One Direction Match ;D

Je ziet het al aan de titel,... welke 1D boy het beste bij jou past.
(ik maak deze quiz opnieuw omdat de vorige is mislukt :$)

Mogelijke uitkomsten

Liam Payne! (10 x uitgekomen)

Jij past het beste bij Leeyum, daddydirection :D
jullie zijn waarschijnlijk allebei verlegen, schattig en ook lief. Toch vind Liam dat meisjes de eerste stap beter bij hem kunnen beginnen want hij durft dat niet en vind het fijner als jij het doet..
Jij en Liam.. zie je het al voor je :P?

Jullie lopen over het strand, hand in hand.

Hello Beauty, hoor je liam verluisteren in je oor. "Hoi Liam.." zei je verlegen. "You have so beautiful eyes and you are so pretty.." Je voelde het aan komen.. Je zei; "Thank u Liam.. you too.." Liam merkte dat je het moeilijk had, dus hij vroeg; "what's wrong with u, babe?" Nothing, nothing i'm shy you know.." zei je zachtjes. Liam zei; "Yeah but thats very cute Y/N" Je keek hem recht in de ogen aan, Liam jou ook. Hij zei; Let's go in the sea.." Jij zei; "Okay love" Zei je.

Even later zaten jullie te stoeien en eindigden uit op een heel water gevecht..
Je mag zelf afmaken wat er zal gebeuren.. (ZOENEN) is de tip :P

Zayn Malik! (9 x uitgekomen)

Ahw, jij en Zayn echt cute together. Samen voor de spiegel staan.. Je zelf betuttelen.. Elkaar complimentjes geven..
haha precies jullie ding! Zayn en jij zijn wel een perfect stel samen ^^.

Jij en Zayn liepen over straat, langs de gamecenter. Zayn wilde eigenlijk erin gaan, maar hij wist dat jij dat niks zou gaan vinden. Zayn zei; kom we lopen maar door. Jij vond dat natuurlijk wel goed :D. Jaja, toen kwamen jullie aan bij de bioscoop. de film die jullie uit gingen kiezen heette; "(Mag jezelf bedenken)". Super romantische/actie/enge/trieste film! Jullie zaten achteraan in de vip plaatsen. Je vond het een beetje te, te erg de film en je gilde iets te hard.. Alle mensen keken om. Zayn zei tegen jou fluisterend: "Schatje je hoeft niet bang te zijn je hero is hier!" En hij ging met zijn arm om je heen, en met zijn andere arm hield hij je hand vast.
Voor jullie het wisten keken jullie de halve film geen eens.. Of jullie zaten te giebelen of elkaar te kietelen, of mensen hun uiterlijk te beoordelen..
Maar toen kwam dat ene momentje! (mag je zelf ook wel bedenken,, TIP: ZOENEN) :PPP

Harry Styles! (8 x uitgekomen)

Jij en hazza.. zie je het al voor je?? lekker romantisch bij elkaar thuis.. jij zit aan zijn mooie krulletjes.. hij kijkt naar je mooie stralende glimlach en twinkelende ogen.. hhaha precies wat jullie zouden doen! :D

Harry zat alleen in de icecream shop, hij was niet echt blij.. Hij miste jou! Maar je kwam toen ook binnen omdat hij jou had gesmst/gewhappt/gepingt om te komen.. Harry riep door de icecream shop: Y/N !! JE BENT ER! Je zei; Ja, voor jou doe ik alles! Harry's gezicht was zo blij geworden en vrolijk dat je hem bijna moest uitlachen hoe schattig hij wel niet was op dat moment(nou ja, eigenlijk altijd maar dit was een uitzondering)... Harry zei; "Werk even met mij mee.. Doe deze blinddoek om en ik begeleid je de weg naar mijn verrassing voor jou!" Je kon niet stoppen met glunderen en zei; "Oke Harry ik zal het doen.. Ik ben nu al zo nieuwsgierig heb bijna geen geduld!". En jullie kwamen aan in het park vlakbij de bosjes, waar bijna niemand julie kon zien. Harry zei lachend; "DOE JE BLINDDOEK MAAR AF EN TADDAA!!" OMG ZO MOOI HARRY! WAUW! je bent zo romantisch :D.. Harry zei: "dat weet ik toch baby ;)" Ga maar zitten en pak maar wat.. Ik moet even een boodschapje doen.. haha die Harry toch, dacht jij alleen maar.
Harry kwam terug maar jij hoorde hem niet aanlopen.. Hij sprong zo op je en hij zei; BOEE Y/N ben ik weer schatje! harry kietelde jou en jullie kwamen maar niet bij van het lachen..
het was alweer 7 uur 's avonds het ging allemaal zo snel.

