Seven Minutes In Heaven ~Naruto~

Kakashi had je gezegd dat je een missie had met Team 7. Zoals gezegd, ging je mee met Kakashi-sensei en stapten jullie naar de afgesproken plek. Tijdens de wandeling werd er niets gezegd, je zag Kakashi zijn pervers boekje lezen en geniepig grijnzen. Je had al zelf de gedachte dat er hier iets mis ging lopen. Wat? Geen flauw idee.
Kakashi stopte plotseling.'Hier is de afgesproken plek.' Ik keek achter me en zag Sasuke's huis.'... Sasuke's huis?' De deur ging open en ik zag Sasuke.'Kom binnen, sensei, _____.' Je wist niet wat er aan de hand was en Sasuke besloot het om het je te vertellen.
'Je bent erin geluist, ______. We gaan 7 minutes in heaven spelen.'
Kakashi wist best dat je nooit ging meedoen als ze het je zo zeiden. Je zuchtte en had geen keuze dan gewoon meedoen.
Eenmaal binnen zette je je bij de groep en kreeg jij meteen als eerste de hoed met alle spulletjes erin.

Mogelijke uitkomsten

Naruto. (31 x uitgekomen)

De ketting met de blauwe hanger.

Je nam een ketting met een blauwe hanger.'Deze ketting is van wie?' vroeg je dan. Je zag Naruto opstaan.'Die is van mij, dattebayo!' Je liet de ketting terug in de hoed vallen en stapte met Naruto naar de kamer waar jullie 7 Minutes in Heaven zou moeten doorgaan.'7 minuten gaan nu in!' Sakura sloeg de deur dicht en de tijd tikte.'.. Wel..' zei Naruto. Je zag hem niet, het was vrij donker in de kamer.'Gaan we er maar aan beginnen, _____-chan?' vroeg hij. Zachtjes knikte je, maar besefte al snel dat hij je waarschijnlijk niet zag.'..Ja..' antwoordde je zachtjes. Je hoorde geen voetstappen en besloot naar Naruto te stappen, maar je botste juist tegen hem op. Hij hield je vast en je handen lagen op zijn borstkas. Je had schrik dat Naruto niet kon kussen en dat hij kuste als een kwal (vraag aan Sasuke of hij een goede kusser is?). Je voelde Naruto's rechterhand van je heup afgaan, op je wang gelegd worden en dan voelde je zijn lippen tegen de jouwe. Je schrok van de kus, maar ging erop in en kuste hem terug. Hij hield je stevig vast en jij had je handen ondertussen op zijn hals gelegd. Hij verdiepte de kus en jij gaf hem de toestemming om in oorlog te gaan. Jullie tongen speelden een spel van competitie en overwinning. Na het lang kussen, onderbraken jullie de kus en hijgden jullie. Je was rood van het blozen en van de inspanning die je leverde. Naruto greep je reeds weer vast en kuste je. Je kon al zelf zien dat Naruto geen genoegen kon krijgen met één kus.

Naruto liet los, plaatste zijn hand op jouw wang en drukte nog een lief kusje op je lippen.'______-chan,' Je keek op.'Ja?' vroeg je.'ik moet toegeven dat ik je sinds een tijdje je superleuk vind.' gaf Naruto toe.'De kus die je mij gaf... Dat vertelde al meer dan genoeg, Naruto-kun.' antwoordde je dan. Hij glimlachte en kuste je nog eens diep en innig.

'De 7 minuten zijn... Om... Naruto..' Sakura had de deur geopend en stond in verbazing te kijken naar hoe jullie kusten. Jullie verbraken de kus en keken Sakura aan. Naruto knipoogde naar me en ging als eerste de deur uit. Sakura hield je dan tegen.'Hoe kust hij?' 'Fantastisch. Je hebt heel wat gemist.' Je deed een wenkbrauwwiebel en stapte dan naar Naruto. Je zette je meteen bij hem en hield zijn hand vast. Hij bloosde en keek je aan.'Wees van mij?' fluisterde hij.'Met plezier.' fluisterde je terug. Naruto glimlachte en drukte een kus op je voorhoofd.

~Naruto en jij zijn nu een koppel en leefden lang en gelukkig!~

Kakashi. (21 x uitgekomen)

Het ANBU hangertje.

