powerpuff girls

op wie lijk jij van powerpuff girls

Mogelijke uitkomsten

blossem (6 x uitgekomen)

Blossom is de leidster en de slimste van de drie. Ze heeft lang, oranje haar met een rode strik en een haarclipje in. Zij is de "roze" Powerpuff door haar roze oogkleur en bijpassend jurkje.

Blossom is iemand die de situatie het snelst onder controle heeft, en dus het minst snel in paniek raakt en bij de feiten blijft, ze is dus ook het minst kinderachtig, al waren er genoeg momenten dat ze zich net zo gedraagt als Bubbles en Buttercup. Blossom houdt het meest van boeken lezen en leren.

buttercup (6 x uitgekomen)

Buttercup is agressief en niet erg lief .Ze lijk niet veel op het perfecte meisje maar is een goede hulp voor de stad. Ze heeft kort zwart haar, groene ogen met daarbij weer een bijpassend jurkje.

Buttercup kan, door haar agressie, gezien worden als de sterkste, maar het is ook zo dat Buttercup aardig stom is (niet zoals Bubbles, aangezien Bubbles "kinderlijk" stom is) en er dus gewoon voor gaat zonder plan of strategie, zoals Blossom dat doet. Daardoor doet ze vaak maar wat, dat meestal wel effectief is. Nog steeds kijkt Bubbles wel naar haar op.

bubbles (10 x uitgekomen)

Hoewel de Powerpuff Girls alle drie op hetzelfde moment "geboren" zijn, kan Bubbles gezien worden als de jongste van de drie.

Bubbles is kinderachtig en makkelijk bang te maken, maar ze is lief en heeft respect voor alles om haar heen. Ze heeft blond haar met twee staartjes in. Zij is de "blauwe" Powerpuff door haar blauwe oogkleur en bijpassend jurkje.

Bubbles is over het algemeen het makkelijkste te verslaan in een gevecht en zou dus het zwakste zijn, ook al was er in een aflevering bewezen dat Bubbles waarschijnlijk zelfs de sterkste zou zijn. Maar haar liefelijke karakter weerhoudt haar ervan om keihard voor te gaan als Buttercup. Ze houdt het meeste van dieren en tekenen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • OwaranaiYume

    hehe bubbles
    keek vroeger powerpuffgirls
    bestaat et eiglijk nog?

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    blossem

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?