Op wie lijk jij uit Unknown Desires?

Of je mijn verhaal Unknown Desires nu leest of niet - dat zou natuurlijk wel leuk zijn :') - hier een quiz om uit te zoeken op wie jij het meeste lijkt!

Mogelijke uitkomsten

Lucas (7 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Lucas! Je bent nogal op jezelf, mysterieus en op feiten gericht. Verder houdt je van een goede work-out en besef je niet dat je over een behoorlijke natuurlijke charme beschikt.

Enneh, in case you don't mind: Je hebt graag macht over mensen - ook op seksueel gebied.

Julia (180 x uitgekomen)

Je hebt een hoop meegemaakt en vindt het erg moeilijk om mensen te vertrouwen - met name mannen. Je denkt vaak teveel over dingen na en wil soms heftiger reageren dan dat eigenlijk je bedoeling is... Toch heb je het hart op de goede plek en ben je zeker van je toekomst - alleen jijzelf kan die maken. Verder ben je wel ietwat onzeker aangelegd, vooral in de buurt van Lucas.

Mike (2 x uitgekomen)

Je bent een typische beste vriend en valt voor hetzelfde geslacht. Ooit heb je een heel belangrijk persoon verloren en dat verberg je door heel laconiek te doen. Je bent over de top, enthousiast en soms wat gek... Maar met een hoop humor. Je zorg met hart en ziel voor de mensen waar je van houdt. Met name voor Julia, je wilt de grote broer zijn die ze niet heeft.

Melanie (47 x uitgekomen)

Je bent materialistisch en hebt behoorlijk wat peroxide in je haar zitten. Je kunt ietwat dom en ondoordacht reageren, maar toch probeer je zo gewoon mogelijk te zijn - ook al lukt dat niet altijd als je je vader's creditcard in handen hebt.

Milav (3 x uitgekomen)

Je bent in en in slecht, een schurk eerste klas! Je leidt een geheim lezen en de volksregisters weten niet eens van je bestaan af - en als ze dat wel weten, dat vernietig je ze toch? Je bent altijd op zoek naar dood en verderf.

Dennis (1 x uitgekomen)

Je bent een regelrechte junk en een typisch geval van stille wateren hebben diepe gronden. Je houdt meer achter dan dat men van je kent...

Cole (76 x uitgekomen)

Je bent een beetje alternatief maar bovenal heel relaxt - maar eigenlijk komt dat voornamelijk door het feit dat je iedere dag een jointje rookt. Daar ben je ook gewoon eerlijk over, je hebt alleen niet in de gaten hoe grappig je eigenlijk bent,

Statistieken

Statistieken

Reageer (31)

  • Scire

    Julia ((:

    9 jaar geleden
  • Silke963

    Julia, klopt wel eigenlijk

    9 jaar geleden
  • Girlicious

    Melanie
    Mwuaa klopt een beetje.
    Ik heb alleen geen macht over mijn pappies creditcard..

    Ik heb zo'n vermoeden dat ik je verhaal ooit wel heb gelezen maar iets twijfelt er ook aan.
    Ik ga even een kijkje nemen aangezien hij best interessant klinkt ;)

    9 jaar geleden
  • xBlueOreo

    Julia :D

    9 jaar geleden
  • Oikia

    Julia... Maar ik kan wél goed overweg met jongens! :D

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?