welk fantasyboek echt iets voor jou? deel 2

Ik heb weer iets van 40 nieuwe boeken uit, dus... Nog ene quiz. Er zit een on-fantasy boek bij, maar het is bijna onmogelijk dat het gebeurt, en het is een leuk boek.

Mogelijke uitkomsten

Eragon (24 x uitgekomen)

Op een onhergbergzame plek in de bergen vindt de jonge Eragon een blauwe steen. Dat blijkt een ei te zijn, waaruit een draak komt, door Eragon Saphira genoemd, waarmee hij in gedachten kan communiceren. De boze heerser Galbatorix is echter op zoek naar dat ei. Door zijn toedoen brandt de boerderij van Eragons oom af, waarbij de oude man om het leven komt. Samen met Saphira, de verhalenverteller en tovenaar Brom gaat Eragon op pad om de dood van zijn oom te wreken. De reis voert langs vele gevare...

twilight (33 x uitgekomen)

Als Isabella Swan naar het regenachtige Forks verhuist en de mysterieuze en aantrekkelijke Edward Cullen ontmoet, neemt haar leven een spannende en angstige wending. Edward, met zijn krijtwitte huid, gouden ogen, betoverende stem en bovennatuurlijke gave, is zowel onweerstaanbaar als ongenaakbaar. Tot nog toe heeft hij zijn ware identiteit verborgen weten te houden, maar Bella is vastbesloten achter zijn duistere geheim te komen…

bezwering (16 x uitgekomen)

Het enige wat Chloe Saunders wil is een normaal leven met haar vrienden. De spoken die ze opeens overal ziet, gooien echter roet in het eten. Wanneer ze op school een paniekaanval krijgt, belandt ze in een instituut voor kinderen met gedragsproblemen, Lyle House. De diagnose is schizofrenie. Volkomen overweldigd gaat Chloe akkoord met behandeling.

de geheimen van de onsterfelijke nicolas flamel (15 x uitgekomen)

De tweeling Josh en Sophie (15) raakt verzeild in een magische strijd tussen goed en kwaad als ze getuige zijn van een krachtmeting tussen de onsterfelijke alchemist Nicolas Flamel en zijn aartsvijand John Dee. Ze ontsnappen met een deel van de oeroude Codex: een boek dat de wereld kan vernietigen. De Ierse auteur, gespecialiseerd in mythologie en folklore, heeft voor zijn verhaal een beroep gedaan op de complete wereldmythologie. Hij geeft hier zijn eigen draai aan. Zo is het mogelijk dat de Griekse godin Hekate de Noordse Wereldboom bewoont en de - in dit boek inslechte - Dee (volgens de geschiedenis hoftovenaar van Elisabeth I) het zwaard Excalibur hanteert.

dagboek van een prinses (0 x uitgekomen)

Dagboek van een prinses is het vermakelijke verhaal van de 14-jarige, schoolgaande Mia Thermopolis, een meisje uit Manhattan dat in gezelschap van haar onafscheidelijke - wisecracking - vriendin Lilly Moscowitz de strijd aangaat met leraren, jongens en opspelende hormonen. Tot ze er op een dag achter komt dat haar vader - die gescheiden leeft van Mia?s moeder - de prins is van een klein Europees koninkrijk, en - aangezien hij geen kinderen meer kan krijgen - Mia de aanstaande prinses van Genova is!

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • Vanparys

    Eragon.

    Ben ik nu aan het lezen.

    xd

    1 decennium geleden
  • WillNotLearn

    Heb ik allemaal al gelezen :3

    1 decennium geleden
  • xSibell

    Twilight! =)

    1 decennium geleden
  • Aquilae

    de geheimen van de onsterfelijke nicolas flamel




    Waar is de reeks 'een Lied van Ijs en Vuur' bij de uitkomsten? (Game of Thrones voor de dummies)

    1 decennium geleden
  • XInnocenceX

    Bezwering, heb de hele triologie al gelezen. I loved it <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?