Je nam een ANBU hangertje uit de zak.'Van wie is deze hanger hier? Van de ANBU?' vroeg je en toonde het.'Wel,' hoorde je. Ah nee!, dacht je. Je keek om naar Kakashi.'het ziet er naar uit dat het mijn beurt is.' Kakashi had zich recht gezet en stapte naar je toe. Je liet het hangertje in de hoed vallen en stond recht. Kakashi nam je pols vast en trok je mee naar de kamer. Eenmaal de kamer in, sloot Temari de deur.'7 minuten, niet meer en niet minder, gaan nu in!' riep ze. Kakashi hoestte.'Hey.' zei hij dan.'Uuuhm, hey..' zei je terug. Je had echt geen zin om met Kakashi in deze kamer te zitten. Hij is een perverse kwal die een pervers boekje leest en die waarschijnlijk perverse gedachten en dromen heeft! '______-chan, ik weet dat je niets goed over me denkt... Maar ik ben niet zoals je denkt dat ik ben.' zei hij. Je hield jezelf in om niet te lachen.'Weet je wat? Aangezien je me niet geloofd, zal ik het je tonen.' Je was niet bij je gedachten en hoorde dan in je gedachten wat hij zei. Je schrok en wou dat niet, maar Kakashi's armen lagen al rond jouw middel. Kakashi's adem streelde je hals, waardoor je rillingen over je rug kreeg. Je bloosde en voelde meteen zijn lippen, zonder enige masker ervoor op je hals. Je hals was je gevoelig plekje, dus je kreunde zachtjes.

Je draaide je om en probeerde Kakashi's gezicht aan te raken, maar je handen belandden op zijn schouders. Je gleed met je handen naar bloven, naar zijn hals en zo naar zijn kaaklijn. Met mijn duim wreef je over zijn lippen. Je drukte een kus op zijn wang en daarna op zijn lippen. Je liet los.'Kakashi, ik –' Je zin werd afgebroken doordat Kakashi je kuste. Je schrok, maar ging erop in. Je handen bleven op zijn wangen en je voelde dat Kakashi de kus inniger maakte. Hij greep je stevig vast en stapte naar achter. Hij draaide vlug de rollen om zodat jij tegen de muur kwam. Kakashi's handen gleden van je heupen naar de zoom van je T-shirt en gleed er zo onder. Kakashi's koude handen lieten je schrikken, waardoor je een geschrokken, gedempte kreun gaf. Je voelde dat Kakashi grijnsde. Je verbrak de kus eventjes voor adem en kuste hem dan weer. Je handen gleden van zijn wangen, naar zijn kaaklijn, naar zijn hals en zo over zijn sleutelbeenderen naar zijn borstkas. Je handen rustten op zijn borstkas en vonden de rits van zijn bodywarmer. Je ritste ze open en plaatste je handen nu op zijn warme borstkas en voelde zo zijn hartslag. Kakashi liet los en keek je aan.'Leef ik nog dokter?' 'Wel, je leeft nog, maar je kan sterven door dat er iets mist in je leven, je hebt een soort van drugs nodig om verder te kunnen leven, Kakashi-san.' Hij grinnikte.'Ik denk dat ik al mijn drugs heb gevonden, dokter.' 'Dat is geweldig, Kakashi...' Je voelde zijn lippen op de jouwe en wenste dan dat dit moment nooit zou overgaan.

De deur werd ruw opengedaan.'7 minuten zijn om.' 'KAKASHI-SENSEI! BEN JE AAN HET KUSSEN MET ______-CHAN?!' 'Hij was.' zei Temari. Kakashi had de kus verbroken.'Sensei is een pedofiel, dattebayo!' riep Naruto.'Zwijg Naruto, ik zweer dat pedobear je ooit zal achterna jagen.' zei je en ging tesamen met Kakashi de kamer uit en je zette je dan op zijn schoot toen hij neer zat.'Kan dat moment nog verder gaan, op een ander moment?' fluisterde je in Kakashi's oor. Hij knikte.'Bij mij thuis, wanneer je wilt, hoeveel je wilt.' zei hij en grijnsde. Een grijns werd er getoverd op jouw lippen.'Goed om te weten...' zei je en voelde Kakashi's lauwe handen op de jouwe. Je hield ze vast en wenste dat je voor altijd bij hem kon blijven.

~Na een onvergetelijke nacht bij Kakashi @ zijn thuis, bleven jullie voor altijd bij elkaar!~

Sasuke. (13 x uitgekomen)

De Paarse Strik.

