vind ik jouw een engeltje van een meisje ?

Ben jij een meisje dat ik beschouw als een engel van een mens , iemand die ik zou willen ontmoeten in het leven :P Iemand waar ik alles voor zou doen! (quiz ter eren en geinspireerd door een vriendin van mij die een echt engeltje is op de wereld MERCIKES :) )

Mogelijke uitkomsten

Ik vind jouw een echte engeltje (316 x uitgekomen)

Ik vind jouw zoooooooooo lief en schattig en mooi !!!! Jij bent theminsten nog echt super lief en ik zou zo veel geven om mensen als jouw te leren kennen :$ Jij bent zo het type meisje waar ik op verliefd op wil worden omdat je altijd jezelf probeert te zijn en ik dat zo mooi vind! Jij geeft echt om andere mensen en staat klaar voor iedereen om hun te helpen met alles wat ze maar willen :P Vergeet nooit hoe lief je bent want tegenwoordig zijn er zo veel mensen die dingen doen om te inpresioneren en proberen stoer te doen ! En als je denkt dat je uiterlijk echt erg is , dat kan niet want als je vanbinnen zo mooi bent als je bent dan zet dat zich direct ook voort vanbuiten en zullen de echte , romantische en lieve jongen jou ooit wel opmerken als ze dat al niet gedaan hebben ^^

Ik vind jouw niet echt een engeltje (55 x uitgekomen)

Ik vind jouw niet direct een engeltje , maar dat betekent niet dat je het niet bent , ligt ook aan mijn vragen en alles ! En bovendien is het ook mijn mening hé ! Maar mijn advies is blijf jezelf en probeer zo lief te zijn als het gaat ! Niet dat je dat nu niet bent maar ik heb echt een HEEL moeilijke mening over wie engelstjes zijn in het leven :P mss ben jij wel gewoon een super plezant lief meisje maar dat was niet genoeg om bij mij een engeltje genoemd te worden ;)

Jij bent een BITCH (12 x uitgekomen)

sorry maar jij hangt soms de bitch uit , probeer gewoon jezelf te blijven en dan komen er ook mensen die jouw graag hebben en kan je ook bevriend met mensen worden! nog eens sorry !

Statistieken

Statistieken

Reageer (101)

  • Wolflover_

    engel

    6 jaar geleden
  • Meride

    Engel
    Leuke
    Quiz
    Geeft je moed en ook zelfvertrouwen

    9 jaar geleden
  • HolyHouda

    Een engel :)

    9 jaar geleden
  • Luckey

    jij vind mij een echt engels XP

    1 decennium geleden
  • Newa

    een engeltje, echt een super leuke quiz!!!
    mag ik vragen of je een jongen of een meisje bent?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?