What is your Perfect Boy

When you love someone,
all your saved-up wishes start coming out.

- Elizabeth Bowen -



Meiden onthoud! Zolang hij aardig is en goed voor je zorgt is het toch perfect!!


*Soundtrack - Kiss me slowly-Parachute
*Bij elke uitkomst is een kort verhaaltje geschreven.(De verhaaltjes bevatten mijn dromen, maar ik denk ook die van vele andere meisjes.)
*Bevat geen seks of grof taalgebruik maar wel kusscènes.(Kan nog altijd een quiz komen met het eerste er wel in, vraag maar raak.)
*Srry dat het geen One Direction bevat, het is natuurlijk een van mijn dromen en er moeten er toch een paar overblijven.
*Doe de quiz gewoon.(Had je er maar niet op moeten klikken.)

Mogelijke uitkomsten

The 'Aaah' Boy (301 x uitgekomen)

Je klad de kaft van je schrift vol, overal teken je hartjes en schrijf je gedichtjes op. Naast je zit je beste vriendin die geboeid naar het bord en de leraar staart. Dat kan je van jezelf niet zeggen, sinds het nieuwe schooljaar is begonnen hunker je naar een nieuwe liefde. Een jongen die je dicht tegen zich aanhoud en je kusjes op je neus geeft.
Je werpt even een snelle blik op de andere kant van het lokaal, het hebt elk lesuur een andere klas en moet dus in de eerste weken nog de mensen leren kennen. Je ogen blijven even hangen bij een jongen met prachtige blonde haren met slag en de mooiste groene ogen die je ooit heb gezien. Groene ogen, die hoor je helemaal niet te zien, hij kijkt naar je. Je voelt je wangen warm worden en je handen klam. Je kijkt verlegen weg en voelt nu ook de blik van je vriendin op je huid prikken. Je kijkt haar met een scheve grijns aan en ze glimlacht terug. Ze heeft het allemaal gezien.
Het lijkt eeuwen te duren voor de bel gaat en in je eigen wereld verzonken pak je je spullen in. Die groene ogen met lange wimpers staan op je netvlies gebrand. Je loopt het lokaal uit en ziet hem tegen de muur aan geleund staan, alleen. Je mindert vaart maar durft niet op hem af te stappen en loopt langs hem heen. Dan voel je en warme, liefdevolle hand op je schouder en draai je je geschrokken om. Hij staat achter je, met een roze blos op zijn wangen en een nerveuse glimlach om zijn lippen. 'Wil...wil je een k...keer met me uit,' vraagt hij verlegen. Je kijkt gevlijd naar de neuzen van je schoenen en wriemelt gespannen aan de zoom van je shirt. 'Uhmm, ja...Natuurlijk,' zeg je terug en kijkt in zijn prachtige ogen. Zijn nerveuse indruk verdwijnt en hij lijkt zich meer op zijn gemak te voelen. 'Kan je vanavond?' Je knikt gespannen. 'Ik sta hier voor school om acht uur.' Zijn stem klinkt nu vastberaden met een vleugje angst. Je glimlacht als hij wegloopt, je hebt niet eens zijn naam gevraagd...
Die avond sta je in je mooiste kleding voor de school en wiebel je ongeduldig op de bal van je voet. In de verte zie je een schim aankomen. Je ritst je jas nog verder dicht en je knoopt je sjaal extra stevig om, het is koud vanavond maar het angstzweet staat je op de rug. Hoe dichterbij de schim komt hoe duidelijker hij wordt. Hij glimlacht naar je en zet zijn muts recht op zijn hoofd. Het is al donker en je staat in het licht van een lantaarn. Als hij dichtbij genoeg is pakt hij je hand. 'Will,' zegt hij vriendelijk en je stelt je ook voor. Daarna vraagt hij of je mee gaat en je knikt. Terwijl jullie door het park lopen begint het te sneeuwen en slaat hij een arm je heen om je warm te houden. Jullie lopen samen naar de bioscoop en jullie praten onderweg over van alles en nog wat en je voelt de vlinders tegen je buikwand drukken als hij met zijn duim over je schouder streelt.
Als de film is afgelopen lopen jullie samen terug en gaan op een bankje in het park zitten. Het is opgehouden met sneeuwen maar er ligt wel een laagje wit fluweel over de aarde en de takken van de bomen. De lucht is schoon gewaaid en er staan een heleboel sterren aan de hemel. Je kijkt Will aan en plotseling neemt hij jou gezicht in zijn handen, strijkt je lokken uit je gezicht en kust je. Je kruipt dicht tegen hem aan en samen kijken jullie naar de sterren tot je een vallende ster ziet. Wat is je wens?

