Met wie van 1D zou jij een date krijgen?

Ben jij een Directioner? Hier kom je erachter met welke boy van 1D jij een date zou krijgen.

Je bent op weg naar het concert van One Direction, samen met je vriendin zit je in de auto. Na heel veel zeuren had je moeder het eindelijk goedgekeurd. Je vriendin zit je met een grote grijns aan te kijken. "Wat is er nou? Je zit al de hele tijd zo te grijnzen." zeg je een beetje geïrriteerd. Die irritatie verdwijnt al snel wanneer je vriendin je verteld dat ze backstage kaartjes heeft weten te regelen. Wat!? Jullie gaan gewoon One Direction ontmoeten! Eindelijk komen jullie aan bij het gebouw, in het echt is het nog groter.. Zenuwachtig loop je naar binnen, waar jullie op je plaatsen gaan zitten. Na een paar minuten wachten komen de jongens oplopen. Jullie beginnen spontaan te gillen. Na het concert worden jullie opgehaald door de bewakers die jullie meenemen backstage, waar de jongens al klaar zitten. Één ding weet je zeker, dit gaat de mooiste dag van je leven worden.

Mogelijke uitkomsten

Zayn (58 x uitgekomen)

Een beetje zenuwachtig staan jullie in de deuropening. Zayn komt naar jullie toe gelopen en kijkt jou glimlachend aan. "Jullie mogen wel gaan zitten hoor, we bijten niet." zegt hij grijnzend. Jij glimlacht en gaat dan op de bank zitten, waarna hij naast je komt zitten. Iedereen praat gezellig met elkaar en het wordt al wat later. Niall, kauwend op een snoepje grijnst al naar Zayn en jou. Je kijkt hem vragend aan waarna hij zijn keel schraapt om iets te zeggen. "Laten we Truth or Dare gaan doen!" zegt hij enthousiast. Iedereen stemt in en Harry begint. "Oké. Niall, Truth or Dare?" vraagt hij glimlachend. Niall denkt even na maar heeft dan toch zijn beslissing gemaakt. "Truth." zegt hij. Harry vraagt of Niall een relatie heeft, Niall schud zijn hoofd. Daarna is Niall aan de beurt, hij grijnst. Je snapt niet waarom maar wacht gewoon af. "Zayn, Truth or Dare?" vraagt hij met een rare twinkeling in zijn ogen. Zayn twijfelt geen seconde en kiest meteen voor Dare. "Oké, zoen (jouw naam) voor minstens 10 seconden lang." Je kijkt hem dankbaar aan. Dat was dus zijn plannetje geweest. Langzaam draai je je om naar Zayn, die je twijfelend aan kijkt. "Wil je dit wel?" vraagt hij onzeker. Je knikt langzaam, opdracht is opdracht. Langzaam buigt hij zich voorover, waarna jullie lippen elkaar raken. Er lijkt iets te ontploffen vanbinnen, het is vuurwerk. Na 10 seconden laat hij langzaam je lippen los, het was geweldig. Waarom waren 10 seconden zo snel? Een beetje teleurgesteld kijk je hem aan, waarschijnlijk vond hij het toch niet fijn. De tijd is om, jammer genoeg. Heel erg blij lopen jullie weg, waar de moeder van je vriendin jullie al staat op te wachten. Als jullie in de auto zitten, geeft je vriendin je een briefje.

