Ben jij een Moroi, Strigoi, dhampier of alchemist?

Altijd al willen weten of je een vampier bent? En zo ja, ben je dan een Moroi of Strigoi?
Misschien ben je wel half mens - half vampier, een dhampier, of misschien ben je wel gewoon een mens.
Of misschien is er toch wel iets speciaals aan jou als mens en ben je een alchemist?

Kom er in deze quiz achter (:



Vampire Academy quiz.

Mogelijke uitkomsten

Moroi (90 x uitgekomen)

Jij bent een Moroi.

Een Moroi is een sterfelijke vampier, ze hebben dus niet het eeuwige leven.
De meeste Moroi sterven aan ouderdom, omdat ze een boven ontwikkeld immuunsysteem hebben, waardoor ze bepaalde ziektes, die mensen wel kunnen krijgen, niet kunnen krijgen.
Een Moroi drinkt, ondanks dat 'ie sterfelijk is, toch bloed, maar hij of zij zal de "voeder" nooit doden/leegzuigen. Als hij of zij dit wel zou doen zou hij of zij een Strigoi worden, een onsterfelijke vampier. Een Moroi leeft ook op normaal mensen voedsel, maar ze zullen niet langer kunnen dan 2 dagen zonder bloed, daarna zullen ze zwak en ziek worden.
Een Moroi is lang, vrij slank, en heeft een bleke huid. Ook heeft 'ie scherpe hoektanden.
Een Moroi kan wel in de zon, ze zullen niet verbranden, maar ze kunnen er niet voor lange tijd in blijven, ze zullen zwak en ziekjes worden als ze te lang in de zon blijven, als ze er weer uitkomen herstellen ze weer.
Elke Moroi specialiseert zich in een element: water, vuur, aarde, lucht of spiritus, dat laatste element is een zeldzaam element en heeft meerdere functies.

Strigoi (29 x uitgekomen)

Jij bent een Strigoi.

Een Strigoi is een ondode vampier, hij of zij kan zowel voortkomen uit een Moroi, dhampier of een mens.
Je wordt dus niet als Strigoi geboren.
Er zijn twee manieren om "gewekt" te worden, in een Strigoi te veranderen.
(In het geval van een Moroi) Je drinkt je "voeder" helemaal leeg waardoor die overlijd, je zal daarna transformeren in een Strigoi.
(In het geval van alle soorten) Je laat je leegdrinken door een Strigoi. Als je geen teken van leven meer geeft zal de Strigoi je zijn of haar bloed voeden, waardoor je weer "wakker" wordt en uiteindelijk in een Strigoi bent getransformeerd.
Een Strigoi heeft een krijtwitte huid en hebben een rode ring om hun pupillen.
Een Strigoi kan niet in de zon, ze zullen verbranden en hierdoor sterven.
Als je een Strigoi bent geworden verlies je al je sterfelijkheid en word een ondode. Maar niet alleen dat veranderd, je persoonlijkheid veranderd ook. Het gaat alleen nog maar om bloed, je wordt gemeen, sadistisch en hebt geen echte gevoelens meer.
Een Strigoi is uitzonderlijk sterk en snel, dit komt omdat ze Moroi bloed drinken, maar ze kunnen ook overleven op dhampier en mensen bloed.
Een Strigoi kan niet op wat voor soort heilige grond komen (ze kunnen dus, bijvoorbeeld, niet in een kerk komen)
Als een Moroi in een Strigoi veranderd, verliest hij of zij ook zijn krachten (de mogelijkheid om een van de vijf elementen te beheersen)
Er zijn drie manieren om een Strigoi te doden:
Met een zilveren staak die betoverd is met de eerste vier elementen (Water, aarde, vuur en lucht) de Strigoi door zijn hart staken.
Door hem of haar te onthoofden.
Door hem of haar te verbranden.
Er is ook een manier om de Strigoi weer in zijn sterfelijke vorm te brengen. Dit doe je door de betoverde, zilveren staak te laten betoveren door een Moroi die het element spiritus beheerst. De spiritus beheersende Moroi moet zelf de staak door het hart van de Strigoi boren, hierdoor wordt de Strigoi weer sterfelijk (Moroi, dhampier of mens)

dhampier (64 x uitgekomen)

Jij bent een dhampier.

Een dhampier is half mens - half vampier. Ze leven niet van bloed maar alleen van mensen voedsel, ze hebben ook geen problemen met in de zon zijn.
Dhampiers zijn lang geleden ontstaan uit een mix van mens en Moroi.
Ze hebben geen speciale krachten, maar ze zijn erg sterk en als ze getraind worden kunnen ze grote vechtmachines worden.
Hun reflexen en zintuigen zijn het zelfde als die van Moroi, maar ze hebben het uithoudingsvermogen en de sterkte van een mens, maar ze genezen weer sneller dan mensen.
Ze zijn niet zo sterk als de Strigoi, dus ze moeten hard trainen om hun kracht, snelheid en uithoudingsvermogen beter te krijgen.
Dhampiers zien er hetzelfde uit als mensen, toch worden ze beschreven dat ze aantrekkelijker zijn dan mensen. Een mens kan het onderscheid tussen een dhampier en mens niet maken, dhampiers en Moroi zien dit echter wel.
De meeste dhampier jongens, en maar een paar dhampier meisjes gaan naar school en worden daar opgeleid tot een hoeder. Als ze geslaagd zijn worden ze de hoeder van een Moroi. Hoeders beschermen hun Moroi tegen Strigoi en andere gevaren.

alchemist (37 x uitgekomen)

Jij bent een alchemist.

Een alchemist is een mens, maar heeft speciale functies die met de vampier wereld te maken hebben.
De belangrijkste taak van een alchemist is om de mensheid buiten de wereld van de vampiers te houden.
Alchemisten wordt van jongs af aan aangeleerd dat vampiers verdorde wezens zijn. Dat ze slecht zijn en dat het duivels zijn zoals God ze bedoeld heeft, want alchemisten worden ook streng christelijk opgevoed.
Een alchemist is te herkennen aan de gouden lelie tattoo op hun wang. De inkt van die tattoo bevat verschillende ingrediënten maar de belangrijkste zijn goud en vampieren bloed. Dat vampierenbloed geeft hun een beter immuunsysteem.
Een alchemist is niet geoorloofd om om te gaan met een Moroi of dhampier, laat staan met een Strigoi.

mens (92 x uitgekomen)

Jij bent een mens.

Je bent gewoon een mens, geen vampier of alchemist.

Statistieken

Statistieken

Reageer (25)

  • PotterHead4ever

    Strigoi! Gaaf! ( wel jammer dat ik niet in de zon kan komen (huil) ) kudoooootje!

    8 jaar geleden
  • sexyvamp

    alchemist

    9 jaar geleden
  • LivingDarkAngel

    dhampier, nice quiz! Kudoooo

    9 jaar geleden
  • Lypophrenia

    Mens xD
    Moroi zijn cooler...

    9 jaar geleden
  • Medici

    Strigoi XD

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?