Ben jij een echte Harry Potter-fan?

De laatste tijd hebben de vele Harry Potter-fanficties plaats gemaakt voor de One Direction-fanficties en dat is natuurlijk ontzettend jammer! Juist door die vele fanficties kon je zo goed weer teruggaan naar die magische wereld! Ik heb een poging gedaan om je in mijn verhaal weer mee te voeren naar deze fantastische wereld. Mijn verhaal loopt gelijk met de verhalen van Harry Potter, klopt tot in de puntjes met het boek (ja, ik heb het boek erbij als ik een stuk schrijf) en brengt je daardoor weer helemaal terug in dat Harry Potter-gevoel dat te veel mensen moeten missen!

Maar, om mijn verhaal te kunnen lezen, moet je toch wel een echte fan zijn. Daarom hierbij enkele vragen die je toch MOET weten om jezelf een Harry Potter-fan te noemen...

Mogelijke uitkomsten

Ja, jij bent een echte fan! (129 x uitgekomen)

Jij bent een ware Harry Potter-fan! Jij weet alles over Zweinstein, haar leraren, haar leerlingen, haar geschiedenis, haar verhaal... Het liefst zou je dan ook zelf een tovenaar of heks zijn! Jij kunt met een gerust hart een kijkje nemen bij mijn verhaal, ik weet zeker dat het je zal interesseren!
http://www.quizlet.nl/stories/109280/de-geboren-dooddoener-harry-potterstory/

Renzo is een jaar jonger dan Harry Potter. Hij is geboren op de dag dat de Heer van het Duister is verdwenen. Zijn ouders zijn de grootste volgelingen van Voldemort en omdat hij geboren is op de dag dat hun heer verdwenen is, zien ze hem als een vervloekt kind. Daarom besluit Jenny hem op te voeden als een groots dooddoener, die Voldemorts taak weer mag oppakken omdat hij verdwenen is.
Renzo is maar een verlegen jongetje en neemt de ideeën van zijn ouders klakkeloos over. Zijn karakter klopt echter niet met zijn ouders' ideeën en hij begint zich steeds meer tegen hen afzetten. Die "verschrikkelijke Harry Potter" is niet zo verschrikkelijk en die "geweldige Voldemort" is niet zo geweldig. Maar voor wie kiest hij op het heftigste punt van de strijd?

Lees de boeken eerst nog maar een keer! (70 x uitgekomen)

Heb jij alle boeken gelezen? Heb jij alle films gezien? Het lijkt er niet op! Ga eerst de boeken maar eens lezen, want op deze manier kun jij mijn verhaal niet lezen! Jij mag je (nog) geen ware Harry Potter-fan noemen. Lees de boeken eens goed door (geloof me, je hebt ze snel uit) en doe de quiz nog een keer. Zeker weten dat je beter scoort!

Statistieken

Statistieken

Reageer (25)

  • Fadedd

    Raar

    8 jaar geleden
  • KarmaBitch

    pfff moeilijk om te maken als je dyslectisch bent O.O gelukkig is het goed gegaan XD

    9 jaar geleden
  • Lorem

    Dit waren wel erg overdreven diepzinnige vragen. o.o Best moeilijk...

    9 jaar geleden
  • FroIIo

    Grote fan, maar ik moest echt wel nadenken want er waren zo veel opties!

    9 jaar geleden
  • Meride

    Kijk echt waar deze stomme quiz is niet juist ik ben grote fan en die zegt dat het niet juist is omh

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?