7 minutes in heaven - One Direction

Deze Quiz is speciaal op verzoek van een vriendin van me...

Nederlands geschreven en gesproken


KEEP
CALM
AND
ENJOY
MY QUIZ

Mogelijke uitkomsten

Niall (103 x uitgekomen)

Samen zit je aan de tafel met Niall, Zayn, Harry, Liam, Louis en je beste vriendinnen Emma, Sanne, Lisa en Naomi. Na nog een keer rond te hebben gekeken riep Zayn nog iets.
'Man, schiet eens op! Je maakt me zenuwachtig.' Je grinnikte even en keek in de oude bruine hoed die op tafel lag. Meteen wist je het. Dat het half afgebeten paprika chipje geluk zou brengen, dus koos je maar voor dat. Je pakte hem op en riep hard:
'Wie-o-wie zou deze er in neer hebben gelegd!' Je had al wel je vermoedens. Niall keek op en stond op van zijn stoel om richting jou toe te lopen. Hij pakte zeker je hand en begeleid je naar de kast. Als een gentleman doet hij hem achter je dicht.
'Ik hoopte al dat jij mij zou trekken', je bloosde voor een seconde. Maar voor je nog iets kon zeggen of doen, zaten Niall's lippen al op de jouwe geplakt. De kus werd bij elke seconde heftiger, tot hij zijn mond een stukje opende. Een zachte tong gleed over jouw bovenlip als teken dat je hem mocht openen. Dat liet je je natuurlijk geen tweede keer zeggen en werkte je mee. Jullie tongen verkende elkaars mond. Het proefde naar een paprika chipje en cola. Meteen trok je terug zodat je niet in zijn lip zou bijten van het lachen. Een traan verliet je ooghoek, waardoor Niall je vreemd aankeek.
'Wat is er?' Vroeg hij voorzichtig met een prachtige glimlach rond zijn mond. Je moest nog harder lachen, en Niall begon ook met lachen. 'P-p-paaprikaa!' Riep je hard van het lachen, en Niall begreep de hind. Samen kregen jullie de slappe lach, tot je uiteindelijk van het lachen als een mongool tegen Niall aanliep en in zijn armen viel. Meteen was het stil.
'Zullen we verder gaan met waar we waren gebleven?' verduisterde Niall zacht in je oor, en je gaf hem meteen een instemmend kusje op zijn mondhoek. Je keek nog een keer in zijn prachtige zee blauwe ogen, die steeds dichterbij kwamen, je sloot je ogen om te kunnen genieten van de prachtige zoen van jou en Niall.
Jullie lippen gingen synchrone over elkaar heen. Ze paste precies op elkaar. Niall stopte met de zoen. Net toen hij weer wilde beginnen riep Liam; 'Time is up guys! kom er maar uit.' Snel gaf hij je nog een kus op je kruin, en hand in hand liepen jullie de kast uit. Niall nam plaats, en je keek hem met een pruillipje aan, en Niall klopte op zijn schoot.
'Oke... kom maar dan.' Hij gaf je nog een snelle onopvallende knipoog en glimlachend zat je op zijn schoot.
'Zo, zo... En wat is er gebeurd dat jullie zo happy zijn?' Vroeg Louis ons, en op dat moment pakte Niall een zak paprika chips en stak er een in zijn mond. Samen lagen jullie weer in de slappe lach. De andere jongens keken jullie gek aan wat dit alles nog veel graperger maakte.

Harry (82 x uitgekomen)

