Tot welke groep uit Estorix behoor jij?

In de wereld Estorix leven mensen en elven langs elkaar, totdat er een enorme verschuiving in de macht plaatsvindt. De elvenkoning Ethmordon wil zijn rijk verder uitbreiden en verdringt daardoor de mensen uit hun eigen thuisland. Door deze actie zijn er een aantal individuele groepen binnen de elven en mensen ontstaan. Vind met deze quiz uit tot welke groep jij hoort!

Mogelijke uitkomsten

Vriad (36 x uitgekomen)

Een factie van wijze, elite krijgers die als doel hebben om opnieuw vrede op Estorix te brengen.

Wie niet sterk is, moet slim zijn. Dat staat voorop, alhoewel je eigen kracht ook niet nihil is. Jij ziet snel de goede en slechte dingen van alles in, en komt liever met een redelijke oplossing dan dat je de discussie voor eeuwig doorzet. De beste zijn in alles is niet alles en jij vindt dan ook voldoening in de kleine dingetjes. Net geen voldoende gehaald voor een toets? Dan weet je wat je de volgende keer wel moet doen bij een soortgelijke vraag.

De wereld is een plek om te verkennen en jij bent de avonturier. De kennis en ervaring die je opdoet, zijn je vertrouwde zakmes en de mensen die je onderweg helpt, zijn je voedingssupplement en kampeerspullen. Er is misschien zo nu en dan een tegenslag, maar er zijn genoeg vrienden die je weten op te vangen na alles wat je voor ze hebt gedaan.

In de factie van Vriad weet jij je te ontpoppen tot een geweldige strateeg die in iedere situatie weet hoe hij moet handelen, over meerdere wapens en vechtstijlen beschikt en niet alleen met zijn vuisten weet te vechten, maar ook met zijn brein.

Om meer over Vriad, de mensen, het elvenrijk en het lot van Estorix te lezen, zie:
Tyranny of the Elves (de mensen)
Rise of the Elves (de elven)

Aanhangers van Ethmordon (1 x uitgekomen)

Wijs, welvarend en royaal. De aanhangers van de elvenkoning Ethmordon krijgen alles wat ze maar te wensen hebben.

Jij weet wat je waard bent en bent in staat om alles wat op je pad komt in te kunnen zetten voor je doelen. Zonder twijfel weet je je kansen te grijpen en iedere beloning die je hiermee verdient, is een mooi meenemertje. Hoewel je soms misschien als oppervlakkig kan overkomen, ben je zeer ondernemend en vooruitstrevend, waardoor je in staat bent grootse dingen te kunnen doen.
Anderen kijken naar je op en wensen in jouw schoenen te mogen staan, waar jij ze een kans voor geeft, zolang ze maar jouw voorbeelden kunnen volgen. Je kan jezelf goed beheersen en weet je sterke punten te beheren.

Onder de macht van Ehtmordon ontpop jij je tot een krachtige elf die niet bang is een stap richting het slechte te zetten, om er zelf nog beter van te kunnen worden.

Om meer over Ethmordon, het elvenrijk en het lot van Estorix en de mensen te lezen, zie:
Tyranny of the Elves (de mensen)
Rise of the Elves (de elven)

Iverum (6 x uitgekomen)

Een factie van sterke, ervaren krijgers die erbij zweren om alle elven uit het mensenrijk te verdrijven.

Kracht is macht, en dat is waar jij voor staat. Je weet overal wel nadrukkelijk je mening over na te laten en neemt je beslissingen luid en duidelijk. Je pikt niets van wat anderen over je zeggen en vindt je eigen doel, vastberaden en trots. De tegenslagen die je ondervindt, maken je alleen maar sterker.
Jij kiest voor individuele kracht en probeert dan ook niet te veel van anderen af te hangen, tenzij dat vele malen beter voor je is. Je staat stevig in je schoenen, bent zelfstandig en weet wat goed voor je is.

In de factie van Iverum weet jij je te ontpoppen als een onverslaanbare krijger die gespecialiseerd is in zijn handelen en niet bang is om een stoot of twee uit te delen.

Om meer over Iverum, de mensen, het elvenrijk en het lot van Estorix te lezen, zie:
Tyranny of the Elves (de mensen)
Rise of the Elves (de elven)

Slatir (11 x uitgekomen)

Een factie vol zorgzame krijgers die altijd paraat staan hun moederland te verdedigen.

Je bent een verzorgend type. Als er iets mis gaat, komen mensen vaak meteen naar jou voor advies, en jij geeft het maar al te graag. Jij zet de belangen van anderen voor de jouwe en zorgt ervoor dat je vrienden en familie altijd vrolijk blijven. Tijdens ruzies ben jij de bemiddelaar en zoek je altijd de beste optie voor de twee partijen.
Alhoewel je weet hoe alles in elkaar zit, ben je soms toch te bescheiden of verlegen om er echt een uitspraak over te doen, maar wanneer een onderwerp je echt goed ligt, weet je daar ook wel in te groeien.

In de factie van Slatir weet jij je te ontpoppen als hulpvaardige krijger. Je weet hoe je anderen moet ondersteunen in tijden van hoge nood en kan onder de slechtste omstandigheden nog ervoor zorgen dat je bondgenoten zich optimaal kunnen blijven uitleven.

Om meer over Slatir, de mensen, het elvenrijk en het lot van Estorix te lezen, zie:
Tyranny of the Elves (de mensen)
Rise of the Elves (de elven)

De elven van achter de zee (11 x uitgekomen)

Hardwerkende, slimme wezens. Dat zijn de elven van achter de zee. Na jaren van onderdrukking, weten ze zich met de oude kunsten te redden op het gebied waarnaar ze verdreven zijn.

Je bent gevoelig en staat heel erg in touch met je eigen ziel. Dingen zoals de zonsondergang bekijken of door een mooi landschap wandelen, geven je energie om door te gaan. Jij volgt een goede en rustige weg en probeert de stress de baas te zijn. Je bent al tevreden met de kleine dingetjes die je hebt en verkiest je vrienden en familie boven alles wat materialistisch is.
De mensen om je heen vinden je rustig een aangenaam, dit komt doordat jouw houding naar ze overstraalt en je zo je innerlijke rust met anderen deelt.

Onder de elven van achter de zee ontpop jij je tot een vredige, geaarde elf. Je kan met enkel de natuur om je heen overleven en weet welke plant wat doet of welk dier je helpt of niet helpt. Door rust en vrede maak je je omgeving je thuis en toeverlaat.

Om meer over deze elven, het elvenrijk en het lot van Estorix en de mensen te lezen, zie:
Tyranny of the Elves (de mensen)
Rise of the Elves (de elven)

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Ragazza

    Aanhangers van Ethmordon, de beschrijving klopt ook precies!

    9 jaar geleden
  • F4Nina

    De elven achter de zee.

    Wauw die beschrijving, is precies hoe ik ben! geweldig leuke quize!

    9 jaar geleden
  • QueenOfEmerald

    Vriad, had ik al verwacht
    Ook al zit er toch een beetje Slatir in mij :)
    De elfen van achter de zee lijken mij leuk

    9 jaar geleden
  • Vega

    De elven achter de zee

    xDxD

    Jammer dat we nog maar zo weinig over ze weten

    9 jaar geleden
  • LordFantasy

    Gelukkig xD
    De elven achter de zee.
    Kudo + Reactie + best friends foreverrr

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?