wat voor make-up stijl heb jij?

Van subtiel over Electro en girly tot Emo!
make-up stijlen genoeg!
alleen... welke past bij jou?

P.S. doordat ik een klein probleempje heb met de foto's te uploaden zet ik ze hier. De naam staat er boven, als je wilt weten wat nu precies je stijl is moet je effe scrollen ;) sorry daarvoor!


ELectro Fun




Girly




Retro / Cannes style




Subtile




Emo Girl




Cool and Sturdy

Mogelijke uitkomsten

Electro Fun (8 x uitgekomen)

jij houd van felle kleuren en originele manieren om je make-up te laten knallen! Waarom anderhalf uur je gezicht plamuren om nadien te zeggen "ik hoop dt niemand ziet dat ik anderhalf uur voor de spiegel heb gestaan"? Let it shine!

Emo girl (6 x uitgekomen)

jij houd van donkere make-up. Black eyes, red lips. in de meeste gevallen ben je een Emo of een gothic girl. Het is cool dat je je duistere zelf laat uitschijnen door donkere make-up en kleren te dragen, respect daarvoor!

Girly Beauty (7 x uitgekomen)

jij houd van jezelf heel meisjesachtig op te maken en om te kleden. Al diegene die alleen maar uberfelle kleuren dragen of juist extreem veel zwart op hun ogen vind je mensen die snakken naar aandacht. Jij wilt niet zo extreem hard opvallen, maar je wilt ook niet over het hoofd gezien worden. Goed gedaan!

Retro Girl from Cannes (58 x uitgekomen)

Cannes-stijl is nu (zomer 2013) helemaal hip! Rode lippen en bescheiden oogmake-up, ook jij volgt de trend. Met deze stijl kun je ook veel richtingen uitgaan: classy met een donkerkleurig jurkje, girly met een rood rokje, een leuk T-shirt en lange oorbellen of stoer met jeans. je bent iemand die zich elke dag wel iemand anders voelt en niet zoveel zin heeft om zich aan één stijl vast te pinnen. Goed idee!

Subtile (29 x uitgekomen)

jij vind make-up wel tof, omdat je er allerlei niet-graag-geziene dingen mee kunt wegtoveren en wel-graag-geziene dingen kunt laten stralen, maar daar houd het op. jij vind het een beetje overbodig om 20 kilo schmink op je gezicht te smeren om er dan 'funky', 'emo' of 'cool' uit te zien. Leuk!

Cool and Sturdy (11 x uitgekomen)

Smokey Eyes, niemand ontkomt eraan, ook jij niet! je bent het stoerdere type. Voor jou geen babyblauwe oogschaduw en rozerode lipgloss'jes, maar echte Smokey Eyes en lipstick!! Fun!

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • TheCompanion

    Retro Cannes! Yeah! :D

    1 decennium geleden
  • blankendaal

    Electro Fun(flower)

    1 decennium geleden
  • Fennec

    Girly, maar Retro en Subtile passen meer bij mij. Roze lipgloss of stick staat mij echt niet...

    1 decennium geleden
  • Blubbieblub

    Emooo, nouja klopt wel aardig. Maar ook wel skatergirl.

    1 decennium geleden
  • Tragically

    Retro / Cannes style

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?