wie ben jij van avatar boek2

wil je weten wie je bent of niet doe dan deze quiz

Mogelijke uitkomsten

avatar aang (5 x uitgekomen)

jij bent de avatar jij bent de machtigste persoon op aarde jij moet zorgen dat de wereld in balans word gebracht je word gedood in de avatar trance in boek 2 maar katara brengt je terug.

toph (2 x uitgekomen)

jij bent toph je kan heel goed aardsturen en je bent de leermeester van aang.je komt pas voor in boek2 en je kan naar het einde toe van boek2 metaal sturen

sokka (1 x uitgekomen)

jij bent sokka. je hebt geen powers maar voelt je nog steeds geeen buitenbeentje. je hebt een oogje op suki en yue:)

katara (1 x uitgekomen)

jij bent katara en naar boek 3 nog een heel ervaren en sterke watermeester ook. je bent de lerares van aang. en je hebt er ook een oogje op waarschijnlijk is dat ook wederzijds...:)

azula (6 x uitgekomen)

jij bnet azula de zus van zuko en je bnet heel vals valser kan niet je kan blauw vuur sturen en je kan bliksem opwekken ohja je noemt je broer zuzu en je hebt 2 heel goede vriendinnen: ty lee en mai:)

zuko (1 x uitgekomen)

jij bnet zuko eenheel agressief tipe dat zich niet kan beheersen in boek2 veranderd dat allemaal; je vader heeft je 3jaar geleden verbannen.en je hebt een vreselijke zus!

ty lee (9 x uitgekomen)

jij bent ty lee de vriendin van azula en mai. als jij een paar stoten uitdeeld lig je binnen een paar seconden neer. je hebt een oogje op sokka maar dat is niet wederzijds:)

mai (12 x uitgekomen)

jij bent mai en werpt met messen je bent een soort gothic en verveelt je constant, vind bijna alles lelijk.je hebt al van kleinsafaan een oogje op zuko...

niemand (10 x uitgekomen)

jij bent niemand

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?