Je keek in de hoed. Er lag een spiegeltje, een chipje, een vork, een hartjes ketting, maar je ogen bleven bij het laatste voor werp in de hoed hangen. De prachtige wit met goud versierde diamanten armband was onweerstaanbaar. Je pakte hem op en deed hem om. Hij stond perfect bij je t-shirt dat je op dat moment aanhad.
'De armband jongen, maak je bekend!' Zei je hyper. Iedereen keek naar Harry die dom naar de rest keek. 'Is er wat met me?' Vroeg hij voorzichtig. Iedereen moest hard lachen, en meteen begreep hij het. Want in een kleine "o" vormde zijn mond. Hij stond op alsof dit alles niet was gebeurd.
'Kom je mee, Sweetheart.' Zei hij duister. Je bloosde bij het woord "Sweetheart". Samen liepen jullie de kast in. Het was helemaal donker. Het enige wat je zag waren twee prachtige groene ogen die je aankeken.
'En nu?', vroeg je zacht. 'Dat merk je vanzelf.' Een paar zachte lippen drukte zich op die van jou, je voelde dat hij tijdens de kus glimlachte. Hij zette zijn handen op jou heupen, en trok je tegen zich aan.
'Ik wilde dit altijd al bij jou doen.' Zei hij terwijl zijn lippen nog op die van jou zaten. Je legde je handen in zijn nek, en begon wat te spelen met zijn haar. 'En ik altijd al bij jou.' Zei jij dit keer ook nog steeds met jou lippen op de zijne. Hij duwde je naar de achterkant van de kast en zette je daar klem, tussen de muur en hemzelf. Jullie zoen was vol lust. Voor jou gevoel stond de tijd en je hart stil. Helaas kon dit geweldige moment waarvan je gehoopt had dat het oneindig zou zijn gestopt door Harry die de zoen onderbrak.
'Lieve, lieve (y/n) ik wil je al heel erg lang iets vagen.' Je keek hem verwachtingsvol aan. 'Ik herinner me de dag dat ik jou voor de eerste keer zag nog goed. Je was een lief meisje van 16 jaar. Ik was daar in tegen al 17. Vanaf het eerste moment dat ik jou zag was het liefde op het eerste gezicht. En nog steeds als ik jou steeds zie met je mooie lach begint mijn hart sneller en sneller te kloppen. Lieve (y/n) zou je mijn meisje willen zijn?' Meteen veranderde jou glimlach in een klein blijheids gilletje waarvan Harry moest lachen. Hij pakte je bij je wangen en drukte zijn prachtige dikke roze lippen op die van jou. Zijn tong verstrengelde in die van jou. En samen genoten jullie van dit moment. Jullie lippen waren voor elkaar bestemd, ze pasten perfect op elkaar.
'Kom er maar uit, het heeft nu wel lang genoeg geduurd!' Riep Niall luid. En ik onderbrak de zoen, voor jij ook maar een beweging had kunnen maken hield Harry je tegen en drukte nog snel zijn lippen op de jouwe en liet je gaan. Vlak voor de deuropening stopte je en vroeg je.
'Kom je ook?' Hij schudde van "ja" en liep naar jou toe. Hij sloeg zijn arm om je nek, en samen liepen jullie als een getrouwd stel de kast uit.

Louis (37 x uitgekomen)

Voor ik ook maar wist waar de voorwerpen lagen, sloot ik mijn ogen en noemde een getal van 1 tot en met 5. Nummer 1 was dan het 1e ding dat in de hoed lag. Noem me maar gek. Ik zou natuurlijk mijn geluks getal kiezen. Vijf. Ik opende mijn ogen en keek naar het 5e voorwerp in de hoed die erin lag. Het was een linker kant van een zilveren halve hartjes ketting. In zwarte letter stond er "Will you be..." in ge graveert met sierlijke letters. Je pakte hem op om hem nog goed te kunnen bestuderen. Maar voor je het wist voelde je al een hand op je schouder en keek op. Louis stond met een brede lach naast je.
'Kom je?' Zei hij met een schattig stemmetje en samen liepen jullie naar de kast. De deur sloot vanzelf en meteen was het donker.
'Louis?' Vroeg je onzeker. Je kreeg geen antwoord. Opeens voelde je twee sterke armen van achter die je heupen pakte. Stiekem glimlachte je zachtjes. Jullie deden net alsof jullie zaten te slow dansen. Maar er was geen muziek alleen jij en Louis. Je draaide jezelf om en legde jou hoofd in zijn nek en sloot je ogen. Genietend van dit moment trok Louis je nog meer tegen zichzelf aan. Dit moment had voor jou gevoel nooit mogen stoppen.
Louis stopte met het langzame dansen, en keek je aan. Hij bewoog geen millimeter, je verdronk bijna in zijn ogen totdat hij je onderbrak.
'Wist je dat je het mooiste meisje bent dat ik ooit heb gezien.' Een kleine twinkeling in zijn oog verraadde zijn lust.
'Louis?' Hij knikte als bevestiging dat jij door mocht gaan. 'Zou je hem om willen doen?' Ik gaf hem het kettinkje en draaide me om. Hij schoof mijn haren aan de kant, en deed het prachtige zilverwerk om mijn nek.
'Klaar?' vroeg ik zachtjes. 'Bijna...' Hij gaf me een zacht kusje in mijn nek, en draaide me om.
'Klaar!' Bevestigde hij. Zijn gezicht zat al bijna tegen de mijne, je kon al voorspellen wat er zou gebeuren. Mijn haren school hij langzaam weer terug op zijn plaats. Net voor ik hem een kus wilde gaan geven wriemelde hij iets in zijn broekzak er haalde er een kettinkje uit. Hij klikte het aan mijn kettinkje en tot mijn verbazing paste hij precies. Nu was het een heel hartje waar het volgende opstond:
"Will you be... my girlfriend?" Ik keek Louis voor een seconde aan, en zag aan zijn zenuwachtige gezichtsuitdrukking dat hij dit meende. Ik had geen reden om "nee" te zeggen maar miljoenen voor "ja"
Ik gaf hem een kus op zijn lippen.
'I love you', zei hij nog snel voor de kus eindigde in een kleffe zoen.
'7 minuten zijn om!' Riep Harry. En samen liepen we uit de kast, op naar een goede toekomst.

