Bij wie van de jongens uit mijn story 'het Doolhof' pas jij het beste? (:

In 'het Doolhof' komen een aantal jongens voor en ik vroeg me af bij wie jullie het beste zouden passen en dus welke jongen het populairste is. (:
Als je hier klikt kom je bij mijn story.


~

Als een klas van de middelbare school op excursie gaat naar Parijs, loopt dat anders dan dat ze verwachten. Eén voor één verdwijnen de leerlingen, terwijl niemand in de bus dit merkt. Ze komen terecht in een vreemde wereld, waar de dimensies elkaar overlappen. Al vrij snel ontdekken ze dat ze van dimensie naar dimensie kunnen reizen door zwarte gaten. Maar wie of wat heeft hen naar deze wereld gestuurd? Wat is de Mist die Sora, één van de leerlingen, beweert te zien?
Zes van hen zullen het pad van het Licht bewandelen, zes van hen zullen het pad van het Duister bewandelen. Maar wie zal er winnen? Zij of de wereld waarin ze zijn beland?


~

Enjoy!

Mogelijke uitkomsten

Tyler (11 x uitgekomen)

Jij past het beste bij Tyler! (:
Tyler is diep van binnen een hele lieve jongen, maar hij doet zich af en toe stoer voor. Voor het begin van mijn story was Tyler heel populair bij de meisjes, omdat ze hem als 'de perfecte jongen' zagen. Tijdens mijn story verandert hij en komt hij erachter wat écht belangrijk is.
Hij is heel erg gevoelig en stiekem een beetje een watje. Hij raakt in paniek van 'enge' dingen, vooral van horrorfilms.

Mitch (22 x uitgekomen)

Jij past het beste bij Mitch! (:
Mitch is een doorsnee jongen, die niet zo heel erg opvalt. Hij is aardig, sportief, houdt van muziek en is slim. Heel normaal, zoals ik al zei. Maar in de loop van mijn story zul je zien dat Mitch ontzettend dapper is en bereid zijn vrienden bij te staan tot in het bittere einde.
Hij is de leider van de groep en bedenkt oplossingen wanneer anderen in paniek zouden raken.

Matt (5 x uitgekomen)

Jij past het beste bij Matt! (:
Matt is een hele lieve, gevoelige jongen. Hij is hoogbegaafd en is daarom een beetje anders dan anderen. Hij heeft altijd overal een oplossing voor en een antwoord op. In de loop van de story zal dat veranderen, aangezien de groep in een onverklaarbare situatie terecht komt. Matt raakt hierdoor in paniek, omdat hij geen verklaring voor de situatie heeft.
Matt is beleefd, lief, gevoelig, slim en een beetje dromerig.

Björn (23 x uitgekomen)

Jij past het beste bij Björn! (:
Björn is de grappige, sportieve jongen van de groep. Hij is extreem goed in het aan het lachen van mensen en dus ook in het opvrolijken van mensen. Hij is postitief en bekijkt het leven van de zonnige kant. Voetbal is zijn passie en hij zet alles opzij om naar zijn training en zijn wedstrijden te kunnen gaan.
Mitch is zijn beste vriend en samen zijn ze een heel vreemd duo, maar daarom vullen ze elkaar ook aan en kunnen ze niet zonder elkaar.

Andy (18 x uitgekomen)

Jij past het beste bij Andy! (:
Andy is een relaxte, gezellige jongen die zich overal niet zo druk om maakt. Hij zal altijd rustig blijven, schiet (bijna) nooit in de paniek en als anderen wel beginnen te panikeren, probeert hij ze gerust te stellen. Hij is stiekem wel een beetje lui.
Andy houdt van muziek en heeft dag en nacht zijn iPod aan staan, wat ervoor zorgt dat mensen hem een beetje afwezig vinden.

Thomas (8 x uitgekomen)

Jij past het beste bij Thomas! (:
Thomas is een jongen die zich stoer en onverschillig voordoet, maar diep van binnen is hij helemaal niet zo, eigenlijk is hij heel gevoelig. Zijn gedrag is te verklaren als je naar zijn verleden kijkt, hij heeft namelijk een hele moeilijke jeugd gehad en nu heeft hij het nog steeds moeilijk.
Veel mensen ontwijken hem, omdat ze hem niet aardig vinden en bang zijn door hem voor schud te worden gezet. Sommigen gaan juist wel met hem om, omdat ze zich juist wel tot hem aangetrokken voelen.
Thomas krijgt veel aandacht van meisjes omdat ze hem mysterieus en stoer vinden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)

  • SonOfTheSeagod

    Thomas maar Matt is super cute haha

    1 decennium geleden
  • Lexa

    Andy

    1 decennium geleden
  • geleninja

    Ik kom uit op Thomas

    1 decennium geleden
  • LoveBananas

    Andy (lol)

    1 decennium geleden
  • Hoping

    Mitch!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?