welke magische kracht heb jij in je?

Iedereen heeft wel één bijzondere kracht in zich, wil je weten wat jouw kracht is? Doe dan deze quiz! :D
De uitkomst is gebaseerd op je antwoorden, het kan zijn dat het niet klopt ;)
In elk geval bedankt voor het doen van de quiz :)

It is important to remember that we al have magic inside us.


Ik heb deze quiz meer dan een jaar geleden gemaakt, en nu is hij al meer dan 600 keer gedaan en heb ik 28 kudo's! Enorm bedankt!

Mogelijke uitkomsten

Water (1096 x uitgekomen)

Jouw magische kracht is water. Water is rustig maar sterk. Je bent een sterk persoon, mensen vertrouwen je vaak. Meestal ga je rustig met de stroom mee. Je vind het moeilijk om nee te zeggen. Je hebt veel vrienden. Jij bezit de magie van het water.

Duister (828 x uitgekomen)

Jij bezit de magische kracht van het duister. Je bent onopvallend en de meeste mensen mijden je liever. Je hebt weinig vrienden en je bent vaak gemeen of je doet gemeen. Het duister is een sterke kracht. Je kan het meestal niet goed vinden met de mensen van de kracht licht maar je weet het nooit. Tegenpolen trekken elkaar aan zeggen ze toch? ;) jij bezit de magie van het duister.

Kleuren!! (552 x uitgekomen)

Jouw kracht is de kracht van kleur. Je bent een kleurrijk persoon. Je stemming kan snel omslaan, vaak ben je vrolijk maar als iemand je boos heeft weten te maken ben je ook echt boos. Je kunt mensen vaak op vrolijken, iedereen mag jou wel. Misschien heb je iets te veel fantasie, maar dat is niet erg. Ook ben je creatief. Jouw magische kracht is een prachtige kracht. Jouw kracht is de kracht van kleuren.

licht :) (410 x uitgekomen)

Jij hebt de kracht van licht. Je bent een lief persoon, je zal snel doen wat mensen zeggen en probeert iedereen tevreden te houden. Je bent rustig en misschien verlegen maar als het moet sta jij je mannetje. Je hebt best wat vrienden want je bent heel aardig, sommige mensen mogen je niet. Ze vinden je te braaf. Trek je er maar niets van aan want jij bent gewoon jezelf. Jouw magie is de kracht van licht

Liefde <3 (206 x uitgekomen)

Jij hebt een sterke kracht. De kracht van liefde. Je hecht je snel aan mensen en bent sneller verliefd. Je houdt niet van ruzie maar niemand moet aan jouw geliefde komen want dan is het goed mis! Je bent een lief persoon maar kan een beetje als een bitch overkomen. Gelukkig nemen je vrienden je het niet kwalijk. Je bent ook beschermend.
De kracht van liefde wordt vaak onderschat
maar hij is erg sterk. Jij bezit de magische krachten van liefde (H)

VUURRR (473 x uitgekomen)

Jij bezit de kracht van vuur. Je bent een druk persoon, altijd in beweging. Je zit wel eens stil maar vanbinnen ben je bijna nooit rustig. Je kan nooit je snater houden, maar niemand neemt het je echt kwalijk. Je zal altijd gaan voor wat je zelf wil en je bent nogal koppig. Ook kun je snel kwaad worden, maar je bent het ook weer gauw vergeten. Stiekem ben je best een heethoofd maar je bent te eigenwijs om het toe te geven. Mensen vatten jouw woorden en daden wel eens verkeerd op, maar je bedoelt het meestal niet kwaad. Jouw magie is vuur!

skattie (355 x uitgekomen)

Jouw kracht is je schattigheid, mensen vinden jou echt lief en dat ben je ook. Je bent wel ondeugend maar dat zien de meeste niet. Wel ben je nog een beetje kinderlijk, geniet er van!! ;) jouw kracht is niet heel magisch maar wel sterk want wie kan purw schattigheid nou weerstaan? Denk maar eens aan die schattige puppy's ^^

Statistieken

Statistieken

Reageer (108)

 • LinSwift

  Water!
  Maar ik vind dat vuur meer bij mij past! :)
  Echt! De beschrijving is 100% ME! xD
  Maar ok water is ook....I DONT KNOW!
  Boeiiiiiiiieeeend!
  Ik hou ook van water en dat is een van mijn levelings elementen.

  Wacht even!
  Waaar is lucht!
  Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
  Mijn lievelings favo, geweldig en beste element!
  Zit er niet tussen!? :(

  1 jaar geleden
 • pizzaa

  Duister klopt

  2 jaar geleden
 • coolwolfbritney

  duister klopt maar ook weer niet

  5 jaar geleden
 • artinandwritin

  Licht, jammer dat lucht er niet in voorkomt. Van deze antwoorden past licht wel het best bij me!

  5 jaar geleden
 • zwadderaartje

  Vuur! Past heel erg qua omschrijving!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?