Zayn (26 x uitgekomen)

'Oke kijk maar!' Riep Louis blij, en meteen deed je van je hyperheid je ogen open. Helemaal blij keek je in de volle hoed. Meteen werd je afgeleid door jezelf. Er lag een spiegelscherfje, waar je jezelf met een brede lach inzag. Je pakte hem op, bekeek jezelf voor een seconde. Toen deed je hem in je rechter broekzak. Zayn glimlachte liefjes naar de grond en, je merkte al snel dat hij de gelukkige was. Toen hij had gemerkt dat jij hem al ontdekt had stond hij aarzelend op en pakte je hand. Hij leidde je naar een kast.
Je liep erin en het viel je op dat hij vanbinnen veel groter was dan je zou denken. En ook viel je op dat het helemaal licht was, dat zou je niet verwachten van een kast en helemaal niet van een kast die van de buitenkant zwart is.
Zayn -die je hand nog beet had- was ineens een stuk zelfverzekerder. Dat kon je goed voelen. Zijn hand was steviger en minder trillerig. Dat is qua jongens altijd al een pluspunt geweest; Wanneer ze bij hun vrienden zijn, moeten ze "bang" zijn en jullie alleen super lief en zelfverzekerd.
Zayn pakte je andere hand vast, en keek je recht in je ogen aan. Zijn prachtige bruine ogen waren onweerstaanbaar. Als zijn ogen een zee waren, was je zeker verdronken.
'Weet je (y/n), je bent nog veel mooier dan ieder ander meisje.' Je bloosde naar de grond. Toen je weer opkeek zag je Zayn's ogen, met een grote glimlach op zijn gezicht, je aanstaren.
'Zelfs nog mooier dan mij.' Meteen moesten jullie keihard lachen door zijn domme opmerking. 'Weet je Zayn,', begon je weer zoals hij daarnet ook had gedaan. 'niemand heeft ooit zoiets liefs ooit tegen mij gezegd.' Hij glimlachte een tijdje en jij glimlachte zo lief mogelijk terug. 'Afgezien van mijn moeder.' Meteen begon de lachbui weer.
'Zulke droge humor, maar zo leuk.' Lachte hij hoofdschuddend. Ja, we hadden echt droge humor.
'Heb je het spiegelscherfje nog?' Vroeg Zayn ineens. Je knikte, graaide wat in je broekzak en voelde hem na een tijdje. Je pakte hem en legde hem voorzichtig in Zayn's zijn hand. Hij rolde een bandje van zijn pols af, en tot jou verbazing zat er een gat in het spiegelscherfje waar hij precies inpast. Zayn haalde van zijn andere pols een andere armbandje waar al een andere spiegelscherfje inzat. Het leek erg veel op een hartje maar er was eer stukje vanaf gebroken, zo leek het in ieder geval. Meteen begreep je de hint. Samen zou het een hartje worden.
'Wil jij de roze of de zwarte?', vroeg Zayn. 'roze!' Riep je hart zodat jij boven het gelach van Zayn ook buiten de kast gelag hoorde, en vooral Niall's aanstekelijke. Samen sloegen jij en Zayn het gelag van jullie af en gingen door waar jullie mee bezig waren.
Zayn deed het armbandje om, en een mooi hartje kwam tevoorschijn toen hij zijn arm tegen die van jou aan hield.
'Zo zullen we altijd bij elkaar blijven, in goede en in slechte tijden. Wanneer je je alleen voelt kijk in het hartje, lach erin en weet dat ik aan je denk. Altijd, waar je ook bent.' Je glimlachte naar het hartje, en vloog hem toen om de hals. Gelukkig voor jullie stond er een muur achter. Je keek hem heel even aan. Geen moment twijfelde je toen je Zayn's zijn gezicht zag. Je plantte zijn lippen op de zijne. Twee perzik zachte lippen kuste je terug. Hij streelde je over je rug, en jullie belande in een tongzoen. Hij werd om de seconde heftiger. Jou handen zaten omringt om zijn nek, en die van hem lagen rustig te rusten op jou heupen.
Genietend van de zoen, hoorde je ineens gelkop op de deur. Wat werd gevolgd door de deur die open vloog. Zayn en jij keken geschrokken om en zagen daar Harry in de deur opening staan.
'Zo, zo... En wat gebeurde hier?' Vroeg Harry met een knipoog. Jij en Zayn keken elkaar snel aan. En toen besefte je dat je nog tegen Zayn leunde, en sprong met een spastische beweging van hem af.
Samen liepen jullie hand in hand uit de kast met Harry volgend. Samen liepen jullie naar je plek. Keken elkaar nog een keek aan, en je begon te blozen.

