg goed onderdrukken, maar één gevoel popt er gewoon tussenuit. Ga naar diegene en vertel wat je voelt. "Het kan maar twee kanten opgaan!" Ook wil je graag de Sergeant zijn ná Vederstorm. En ben je erg ambitieus.

Uno (3 x uitgekomen)

Je bent eerlijk en geduldig. Je bent al vele manen uit, dus heb je veel verhalen te vertellen. Niets kan tussen jou en de IJspack komen. Je bent een waardige, loyale leider en je hebt veel geweldige krijgers. Daarvoor ben je ook dankbaar. Verder ben je dapper en helder.

Lion (1 x uitgekomen)

Je bent een sterke, aardige maar strenge kater. Met jouw vacht in de zon lijk je op een leeuw. Je hebt alles over om jouw familie te beschermen, en dat zal je ook zeker doen. Jij bent een grote vriendelijke kat, die je nooit op de vlucht ziet slaan.

Honingpels (1 x uitgekomen)

Je bent een pittige poes. Je hebt stress met het vinden van jouw echte moeder en het bewaken van jouw kleine zusje, Waterbloem. Je hebt dan ook nog eens een "stomme haarbal" die jij vreest. En dan heb je ook nog eens een beste vriendin die alleen maar over haar eigen "zware leventje, pfff" boeit en jou keer op keer vernedert tegenover jouw geheime liefde. Als iemand rust verdient ben jij het wel, dus neem rust!

Waterbloem (4 x uitgekomen)

Jij bent verlegen, lieflijk en mooi zoals je zus. Je houdt van rustige situaties en helemaal niet van teleur stellen. Je bent jong en hebt schitterende kleuren. Je bent een prima krijger, alleen je hebt teveel medelijden.

Maanlicht (0 x uitgekomen)

Je bent een trouwe, iets oudere slimme poes en je hebt een goed geweten. Je doet je uiterste best om niet te falen, en meestal lukt het je ook. Maar als je faalt voel je je alsof je een bende dassen het kamp hebt binnengelaten. Schuldgevoel be like? Je hebt het gevoel alsof je 24/7 klaar moet staan, maar dat moet zeker niemand. De IJspack is toch ook niet 24/7 wakker?? Je hebt een leerling om je te helpen wanneer je slaapt. Jouw zwakke plek is dat je nooit om hulp vraagt.

Snowvlok (1 x uitgekomen)

Je bent een aardige, sterke zusterkat. Je hebt als leerling Maanlicht opgevolgd toen ze zich bij de oudsten voegde en je bent er erg goed in. Je hebt Jager als leerling gekozen en de IJspack was het er mee eens. Sneeuwe is jouw zus en je bent trots op haar. Je bent leergierig en nieuwsgierig naar alle verscholen geheimen in het leven...

Winterblad (1 x uitgekomen)

Je bent een nieuwsgierige verzorger van je nichtjes vader. Je bent trouw en sympathiek. He hebt zelfs een verboden liefde. Ja, met een grijsblauwe vos...

Rietpoot (7 x uitgekomen)

Je bent een aardige, begrijpvolle maar toch strenge kat. je doet alles wat je kan om iedereen zoveel mogelijk mee te geven. je bent slim en ambitieus, maar toch droom je er niet van om Sergeant te zijn. je bent een topvriend en de wereld mag blij zijn met jou.

Havikhart (0 x uitgekomen)

Je bent heel zelfstandig en soms wat afstandig. Je hebt bindingsangst en bent niet goedgelovig. Je bent ook slim en sluw. Verder ben je heel aardig en beschermvol, vandaar de naam: Havikhart. Ook ben je sportief en eerlijk.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Havikhart

    ik ben Ster

    4 jaar geleden
  • Havikhart

    ik hoop dat jullie de quiz leuk vinden!

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?