Ontdekkingsreizen door Laura & Cecile

In deze Quiz leer je wat over 4 belangrijke ontdekkingsreizigers. Het is een leuke quiz en je kunt het ook nog goed gebruiken voor het leren van toetsen!!!

Mogelijke uitkomsten

Geen ontdekkingsreiziger (26 x uitgekomen)

Jij bent niet echt van het reizen en ontdekken. Je weet er niet veel van en je hebt er waarschijnlijk ook helemaal geen interesse in. Maar maak je geen zorgen, niet iedereen is goed in geschiedenis. Let voortaan beter op bij de geschiedenislessen en lees een keer een goed boek over dit onderwerp. Probeer het dan nog een keer, en wie weet wordt jij ook wel een expert op dit gebied.

Middelmatig (0 x uitgekomen)

Je hebt de quiz best wel goed gedaan. Je bent geen expert op dit gebied, maar ook niet heel slecht. Je hebt duidelijk wel wat verstand, maar het kan beter. Blijf vooral doorgaan en probeer nog beter in geschiedenis te worden. Leer en bestudeer dit onderwerp nog even goed en het gaat helemaal goed komen.

Pro (25 x uitgekomen)

Op dit gebied ben jij een echte pro. Jij bent een ware ontdekkingsreiziger. Geschiedenis is helemaal jouw ding. De wereld ontdekken hoort bij jou. Wie weet wordt jij later net zo dapper als Columbus, zo slim als Diaz, zo sterk als magalhaes of zo vindingrijk als da Gama. Die toetsen voor geschiedenis worden een eitje voor iemand zoals jij. Goed gedaan en ga zo door!

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • Seoaros

    Pro :D Maar ik heb geschiedenis als een van mn hoofdvakken :P

    1 decennium geleden
  • GLaDOS

    Pro (gokker)

    1 decennium geleden
  • Ringwraith

    Haha, ik wist alleen de vragen van Columbus :'p

    1 decennium geleden
  • Maarissa3

    Geen ontdekkingsreiziger

    1 decennium geleden
  • Bloodstreams

    Een pro xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?