Je nam een paarse strik uit de hoed.'Paarse strik? Heb ik hier een chick te pakken?' vroeg je. Je hoorde een kuch en de jongens lachten. Sakura bleef kalm en ragede niet zoals ze vroeger zou hebben gedaan.'Ah, ik heb Sasuke!' zei je toen je hem zag recht staan.'HEY, wie heeft Sasuke hier uitgenodigd?' vroeg Kankurou.'... Kankurou, het is min huis, toevallig.' zei Sasuke.'En sinds wanneer ben jij in Konoha.' '.. Sinds nu?' Als Kankurou nog een vraag stellen wou, nam Sasuke je bij je kraag en sleurde hij je de kamer in. Ino vloekte wat en zei dan dat de 7 minuten ingingen en sloot dan de deur.

Je voelde je altijd ongemakkelijk bij Sasuke. Niet dat je een fangirl was net zoals Ino, maar je kwam niet altijd goed overeen met Sasuke.

'Sasuke, als je niets –' Je voelde Sasuke's adem in jouw hals en kreeg een rilling over je rug.'______-chan... Ik zou alles met je willen doen..' fluisterde hij. Je hoofd werd rood en je hart bonsde als een gek. Je wist niet hoe te handelen, noch te reageren. Hij plantte zijn lippen op jouw hals, wat meteen een kreun opleverde. Sasuke's handen gleden van je schouders naar je onderarmen en staken zo over naar onder jouw borsten. Je armen konden en wouden niet bewegen. Het enige wat je kon en wou doen is je omdraaien. Je draaide je om en plaatste je handen zachtjes op zijn borstkas. Je wou zijn lippen aanraken met de jouwe, maar je durfde niet.'Sasuke... Ik–' Sasuke drukte zijn lippen op de jouwe. Je voelde zijn zachte lippen op de jouwe. Nooit had je gedacht dat het zo ging uitdraaien.. Sasuke verdiepte de kus en maakte ze inniger. Je voelde Sasuke's handen onder je shirtje gaan. Zijn warme handen gleden over je huid. Van je middel naar je buik en zo naar je BH. Hij gleed onder je BH en daar kreunde je. Je voelde hem je borsten masseren, waardoor je meteen roder werd. Sasuke haalde zijn handen vanonder je BH en liet ze op je ribbenkas rusten. Hij stapte naar voor, jij naar achter. Je botste tegen de muur op en daar ging hij verder.

Hij masseerde je borsten en kuste je innig. Je werd alsmaar opgewonder met de seconde. Je handen lagen op zijn borstkas en gleden zo naar beneden en voelde je zijn six pack, waardoor je nog harder bloosde. Je hoorde Sasuke grinniken. Hij verbrak de kus.'Is mijn six pack zo interessant?' 'Six packs zijn sexy...' gaf je blozend toe. Hij grijnsde, greep je vast en trok je dichterbij. Zijn handen waren nog onder je BH, hij masseerde ze nog intenser, waardoor je je luidste kreun gaf. Je beet in het midden van je kreun op je lip om ze te dempen. Sasuke kuste je dan innig en diep.'De 7 minuten zijn... NEVER MIND!' riep Ino toen ze de deur had geopend. Ze sloot ze meteen terug toen Sasuke haar een vieze blik gaf. Je grinnikte.'Je bent echt de ergste.' zei je.'Weet ik, _____.' zei hij en kuste je verder.

~Na een tiental minuutjes in de kamer gezeten te hebben, besloten jullie om naar Sasuke's kamer te gaan en daar verder te doen. En... Jullie leven lang en gelukkig!~

Kiba. (20 x uitgekomen)

De Ivoren Hoektand.

Je nam een ivoren hoektand uit de hoed. Je vond ze maar griezelig.'Van wie is dat... Ding?' vroeg je.'Heck yea! Mijn beurt!' zei Kiba die meteen rechtstond. Je zuchtte. Met zo'n loser in de kamer gaan? Heck no!, dacht je. Maar, veel keuze had je niet dus besloot je dan maar met Kiba die kamer in te gaan.'Kom op Kiba, toon hoe stoer je bent, watje!' riep Naruto. Kiba gaf hem nog een dodelijke blik en stapte weg. Ik hief mijn schouders op en ging de kamer in.'Zeven minuten, beginnen nu!' zei Sakura.