The 'Pfff...' Boy (4 x uitgekomen)

Je knoopt je veters dicht en staat op. Je gooit je handtas over je schouder en checkt of dat alles er in zit; portemonnee, telefoon, sleutels en nog veel meer. Je stapt de deur uit en loopt naar het winkelcentrum om een paar dingen te halen. Als je de hoek omslaat bots je tegen iemand op en je moet diegene vasthouden om niet te vallen. Als je opkijkt kijk je in een paar helder blauwe ogen met donkerbruine wenkbrauwen. Je moet iets omhoog kijken wat de jongen is langer dan jou. Hij houd je aan je schouders vast en houd je overeind. De vonk slaat over en je bekijkt de rest van zijn lichaam. Onder zijn grijze shirt zie je een getraind lichaam en mannelijke hoeken, als je weer omhoog kijkt betrap je hem terwijl hij je uitwendig keurt. Je glimlacht en slaat je ogen neer. 'Sorry, ik zag je niet,' mompel je zacht en je kijkt weer omhoog. 'Geeft niet.' Zijn stem is sexy met een ruw randje en hij glimlacht naar je. 'Ik wil het wel goed maken met een glaasje fris,' zegt hij dan uit het niets. Je knikt en hij wenkt je. Samen lopen jullie naar een cafétje op de hoek van de straat en onderweg stellen jullie je aan elkaar voor. Jullie bestellen allebei een blikje coca cola, diegene met die leuke teksten er op. Als jullie aan een tafeltje gaan zitten valt het je op dat op jouw blikje 'Me' staat en op zijn blikje 'You' je glimlacht en tikt hem aan. Hij lacht ook om de blikjes en jullie vertellen elkaar hele verhalen.
Later die middag gaan jullie samen naar de kermis. Hij groet veel mensen onderweg en niet veel later zitten jullie samen in het reuzenrad met een enorme roze suikerspin. Hij kijkt je aan en drukt dan een kus op je wang. Als hij dat doet voel je een bom van vlinders ontploffen in je binnenste en je voelt een steek in je hart. Hij plaats meer kusjes langs zijn kaak tot hij bij je mond komt en dan vouwt hij zijn lippen om die van jou. Je kust hem tot je geen adem meer krijgt en je houd zijn hand vast. Samen eten jullie verder van de suikerspin en maken nog een rondje in het reuzenrad. Je legt je hoofd op zijn schouder en hij fluistert zacht je naam.

The 'Oeeh' Boy (87 x uitgekomen)

Je staat samen met je groepje vriendinnen tegen de lockers geleund. Samen giechelen jullie als de knapste jongens van de school langs komen lopen. Een van de jongens, Roy is zijn naam, scheid zich van de groep en geeft je een briefje met je naam er op. Je vriendinnen kijken je met grote ogen aan en dringen aan dat je het moet openvouwen. Je vouwt het op en leest hard op voor:

'Kom vanmiddag om drie uur naar de Starbucks op de hoek.'