Liam (5 x uitgekomen)

Ik keek in de hoed en zag een spiegel stukje liggen. Ik lachde even naar mezelf en keek toen verder. Ik zag een vork liggen. Ik pakte hem meteen op, want vork trokken mij altijd al aan. Maar de andere bestek onderdelen niet echt. Met een mes sneed ik mezelf altijd per ongeluk, en een lepel is gewoon eng raar, je zie jezelf op de achterkant normaal en de voorkant ben je onderste boven. Maar iedereen zegt altijd dat het aan de vorm ligt maar ze hebben geen bewijs. Dus is het geen feit.
Met de vork wees ik naar iedereen, opzoek naar de eigenaar. Ik stopte bij Liam die licht bloosde. Toen hij had opgemerkt dat ik hem had ontdekt stond hij op en pakte mijn hand. Voor ik het wist vlogen mijn benen in de lucht en lag ik te rusten in zijn armen. Gelukkig had ik geen rok aan.
'Leyuum!' Riep ik hard en iedereen moest hard lachen. Hij liet mij rustig zakken toen we in de kast waren. E ik keek hem boos aan.
'Vond je dat grappig ofzo?' Riep ik boos. Waarbij een een gemeen-lief-grappig lachje van Liam hoorde. 'Wees maar eerlijk, vond je het niet leuk?' Ik glimlachte even onopgemerkt naar de grond. Maar helaas had hij het door.
'Precies ja. Dat dacht ik al.' Bij elke stap schuifelde iets meer in mijn richting tot we nog geen centimenter van elkaar afstonden. Je kon het al voorspellen. We keken elkaar voor een seconde in de ogen, en Liam plantte al teder zijn lippen op de jouwe. Net toen jij jou lippen iets harder op die van hem legde, in combinatie met een stapje die jij nog deed vielen jullie op de grond naar achter. De kus was gestopt, en jullie lachde even naar elkaar. Na wat blikken uit te hebben gewisseld, drukte jij jou lippen weer op die van hem.
De kus, die nu veranderd is in een zoen, werd steeds erger, wilder, en met meer lust. Zijn handen gleden van je gezicht tot naar je heupen. En die van jou van zijn nek naar zijn kont. En voor de grap kneep je er eventjes in, en door de schrik van Liam belande hij nog dichter tegen je aan.
Met een ninja beweging draaide Liam jullie om, en lag jij nu onderop. De zoen was voor een moment verbroken. Een pepermuntadem gleed over je gezicht en drong je neus binnen.
Jullie keken elkaar in de ogen, wat soms werd onderbroken door iemand die de ander een kusje gaf op de hals, neus, wang, voorhoofd, of de mond.
'Lieve (y/n) wil je mijn meisje zijn?' Vroeg Liam met een lieve stem door al het gehijg heen. Je hoefde geen seconde na te denken. Natuurlijk zou het antwoord "ja" zijn. Je bevestigde het door een kus op zijn mond. Maar je liet niet los. Jullie gingen meteen door met waar jullie mee bezig waren. Liam's handen onderzochten alles van jou. En jij bij hem. Ze gingen alle kanten op.
Jullie bleven even hangen bij een prachtig moment. Zijn handen lagen naast jou lichaam, en die van jou rustte op zijn borstkast. Je voelde zijn gehijg over jou gezicht glijden. Je draaide jullie zo om dat jullie naast elkaar lagen. Je handen gleden weer over zijn lichaam. Om alles weer te ontdekken en onderzoeken.
Het moment dat nooit zou mogen stoppen werd onderborken door een leuke lach van Zayn. Meteen opende je je ogen en werd meteen verblind door fel licht dat in de ogen scheen. Als reflex deed je ze weer dicht. Nu pas merkte je dat de deur van de kast open stond. Je deed je ogen open en tot je geluk werd je iet meer verblind door het felle licht. Een grote schaduw stond in de weg, het was die van Liam. Hij stak zijn hand naar je uit, die jij meteen greep. Hij trok je op, en samen liepen jullie de kast uit. Met negerend het gelach van de andere jongens die alles mee hebben kunnen kijken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?