Je was geweldig,
Can we do it again?
x Zayn.
(Telefoonnummer)

Harry (69 x uitgekomen)

Als jullie de kamer binnenkomen zitten alle jongens al klaar, je glimlacht naar ze en ploft uiteindelijk maar naast Harry neer. Stiekem heb je een crush op hem, maar je weet ook dat het nooit iets gaat worden. Hij is beroemd.. Harry schuift dichter naar je toe en schenkt je een cheeky knipoog. Goh, wat een verassing. 'Harry, the flirt one.' Dat doet hij vast bij iedereen. Na een beetje gepraat te hebben met de jongens gaan Louis, Niall, Zayn, Liam en je vriendin even weg. Je begrijpt er niks van en kijkt Harry vragend aan. Hij bijt zenuwachtig op zijn lip en schuifelt ongemakkelijk heen en weer. Wat zou er met hem aan de hand zijn? Harry die zenuwachtig is, dat komt ook niet vaak voor. "Euhm.. Ik moet je iets vertellen." begint hij zijn verhaal. Je kijkt hem lief aan en schenkt hem een lieve glimlach. "Ik vind je.. leuk." zegt hij zacht. Dé Harry Styles vindt jou leuk? Je kan het haast niet geloven, hij is al die tijd al je favoriet geweest en nu vindt hij je gewoon leuk. "Ik jou ook Harry, heel erg." zeg je zacht, waarna hij dichter naar je toe schuift. "Ik dacht dat je Zayn leuker vond." fluisterde hij in mijn oor. "No, you're my favorite." zeg ik zacht. Hij buigt zich langzaam voorover en vrijwel meteen voel je zijn lippen op de jouwe. Jullie lippen bewegen perfect op elkaar. Na een tijdje stopt hij de kus en opent hij zijn mond om iets te vragen. "Would you be my girl?" vraagt hij glimlachend, de fonkeling in zijn ogen is uiteraard niet te missen. "Ja." zeg je met een glimlach van oor tot oor. Je dag kan niet meer stuk.

Liam (93 x uitgekomen)

Vrolijk kom je de kamer binnen. Je hart staat even stil als je Liam ziet zitten, net zo sexy als altijd. Maar je moet eerlijk toegeven, in het echt is hij nog knapper. Liam glimlacht kort naar je. "En wie mogen deze prachtige dames zijn?" vraagt hij aan jullie, maar hij kijkt vooral jou aan. Jullie zeggen jullie namen en nemen plaats op de bank. Jij naast Liam en je vriendin naast Niall. Omdat jullie met zoveel zijn en er maar 2 banken zijn, zitten jullie dicht tegen elkaar aan gedrukt. Stiekem vind je het helemaal niet zo erg, je geniet van Liam's lichaamswarmte. Na even gepraat te hebben vindt Niall dat het wel tijd is voor chips. Je glimlacht om hem, in het echt is het nog schattiger als hij honger heeft. Liam zag dat ik glimlachte en kijkt even bedrukt. "What's rong?" vraag je zacht, zodat alleen hij het kan horen. "Je vindt Niall leuk, is het niet?" vraagt hij een beetje teleurgesteld. Wat wil hij hiermee bereiken? "Ik vind hem leuk, als vriend." fluister je zacht. Een glimlacht siert om zijn lippen. Hij staat op om drinken te halen. "Willen jullie ook wat cola?" vraagt hij glimlachend. Iedereen knikt en even later komt Liam terug met een paar blikjes cola. Hij overhandigt je een blikje en je ziet een kleine fonkeling in zijn ogen. Dan valt het je op dat er een briefje op je blikje zit. Je bekijkt hem. I like you. x Liam staat erop. Je kijkt Liam glimlachend aan, terwijl hij zijn ogen neer slaat. Je schuift dichter bij hem en slaat je arm om hem heen. "Don't worry, I like you too." zeg je zacht. Hij kijkt je verbaasd aan, maar die verbazing maakt al gauw plaats voor blijdschap. Je buigt je voorover en plant je lippen op die van hem. De anderen kijken jullie raar aan, maar dat maakt jullie niks uit. Jullie zijn alleen nog maar met elkaar bezig.