Al je vriendinnen giechelen luid en sommige kijken je jaloers aan. Je haalt je schouders op maar voelt toch wat kriebels in je buik. Je kan het niet helpen hij is wel de knapste jongen van de school. De lesuren daarna kruipen voorbij en als je op twee uur op de fiets naar huis racet om je op te frissen word je bijna door een bus aangereden, hij toetert luid maar je zit te diep in je dagdroom je het op te merken. Je trekt wat anders aan, kam je haar, werk je make-up bij en roept naar je moeder dat je weg gaat als je in de deuropening staat.
Na een paar minuten sta je al weer bij de Starbucks die dicht bij je huis is. Het is pas kwart voor drie als je Roy ziet aankomen. Hij loopt zelfs stoer. Zijn ogen glijden over je lichaam en je kijkt nerveus weg. 'Hey,' zegt hij een beetje verlegen. 'Hai.' Waarom nou weer 'Hai'? Jullie gaan naar binnen en bestellen allebei een meeneem beker met iets naar keuze en lopen samen weer de stad in. De hele weg zijn jullie stil en je alles in je lichaam roept je dat je zijn hand moet pakken wat je uiteindelijk doet. Even spannen zijn spieren aan maar dan glimlacht hij opgelucht en kijkt hij je aan. Jullie lopen naar zijn huis waar je samen op de bank een romantische film kijkt en zijn moeder vraagt of je mee blijft eten. Onder het eten heeft Roy de hele tijd roze blosjes op zijn wangen en staart hij de hele tijd naar zijn moeder en naar jou.
Na het eten loop je mee naar zijn tuin waar in een grote eik een prachtige boomhut is gebouwd. 'Ik heb het samen met mijn vader gebouwd maar hij is het helaas drie jaar gelden overleden.' Zijn stem klink droevig en je heft met je hand zijn kin omhoog en kust hem op zijn mond. Hij slaat zijn armen om je nek en knuffelt je. En zo staan jullie daar, hoog in de boom tot de maan helder schijnt.

The 'Aaiih' Boy (32 x uitgekomen)

Je veegt een paar plukken haar achter je oor en staart naar je zwarte boots. Door de koptelefoon die op je oren staat komt een leuk liedje en je deint mee. 'Welk liedje luister je?' Hoor je op de achtergrond, je kijkt geschrokken op en kijkt een jongen met bruine ogen en zwart haar aan. Zijn haar heeft schattige krulletjes en om zijn nek hangt een ketting met waarschijnlijk een haaien tand. Cool. Je klopt met je hand naast je op het bankje en hij gaat naast je zitten. Je zet de koptelefoon op zijn hoofd en zijn glimlach word steeds groter. 'Dit is mijn lievelingsliedje, wist je dat.' Je schud je hoofd. 'Die van mij ook,' zeg je verbaast en met grote ogen. Hij pakt zijn iPod uit zijn zak en gaat naar een playlist met favoriete liedjes, hij laat het liedje zien en samen luisteren jullie hem nog een paar keer. 'Heb je zin om iets leuks te doen samen?' vraagt hij en je stemt er mee in. Jullie stellen jezelf voor en lopen naar de rand van de stad waar een heuvel met gras is. Hand in hand lopen jullie de heuvel op en gaan samen in het gras liggen. Hij verteld over zijn spannende avonturen en jij over de jouwe terwijl jullie naar wolkfiguren zoeken.
Jullie liggen daar tot hij opstaat en zegt dat hij iets leuks weet. Je loopt achter hem aan en hij zakt door zijn knieën, gaat op zijn zij liggen en rolt de heuvel af. Hij lacht luid en dit doen jullie en paar keer tot jullie niet meer bijkomen en een steek in de zij hebben. Hij rolt voor de laatste keer naar beneden en jij gaat achter hem aan en bots tegen hem aan waardoor je boven op hem komt te liggen. Hij lacht met zijn ogen gesloten en als hij ze opent kijkt hij je even aan en sluit daarna zijn ogen weer en kust je. Jullie liggen samen in het hoge gras dat kietelt tegen je blote benen en buik. Zijn handen gaan naar je zij en hij kietelt je terwijl hij heel je gezicht kust en rare geluidjes maakt. Jullie lachen samen tot de zon ondergaat en de krekels met hun lied beginnen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (24)

  • UrWishhx

    The 'Aaah' Boy ;')x

    9 jaar geleden
  • niniwa1

    Vervolg please, je schrijft fantastisch en je aaiih-boy is een fantastisch personage!
    x Nina

    9 jaar geleden
  • niniwa1

    Aaiih is cute! x

    9 jaar geleden
  • Lugano

    The 'Aaah' Boy haha
    Ik ben allang blij dat ik de 'Oehh' boy niet heb, die past echt niet bij me

    9 jaar geleden
  • Bjorn_Ironside

    the aaiih boy (A) kloptt

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?