Wie ben jij?

Een quiz over beroemdheden.

Deelname aan Quiz-wedstrijd van de maand september: Beroemdheden.

Mogelijke uitkomsten

Taylor Swift. (69 x uitgekomen)

Je bent Taylor Swift. Je bent een succesvolle zangeres die veel mannen heeft versleten en telkens heb je de neiging om daar een liedje over te schrijven. Je bent slim en kan ook redelijk goed zingen.

Céline Purcell. (105 x uitgekomen)

Je bent Celine Purcell en je bent goed in acteren op tv, maar ook in musicals. Je houdt ervan om een andere rol te spelen en in de liefdes leven heb je ook geluk. Je bent aardig, slim en succesvol.

Chantal Janzen. (10 x uitgekomen)

Je bent Chantal Janzen en je bent een succesvolle artiest, presentator en zangeres. In je liefdesleven heb je ook geluk en heb je een mooie zoon. Je bent lief, slim en je kan zo zien dat je goed te vertrouwen ben.

Demi Lavato. (13 x uitgekomen)

Je bent Demi Lavato en een succesvolle artiest en zangeres. In je leven heb je veel meegemaakt, maar je bent slim en lief. In je liefdesleven heb je soms wel en soms geen geluk.

Selena Gomez. (12 x uitgekomen)

Je bent Selena Gomes een succesvolle zangeres en artiest. Geluk in je liefdesleven heb je niet altijd. Je bent een vriendelijke dame en je kon ook bot uit de hoek komen. Soms heb je geen fijne uitstraling, maar je bent je zelf.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Ledecky

    Céline Purcell, wie dat ook moge zijn.

    1 decennium geleden
  • Befour

    Roar schreef:
    Taylor Swift. Oh gatverdamme.


    + ik vind dat de quiz op een vraag sloeg, namelijk de laatste. Er zitten ook wat spelfouten in, wat ik ook meetel als minpuntjes.

    1 decennium geleden
  • Wentz

    Taylor Swift. Oh gatverdamme.

    1 decennium geleden
  • Kjelaney

    Celine Purcell. Wat leuk dat je er Nederlanders tussen door hebt verwerkt (:

    1 decennium geleden
  • Aelphaba

    Celine Purcell! Oh yeah. Zij is echt geweldig xD Vooral toen ze alternate Glinda speelde in Wicked... En nu speelt ze in GTST haha

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?