Louis (43 x uitgekomen)

Nadat jullie het heel gezellig hebben gehad met zijn allen, zitten Louis en jij nog alleen in de kamer. De rest heeft 'dingen' te doen. Met een twinkeling in zijn ogen komt hij dichter bij je zitten. "Nu is het alleen wij tweeën." zegt hij vrolijk. Je grinnikt om zijn gedrag, het lijkt wel alsof hij altijd vrolijk is. Je slaat je arm om hem heen en schuift nog iets naar hem toe. "Je bent echt schattig Lou." zeg je lief. Op zijn wangen verschijnen blosjes, wat hem nog schattiger maakt. "Ik ken je nog maar net, maar het lijkt alsof ik je al heel mijn leven ken." vertelt hij tegen jou. Wauw, dat had je niet verwacht. Hoeveel mensen gebeurd dit? 1 op de 1000 misschien? "Dat is lief." fluister je zacht. Hij glimlacht naar je en twijfelend brengt hij zijn hoofd dichter naar dat van jou. Twijfelend of hij het wel of niet moet gaan doen. Je kijkt hem aan en knikt. Dan drukt hij voorzichtig zijn lippen op die van jou. Jullie lippen bewegen synchroon, het lijkt alsof het nooit anders is geweest en je hart staat op ontploffen. Na de kus kijkt Louis je lief aan. "Would you be mine?" vraagt hij zacht. Dat laat je je geen twee keer vragen. "Ofcourse." zeg je vrolijk, waarna je hem weer kust. In de avond spreken jullie weer af en jullie hebben een geweldige avond.

Niall (130 x uitgekomen)

Jij en je vriendin komen de kamer in, alle jongens zitten op de bank. Maar voor jou een in het speciaal. Niall Horan, hij zit met een koekje in zijn hand op de bank en kijkt je nieuwschierig aan. Waarschijnlijk omdat hij je nog nooit had gezien. Of gewoon uit interesse. De jongen waar je al heel lang een crush op hebt, je mag hem eindelijk ontmoeten. Niall klopt met zijn hand op de lege plaats naast hem, als teken dat jij daar mag gaan zitten. Glimlachend ga je op de bank zitten terwijl je uit je ooghoeken naar hem kijkt. "Straks hebben we nog een liedje die we gaan doen als afscheid. Jullie mogen de vip-plaatsen, als jullie willen." legt Niall uit. Jij en je vriendin knikken heftig, ook nog vip-plaatsen! Dankbaar kijk je Niall aan, die niks anders doet dan glimlachen. Na een tijdje gepraat te hebben is het tijd voor het afscheidslied. Jullie lopen naar de plekken die jullie aangewezen hebben gekregen en gaan zitten. Na een paar minuten wachten komen eindelijk de jongens het podium op. Niall glimlacht naar je vanaf het podium, hij had je dus al opgemerkt. Je voelt dat je begint te blozen en na een paar seconden beginnen ze 'What Makes You Beautiful' te zingen. Glimlachend kijk je toe. Je hebt niet opgemerkt dat Niall naar je toe is komen lopen en zijn hand naar je uitsteekt. Blij pak je zijn hand vast, waarna hij je meeneemt het podium op. Hij zingt het lied voor jou. Aan het eind van het lied begint Niall te praten. "Dit meisje is heel belangrijk voor me geworden, en ik heb een vraag voor haar." Begint hij zijn verhaal. Ik kijk hem nieuwsgierig aan. "(Jouw naam) Wil je mijn meisje zijn?" vraagt hij met een fonkeling in zijn ogen. "Ja!" zeg ik blij. Hij buigt zich voorover en drukt zijn lippen op die van jou.

Statistieken

Statistieken

Reageer (28)

  • Lettertypes

    Naauww Liam, i don't like Liam... Nee ofcourse vind ik hem wel leuk hoor! (A) Maar ik had liever (H) Harry (H) gehad :)

    1 decennium geleden
  • SabrinaDijkhuiz

    Nialler^_^

    1 decennium geleden
  • 55marente55

    Louis :D

    1 decennium geleden
  • TheFeather

    Our sweet daddy directioner <3

    1 decennium geleden
  • LovingLilly

    hell yeah liam xD (H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?