Je zat ergens in een hoek van dat kamertje, niet wetend wat te doen.'Zo...' zei je.'Je weet toch wat de bedoeling hiervan is, niet?' Je schrok, je had nooit gedacht dat Kiba zó dicht bij jou zou staan! 'Dat weet ik al te goed, Kiba, ik ben ni–' Kiba's lippen werden op de jouwe gedrukt. Geschrokken van zijn handeling keek je voor jou uit. Je sloot langzaam je ogen en kuste hem terug. Kiba's handen lagen na een momentje op jouw middel en jouw handen lagen op Kiba's hals. Kiba verdiepte de kus meteen en ging geen tijd verspillen. Hij kuste je innig en ging met zijn handen onder jouw shirtje. Je voelde zijn ruwe, koude handen over jouw huid glijden, zoekend naar zijn doel. Je kreeg een paar rillingen over je rug en voelde dan zijn handen op jouw borsten. Hij masseerde ze, waardoor je de meeste kreunen liet horen. De andere probeerde je te dempen. Kiba kuste je lippen, je wang, je hals en stopte daar. Hij haalde zijn handen van je borsten en nam de zoom van je shirtje. Hij trok het naar omhoog.'Uitdoen.' zei hij. Ik trok mijn shirtje uit. Ik voelde zijn lippen op mijn sleutelbeen en bloosde een dieprode kleur.

Zijn handen gleden van de ene plaats naar de andere plaats op jouw buik. Zijn handen gleden allebei naar boven, naar jouw borsten. Hij kuste je weer innig en diep. Je hijgde en kuste hem terug.'Kiba..' hijgde je. Kiba hijgde ook en plaatste zijn handen op jouw wangen.'Ik hou van je, _____-chan, ik hou echt van je.' gaf hij toe.'Ik ook van jou, Kiba-kun.' zei ik en drukte kusjes op zijn lippen.

De deur ging open. Shino keek ons beiden aan.'Niemand wou de deur openen. Ik veronderstel dat je het weet dat het tijd is.' Een blozende Shino ging vlug weg. Je trok jouw shirtje terug aan en sloot de deur achter jullie dicht nadat jullie uit de kamer kwamen. Iedereen was stil en keek jullie aan.'.. Serieus, Kiba?' vroeg Naruto. Kiba grijnsde.'I'm a sexo mofo, Naruto. Sexier dan jij!' Kiba lachte en nam je mee naar zijn plaats. Hij zette je meteen op zijn schoot en hield je vast.'Ik hou van je..' fluisterde Kiba nog in je oor.'Ik ook van jou..' fluisterde je terug.

~En bij deze, leven jullie lang en gelukkig!~

Gaara. (26 x uitgekomen)

De rode roos.

Je nam een rode roos uit de hoed. Je bloosde al bij de gedachte dat degene waarschijnlijk een romantische type. Je keek rondom je en toonde de roos.'Van wie is deze?' Gaara stond op en je blos werd roder. Je liet de roos terug in de hoed vallen en keek Gaara aan je bijna voorbij liep. Hij stak zijn hand uit naar je.'Kom je?' vroeg hij. Je knikte, nam zijn hand vast en stond dan recht. Hand in hand stapten jullie de kamer binnen.
'Zeven minuten gaan nu van start~!' riep Sakura die de deur dicht deed.

Je had Gaara's hand niet meer vast en je wist niet waar hij zou staan.'.. Gaara?' vroeg je.'Ja?' Zijn diepe en serene stem klonk door de kamer.'Als je niets wilt doen, mij is dat okay.' Ik hoorde geen antwoord meer van Gaara.'_____, ik moet je wat zeggen.' zei hij.'O- Okay..' zei je. Je hoorde voetstappen en ze bleken jouw richting uit te gaan. Je voelde dat je hand werd vastgenomen.'_____, ik... Ik mag jou.. Ik vind je leuk..' zei hij. Je bloosde en wist niet hoe te reageren.'.. Als je niet hetzelfde voelt, snap ik het.. Ik was vroeger een monster en zo–' 'Neen, Gaara,' Je kneep zachtjes in zijn hand.'ik wist niet wat te zeggen, ik was sprakeloos... Maar, één ding moet ik je wel zeggen. Jij... Ik vind je ook leuk, Gaara..' zei je. Je voelde dat Gaara's duim over je hand wreef.'Ik ben blij, _____, blij dat je ook hetzelfde voelt..' Zachtjes drukte jij je lippen op die van Gaara. Je voelde dat Gaara schrok, maar zich erna toch ebrij neerlegde. Hij kuste je zelfs terug. Je verbrak de kus.'Soms zijn gebaren het meest doeltreffende dan woorden.' zei je zachtjes.'Daar ben ik ook mee akkoord.' zei hij en je voelde Gaara's lippen een kusje op je voorhoofd drukken. Je bloosde en glimlachte. Je zette een stap naar voor en omhelsde hem. Hij plaatste zijn handen op jouw rug en liet zijn hoofd rusten op jouw schouder en jij jouw hoofd op zijn borstkas.