Harry? ik moet naar huis denk ik, zei jij met een sip gezicht. Hij zag aan je dat je echt niet weg wou gaan. Wacht even, zei harry. Hij pakte je hand vast en zoende je.

Niall Horan! (11 x uitgekomen)

hihi, Niall en jij zijn zo vrolijk samen :D lief stelletje zo, je ziet het zeker helemaal voor je dat niall door je haren gat met zijn hand en zegt; "wat ben jij toch mooi". Jullie zijn toch een tikkie verlegen maar jullie komen heus wel los, soms wel eens voor de grap een grote boer laten en dan met zijn 2en in een deuk liggen!

Niall belde je op hij zei; "Y/N ik mis je, zullen we samen uit eten? ik hoop dat je wilt. Dan kunnen we elkaar eindelijk weer eens zien na 2 maanden! Ik heb een heel diner voor je geregeld, lijkt je dat wat?? Je kon het niet geloven wat hij zei en dat hij jou niet is vergeten na 2 maanden! Je zei natuurlijk: Ja, lijkt me een leuk plan wat lief van je Niall! Oke ik zie je dan lieverd kusje love you, zei niall. Je zei; Love you too boo.

In het restaurant waren jullie ook wel verlegen maar daarna stortte jullie op elkaar in, en vroeg weer hoe het met elkaar ging en alles, jullie hoefden er niet veel van op te pikken, want de romantische lucht was er al!! Wauw, Y/N nooit geweten eigenlijk dat jij zo, zo mooi bent! Je begon te blozen. Niall zei: Geef niks ik weet wel waarom je niet reageerd.. Nou, ik vind dat jij de mooiste ogen heb, en ik kan me niet voor stellen een leven zonder jou, Niall! Zei je. Niall vond het zo lief wat je zei, hij ging je hand vast houden met beide handen en zei: We kwamen hier voor een leuk etentje, tenminste dat dacht jij. Maar mijn plan is goed gelopen,.. hij gaf je een roos en zei: hierbij wil ik zeggen dat ik zoveel van je hou!! Ik kan ook niet zonder jou, hoe dan ook,.. Ik wil bij je blijven voor altijd.. Jij geloofde er echt niks van en je kwam niet uit je woorden.. Ik.. ik.. maar.. uhm.. Niall zei; Shht.. Stil maar.. en toen gingen jullie zoenen..

Louis Tomlinson! (11 x uitgekomen)

Jij en Louis zijn hardstikke voor elkaar bestemd. jullie kunnen tegen elk grapje... Want jullie maken zelf de meeste kabaal bij elkaar. En zie jij het je al voor je, jij en Louis samen zwemmen, in een zwembad, bubble bad of wat? Jaqquizie (weet niet hoe je dat schrijft) of zie je elkaar beter bij hem thuis samen gamen?...

Jij en Louis gingen samen naar het zwembad het was warm buiten iets van 27 graden dus het buitenbad was ook open. Jullie hadden afgesproken dat jullie elkaar tegen kwamen bij de kluisjes. Maar jij faalde een beetje.. je gleed uit voor Louis zijn neus. Hij lachte in 1x keihard, maar vroeg meteen gaat het met je, moet ik je helpen? ach was ik dat maar die viel haha! Je vond het echt te erg, maar moest er ook wel weer over lachen. Ja uh.. het gaat, zei je half snikkend met een blauwe plek op je knie. Louis wou meteen naar het buitenbad, maar jij vond dat niet zo'n goed plannetje. Louis en jij gingen naast elkaar zwemmen, en gingen wat kletsen.. Jullie waren zo wat de enige in het zwembad omdat andere naar de nieuwste zwembad gingen, maar jullie vonden dat wat te druk.

En jullie gingen ook van de glijbaan af, je durfde niet.. toen duwde louis jou die glijbaan af.. en hij ging er meteen achteran zodat je bijna op zijn schoot zat.. Je voelde je heel heet van binnen omdat louis, jou crush zo lief tegen je deed en zo funny was. Jullie gingen naar het buitenbad. Hij zei: Je bent echt mijn schatje! en hield je hand vast toen jullie samen naar het buitenbad liepen. Jij zei: Jaja, bewijs dat maar eens! hij zei: Oke kom maar! je zat op zijn schouders en hij gooide je het water in. Jullie lagen echt in een deuk! louis zei: Hey Y/N wil je nog een x moppie!? je zei; oke...... Maar toen gaf hij jou een onderwater zoen...

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?