Heb jij een eetprobleem?

Meer dan 100.000 meisjes tussen de 12 en 18 jaar, kampt met een eetstoornis. Nu het wel bekend is dat er op Quizlet veel jongeren zitten van die leeftijdsgroep, wil ik jullie vragen om deze Quiz even te doen. Het is niet voor school of een andere plek dan Quizlet. Gewoon om jezelf duidelijk te maken wat je van je lichaam denkt.

Mogelijke uitkomsten

Geen eetprobleem. (326 x uitgekomen)

Jij hebt geen probleem. Jij houdt van eten, of vind het niet erg om het te eten. Meestal vind je het ook belangrijk om gezond te leven, en anderen gezond te zien.

Het probleem hier is dat je net teveel eet. 0.0 (55 x uitgekomen)

ETEN! FOOD!
Het maakt jou niet uit hoe het eruit ziet, zolang het maar smaakt en in jouw mond terecht komt.

Licht eetprobleem. (233 x uitgekomen)

Je houd niet van eten, dat is duidelijk. Toch eet je het meeste, of alles, op van wat je opgediend krijgt maar hebt achteraf een schuldgevoel. Let toch maar op want als je je blijft schuldig blijft voelen kan dat wel een tot een ernstig eetprobleem en dat is niet wat we willen.

Eetprobleem (39 x uitgekomen)

Jij hebt duidelijk geen zin in eten. Elke calorie is teveel en je doet er veel, wellicht alles, aan om deze ervan af te krijgen. Je cijfer op de schaal is altijd te veel en altijd wil je afvallen. Je bent er erg veel mee bezig en haat het om magere mensen te zien.

Statistieken

Statistieken

Reageer (73)

  • Faiding

    Deze quiz is wel een beetje tricky want mensen die herstellende zijn van een eetstoornis denken vaak dat hun probleem nep is en dat ze het niet hebben, terwijl het wel degelijk ernstig is. En als ze dan bij deze quiz krijgen dat ze geen eetprobleem hebben kan heel hard aankomen. Ik weet dat dit niet helemaal realistisch is bla bla, maar misschien kun je in de beschrijving daar iets van zeggen. hier spreekt een ervaringsdeskundige

    9 jaar geleden
  • porselein

    ik vind deze quiz eigenlijk niet kunnen :/

    1 decennium geleden
  • Lusk

    Te veel eten. :$
    Valt wel mee toch ^^

    1 decennium geleden
  • Chuckles

    Lichte?

    1 decennium geleden
  • SexyyStyles

    Mensen zeggen altijd dat ik Anorexia heb :$ BUT I LOVE FOOD!!!!!!!
    XxX me <3 :*

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?