Julie hadden je neergezet tegen de muur. Gaara had zijn arm om jou heen geslagen en drukte je dicht tegen hem. Je liet je hoofd leunen op zijn borstkas. Met zijn vrije hand, wreef hij een paar haren uit jouw gezicht en wreef hij met zijn duim over je wang.'______, wil jij mijn meisje zijn?' vroeg hij. Je keek geschrokken op en bloosde een dieprode kleur.'.. J- ja... Ik wil graag jouw meisje zijn, Gaara.' zei je en glimlachte. Hij drukte zijn lippen op de jouwe en jij kuste meteen terug.

De deur ging open en we keken op. Sakura had haar handen in één verstrengeld.'Aaaaaaaaaaaaaahw! Hoe schattig!' piepte ze. Je rolde met je ogen. Gaara hielp je recht en jullie gingen naar buiten. Je had je gezet naast Gaara. Hand in hand zaten jullie naast elkaar en legde jij je hoofd op Gaara's schouder.
'Ik hou van je.' 'Ik ook van jou, _____.'

~En jullie leefden na deze 7 minutes in heaven lang en gelukkig! :3 ~

Neji. (12 x uitgekomen)

De kleien draaikolk.

Je nam een kleien beeldje uit de hoed. Het leek op een draaikolk.'Van wie is deze kleien draaikolk?' vroeg je. Neji stond op en zei:'Die is van mij.' Neji was niet jouw beste maatje. Hij vond je zwak en vond je niet boeiend. Je had hem nu al in geen jaren meer gezien tot vandaag. Hij is veel veranderd, dacht je.
Neji stond bij je.'Kom je?' Je zuchtte. Hij was nog steeds niet een van de geduldigste. Je stond op en volgde Neji tot jullie in de kamer waren.'Zeven minuten beginnen nu! Have fun!' Tenten sloot de deur.

Het was compleet donker en je zag geen hand voor ogen. 'Uuhm.. Okay.' zei je dan.'Is er iets? Als je dit niet wilt doen...' Je keek op en schudde je hoofd.'N- neen, dat is het niet.. Het is gewoon dat ik je al in geen jaren gezien heb, Neji.' 'Ah.. Juist. Je ziet er... Anders uit, ______-chan.' zei hij. Je wou facepalmen, maar hield jezelf tegen.'.. Bedankt, denk ik.' Een onwennige stilte bevond zich en je had zin om ze te breken, maar Neji was je voor:'.. Mag ik, ______?' 'Uuuhm, be my guest..' zei je dan. Je hoorde zachte voetstappen en daarna voelde je Neji's adem tegen je wang. Je draaide naar die richting en voelde dan zijn lippen op de jouwe. Je was verrast dat Neji zo teder zoenen kon. Je plaatste je handen op zijn hals en kuste hem terug.'_-______...' stotterde hij. Je plaatste jouw wijsvinger op zijn lippen.'Shhht... Weet je Neji, soms moet je gebaren tonen om de ander je boodschap te doen laten begrijpen. Woorden zijn mooi en wel, maar de handeling zegt meer...' fluisterde je in zijn oor. Je drukte je lippen op de zijne en voelde dat hij zich meteen erbij neerlegde en jou direct terug kuste. Hij begon de kus te verdiepen, waardoor je een dieprode kleur bloosde.'Neji.. Ik..' hijgde je en werd meteen terug gekust door hem.

Je was tegen de muur beland en hield Neji stevig vast. Hij kuste jou innig en wou meteen verder gaan. Je stopte zijn handen, hijgend keek je hem aan. Hij keek je gelijk terug.'Neji... Dat kunnen wij straks bij mij thuis doen...' zei je. Neji haalde zijn handen weg van je shortje en kuste je dan gewoon diep en innig.

'Zeven minuten zijn om!' Neji brak de kus en jullie keken beide Tenten aan die nerveus glimlachte.'Huur een kamer!' hoorde je Kiba roepen. Neji en jij kwamen uit de kamer.'Wel mensen, wij zijn door. Wij hebben.. Eh... Een belangrijk afspraakje.' Vlug gristen jullie nog jullie spullen uit de hoed en vertrokken jullie meteen naar jouw huis.

~En in jouw kamer hebben jullie een super stomende vrijpartij en blijf je bij Neji je hele leven lang! :3 ~

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?