Welke game zou jij spelen?

Welke game zou jij spelen? Doe deze test aan de hand van een aantal vragen en kom er achter welke spel het beste bij jou past en welke game je zou spelen.


Deelname aan Quiz van de maand - oktober - Games.

Mogelijke uitkomsten

Fifa. (24 x uitgekomen)

Je speelt heel graag of soms Fifa. Van voetbal hou je van en je neigt er naar om steeds Fifa te gaan spelen.

Fifa is een voetbal game die op de pc, wifi, nintendo en op andere bestuuringsapparaten bespeeld kan worden. Fifa is al jaren in de handel en elk jaar komt er een nieuw spel bij. De game is elke jaar soms iets anders.

Sims. (71 x uitgekomen)

Uit de Quiz is gebleken dat je veel aan sims doet en/of dat je er van houdt om die game te spelen. De sims is een strategie-/simulatiecomputerspel. Door de jaren heen is de spel sterk veranderd. Momenteel zijn er vier soorten simsen in de handel en bij elk deel zijn er nog losse uitbouwingen te koop.

Het is geweldig om je helemaal in te leven in het spel. Je kan huizen bouwen, kinderen naar school laten gaan en nog veel meer. Verschillende soorten sims zijn ook te spelen op vele andere besturings progamma's.

Dierengames. (36 x uitgekomen)

Er zijn veel soorten dierengames. Een mijn manege, dierenvriend en noem maar op. Je gaat er voor zitten en je vindt het leuk om het te doen. De dieren games zijn door verschillende mensen uitgebracht.

Je bent dol op dierengames of je vindt het leuk om het soms te doen. Verschillende games kan je op verschillende besturing programma's spelen.

Anders... (48 x uitgekomen)

Je houdt helemaal niet van Games en je bent het liefste wat anders aan het doen of je houdt niet van de boven genoemde games en doe je liever andere games.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Marisha

    Anders...

    7 jaar geleden
  • Avarosa

    Ik speel eigenlijk games op de pc, maar de meeste antwoorden pasten hier niet echt bij.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?