Wat voor schooltype ben jij?

Wat voor een soort Leerling ben jij...? Doe de test!

Mogelijke uitkomsten

Nerd (44 x uitgekomen)

Jij bent een Nerd! School gaat (denk jij) voor alles en je geeft al je vrije tijd ervoor op. Maar je mag best eens leuke dingen doen! Jij leert namelijk dag en nacht, en jij moet je pillen innemen wanneer je je werk niet af hebt, want dan ga je hyperventileren.

Vriendentype (171 x uitgekomen)

Jij vindt wat je vrienden hebben gedaan in het weekend belangrijker van wat de wortel van 8 is gedeeld door 2. Vrienden is alles voor je, waardoor je het meestal een beetje té gezellig maakt in de les. En dat gaat ten koste van je school.....o.O'

Doe-alsof-je-thuis-bent-type (13 x uitgekomen)

Opzich vindt jij school wel leuk, maar je bent het gewoon een beetje zat, dat gezeur van die leraren enzo... Meestal is het klaslokaal voor jouw net een woonkamer, en ontbijt je daar weleens, en ga je soms als de les niet boeiend is er slapen op een hoopje boeken.

Schoolloos (11 x uitgekomen)

Jij bent schoolloos! Spijbelaar dat je bent! Meestal als jij op school komt, heeft de concierge altijd al een te-laat briefje voor je klaar liggen, want je komt toch altijd te laat. Tenminste, als je wel op school komt. Meestal bepaal jij zelf hoe laat jouw eerste lesuurtje begint. Jij vindt je nachtrust namelijk belangrijker dan die saaie wiskunde lessen!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • BillWemel

    Nerd.....
    Klopt wel hoor.
    (nerd)

    8 jaar geleden
  • CHILIPEPER

    ik was ook vrndn type klopt niet ik eet veel liever(A)(doeg)

    1 decennium geleden
  • ughu

    Whahaha ik ben schoolloos. XD

    1 decennium geleden
  • Novic

    hmm vrienden typen... klopt niet echt ik ben een ''I don't gif a fuck'' type. ik vind school prima maar ik haat al die kinderen.

    1 decennium geleden
  • xkissx

    vriendentype

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?